за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
добра ноќ по втор пат отидов да си легнам пред да стане надица _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
dobra nok _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
_____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
А бе какво спиење.. јас кафе ставив... + по диетата сега на ред ми е сендвич со мајонез... _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Vrakajte se site denes nema spienje, Viktori i ti nemoj da si pomislila sega da si odis _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
нееее тука сум јас, ама повеќе читам отколку што пишувам. не ми отвара баш најсреќно бокал кафе имам до мене, деф. нема спиење _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Dobra nok!!! _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
_____________________________Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Добра ноќ, имајте убави сништа... се читаме утре _____________________________Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
веќе 2 саат е, ќе треба за некој 6 саати да станам. тука се разделуваме! добра ноќ мила моја РР! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
добра ноќ
Добра ноќ мм ме брка од пред ком нему му бил редот јас требало да спијам цццццц _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
добра ноќ и од мене да легнам пред да почнат да доаѓаат коледарите _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Добра ноќ _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Добра ноќ... _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Добра ноќ
dobra nok i ubavi sni! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
kidnavte be zenski, aj ubavo nankajte _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Добра ноќ! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Добра ноќ и од мене, слатки сништа. _____________________________And this is my beautiful life ...
Рекорд сум истерала оваа вечер ама ми тргна муабетот со една пријателка оддамна што се намаме видено .Ајде добра ноќ и убави соништа _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Dobra nok! ps. uste sum tuka vo 2 i 8 minuti < Поракaта ја уредил виктори -- 16.1.2011 2:09:04 > _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива