cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР тераса

clock-img

17.04.2012, 20:34

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ставрно е тешко да се најде добра работа. Башка што ништо не е сигурно. Денес те тапшаат по рамо дека си најдобар, утре ти викаат може да си одиш, па најди нзс. На мм многу фирми му рекоа дека е преквалификуван за работата...а никој не те разбира дека бараш работа за да можеш на семејството да му обезбедиш храна и убав живот.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

17.04.2012, 20:40

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Vistina tesko se najduva stabilno vrabotuvanje, a vredi, makar neka e i pomalku plateno, ama pa i stresot ne se jade, so godinite covek stanuva se poneotporen na negouser posted image

clock-img

18.04.2012, 00:04

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Кај сте цурици..ја еве си дремам, гледам срвајвр user posted image и кулирам...

ако има некој засинтересиран за маркетинг и продажба нека читне ОВДЕ

лаку ноч user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

18.04.2012, 08:58

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Добро утро женски, јас прва на тераса па ред си е ред, еве кафенце user posted image Иначе вчера си ја упознав Андрианче во аптека и ептен ми беше ќеиф, ајде да се стопли временцево па да организираме една дружба и туто комплето сите да ве запознаам user posted image

< Поракaта ја уредил luci -- 18.4.2012 9:04:47 >

Рани куче да те лае!!!

clock-img

18.04.2012, 09:03

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Кафенцево ептен мераклиско Луци, ама ќе мора да го изнесеш послужавникот на тераса, таму се преселивме user posted image , па сега мора да се снаоѓаме на дождов, тенди-менди, фолии...user posted image

clock-img

18.04.2012, 09:05

clock-img

Luci

pencil-img

2250

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Кафенцево ептен мераклиско Луци, ама ќе мора да го изнесеш послужавникот на тераса, таму се преселивме user posted image , па сега мора да се снаоѓаме на дождов, тенди-менди, фолии...user posted image

Поправивuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

18.04.2012, 09:10

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Добро утро!! Аааа кикичка се успала денес, не ставила прва кафица. user posted image
Јас ќе си земам две кафенца од луци, ми се спие ми се плаче, а треба да одам во Социјално...е таму има стварно гужва!!!Ама тоа, мора да завршам се неделава.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

18.04.2012, 09:26

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Добро (тапа) утро женски. Аман бре од ова времево, таман ја отворивме терасава, сега треба со џемпери да седиме тука.

Еве доручек од мене, и чајче да се загрееме

user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

18.04.2012, 09:30

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

user posted image
Леле луѓе јас од 7 сум будна, чистев ко нездрава, се бањав и сега седнувам и после ќе одам да се сликам за лична карта нова, ајде да направиме натпревар кој ќе погоди колкава казна ќе ми лупнатuser posted image
Чекај на Луци да и се пофалам нешто....Луци биднааааааааааuser posted image user posted image user posted image

И како го правите тоа со еден збор линк да опишеш за да кликнеш на него????

< Поракaта ја уредил Ikana -- 18.4.2012 9:31:47 >

clock-img

18.04.2012, 09:31

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Лелеее времево ич не ми е добро утро ме полудува. Кај ионака мака мачам со гардероба на сабајле па уште кога ќе видам вакво никакво оди облечи нешто. Да можам во пижами ќе дојдам на работа и пењоарот таман стоплени на менеuser posted image Ајде едно кафе да си зеам може ќе ми ги смири нервите и ќе ме освести малкуuser posted image

clock-img

18.04.2012, 09:33

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Леле Икана, оди ајде и те чекаме да пишиш, оти јас имам возачка за менување.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

18.04.2012, 09:35

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

После во 15ч. имам закажано за сликање, а за возачката немаш гајле Фели, замо ако ти е истечена и ако возиш и ако те фатат...иначе нема везе.
Како да го направам тоа со зборчето женскииии, многу е кул! user posted image

clock-img

18.04.2012, 09:40

clock-img

Luci

pencil-img

2250

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Чекај на Луци да и се пофалам нешто....Луци биднааааааааааuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Дај нешто мрсничко стави, почасти, за и ние да се омрсимеuser posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

18.04.2012, 09:43

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Како да го направам тоа со зборчето женскииии, многу е кул! user posted image

Го ископирав постот од Мила мама за да не се мучам да пишувамuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR

Пишуваш КЛИК и го маркираш тој збор (го поплавуваш). Потоа одиш на страната кон која што сакаш да го насочиш читателот, и ја копираш адресата на страната. Се враќаш на твојата порака кај што е ова КЛИК, и го одбираш првото квадратче од вториот ред што се наоѓа над прозорчето кај што го пишуваш постот. во хром немаш ништо напишано во квадратчињата и се празни, ама јас со пробување открив дека првото квадратче од вториот ред е за скриен линк.. Се отвора еден прозорец и таму ја ставаш предходно ископираната адреса од страната што сакаш да се отвора (со десен клик одбираш paste). Стискаш ОК и ја испраќаш пораката.

Рани куче да те лае!!!

clock-img

18.04.2012, 09:43

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

пишуваш на пр. клик, па го селектираш, ја кликаш првата коцкичка во вториот ред и во урл го ставаш линкот каде што сакаш да го пренасочиш клик.
мислам објаснив.

clock-img

18.04.2012, 09:45

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Девојки ајде под тендата да не искиснеме :)

user posted image

clock-img

18.04.2012, 09:48

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Стиже втора тура кафиња user posted image

user posted image

clock-img

18.04.2012, 09:52

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Јас ќе си земам едно и да станувам да се спремам. Ќе одам на работа, па после ќе одам да се подновам нешто, ама ич не ми се станува кога го гледам времево какво е.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

18.04.2012, 09:53

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

КЛИК

Jeeee uspeav!!! Fala ubavici moiiiii!!!!

clock-img

18.04.2012, 09:53

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Или полесно, му правиш пејст на линкот во пораката, го селектираш од крај до крај, и врз него пишуваш КЛИК, МИК што да е user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

18.04.2012, 09:55

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Merci mille fois ma belle Beatrice!!! user posted image

clock-img

18.04.2012, 09:56

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

user posted image user posted image user posted image Дај нешто мрсничко стави, почасти, за и ние да се омрсимеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2012, 10:00

clock-img

taisa

pencil-img

163

fala ikana pesnickata kako mi dojde so kafenceto mnogu ubavo user posted image

clock-img

18.04.2012, 10:08

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Merci mille fois ma belle Beatrice!!! user posted image

De rien! user posted image

clock-img

18.04.2012, 10:38

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Жени, држте ми среќа идам со детево на лекар по итна постапка, ми изгоре од Т, го туширав, го триев со алкохол и му дадов Нурофен за Т и после скоро 1 саат му мерам и имав што да видам...39.6 и тоа 2-3 минути само мерев, пукнав...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Последни статии

article-img