за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
имам две деца едно машко 4 г и женско 5 месеци. Доста ми е го затворам дуќанот
имам едно синче а би сакала д аимам уште едно ќеркиче. _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
едно ама вредно..............да ни се живи и здрави
Imam edno since 2 godini i sedum meseci ,i uste edno na pat,pak since.Odime na treto za kerka,definitivno.
имам 2 ќерки планирам и трето ама усте малку да порасни малата
Јас имам три машкото 7 год девојчето 4 год и пак машко 2 месеци _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bile imama edno dete koe go cekav celi 7 godini sega zdravje vtoroto e na pat, koga ke se rodi togas ke si pisam poraka deka imam dve
Имам еден син, акам барем уште две од кој едното или двете да се женски.
Imame since i sega sme vo ocekuvanje na uste edno since
jas imam since i sega kerkicka
Imam kerkicka,bi sakala da imam uste edno ili dve deca.
imam dve sincinja, ednoto 3i1/2 a drugoto vo maj 2god.
Imam kerkicka, za 3-4 godini bi sakala da dobieme i since, a vo zavisnost od sostojbata, moze posle i treto Sakam da imam mnooogu deca _____________________________
Jas imam edna kerkicka za drugo zdravje ke vidime. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
Imam eden sin 5 godisen,a sega cekame vtoro posakuvam kerka.
imam eden sin _____________________________BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol Imame since i sega sme vo ocekuvanje na uste edno since
jas imam dve prekrasni sincinja
OD SITE DA SE ZDRAVI I ZIVI PREKRASNO MAMINO SINCE
Имам еден син, а сакам да имам 3 деца. _____________________________Live and let live
Tri. Nasata Princeza Mila 7 i 1/2 god. i malite slatkishi Gorjan i Davor 1 mess.)
Dve Andrej ke polni 6 i Aleks ima 14 meseci _____________________________I dont have time to hate people who hate me because i am too busy loving people who love me :)
Едно сонце ама сакам уште едно
Со мисија да овозможи описменување на целокупното возрасно население, едукација и доквалификација...
Рингераја новости
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива
Додека го поминувате својот вообичаен ден, сето ова се случува токму во вас. Кул (и малку чудно),...
Дневник на трудници
Вашиот стомак е непобитен доказ дека сте бремена. Еве што може да очекувате од него во месеците к...
Нега