за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
dobra nok dragi moi, otidov da nanam
za site vas i odam da zasto smrznav poz i se citame utre slatki sonista mili moi
Добра ноќ _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
добра ноќ и од мене _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Добра ноќ, доста беше за денес _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
_____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
ДОБРА НОЌ _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
over&out слатки сништа мили мои.. _____________________________Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.
добра ноќ и јас се исклучвам ама нема да спијам зашто сум на работа.
Добра ноќ и од мене, доста беше, се читаме утре! _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
Убаво сонувајте!Така добро ќе ми дојдеше друштво, но нема никој _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Добра ноќ мили мои слатки соништа не ми се спие али тука се смрзнав па идам да се топлам поззз за тие што се тука и за тие што веќе испозаспаа
Ајде сега по втор пат добра ноќ од мене и никако да си легнам
Dobra nok i od mene mili moi.Dodeka nanaat nasite soncinja,da naname i nie.Neli moze?
ве напуштам и јас пред некој да ми каже добро утро _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Dobra nok mili moi otidov da spijam.Se pisuvame utre
Добра ноќ, слатки сништа
Добра ноќ
Ubavo spijte
утре ме чека напорен ден затоа добра ноќ _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Добра ноќ моли мои се читаме утре.
добра ноќ мили мои..вака ке спијам вечерва изгледа, бидејќи мм сеуште ми е лут...
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива