за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobra nok i prijatni sni
Добра ноќ, жени!!! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Dobra vi nok..ja odoh da mu go dadam poslednoto sise mleko za vecervava na bebusko moj.... P.S. ne samo dobra ami i uspesna nok vi posakuvam
Dobra nok... _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
Dobra nok, slatki snista na site :) _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
џабе кафево... /me is gone... Добра ноќ! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Rano deneska na spienje, a? Dobra nok. _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
а бе ова пробно пишав _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Hahahha vikas da vidam dali falam na nekogo a? _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama Hahahha vikas da vidam dali falam na nekogo a?
dobra nok na site _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Добра ноќ на сите! Ова е една од ретките вечери да не си легнам заедно со Матеа, инаку пред неа заспивам. ММ ме поткупи со ресана да му го отстапам компјутерот. Што да правам, не се одбива _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
dobra nok devojcinja _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
добра ноќ.... _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Добра ноќ... _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
добра ноќ на сите _____________________________Daughters are another version of yourself, but only better !
lele odam jas mm mi zaspa a utre 6 moram da stanam _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Добра ноќ од мене! Си ју за 4 саати _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Добра ноќ _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Добра ноќ од мене _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
dobra nok devojcinja i jas uste malku ke begam a moze i nekoj film da sirnam _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
dobra nok _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
dobra nok
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива