за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ставрно е тешко да се најде добра работа. Башка што ништо не е сигурно. Денес те тапшаат по рамо дека си најдобар, утре ти викаат може да си одиш, па најди нзс. На мм многу фирми му рекоа дека е преквалификуван за работата...а никој не те разбира дека бараш работа за да можеш на семејството да му обезбедиш храна и убав живот.
17.04.2012, 20:40
mamicki
1111
Vistina tesko se najduva stabilno vrabotuvanje, a vredi, makar neka e i pomalku plateno, ama pa i stresot ne se jade, so godinite covek stanuva se poneotporen na nego
18.04.2012, 00:04
Andriance
2140
Кај сте цурици..ја еве си дремам, гледам срвајвр и кулирам...
ако има некој засинтересиран за маркетинг и продажба нека читне ОВДЕ
лаку ноч
18.04.2012, 08:58
Luci
2250
Добро утро женски, јас прва на тераса па ред си е ред, еве кафенце Иначе вчера си ја упознав Андрианче во аптека и ептен ми беше ќеиф, ајде да се стопли временцево па да организираме една дружба и туто комплето сите да ве запознаам
< Поракaта ја уредил luci -- 18.4.2012 9:04:47 >
18.04.2012, 09:03
mamicki
1111
Кафенцево ептен мераклиско Луци, ама ќе мора да го изнесеш послужавникот на тераса, таму се преселивме , па сега мора да се снаоѓаме на дождов, тенди-менди, фолии...
18.04.2012, 09:05
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki
Кафенцево ептен мераклиско Луци, ама ќе мора да го изнесеш послужавникот на тераса, таму се преселивме , па сега мора да се снаоѓаме на дождов, тенди-менди, фолии...
Поправив
18.04.2012, 09:10
Maca25
7558
Добро утро!! Аааа кикичка се успала денес, не ставила прва кафица. Јас ќе си земам две кафенца од луци, ми се спие ми се плаче, а треба да одам во Социјално...е таму има стварно гужва!!!Ама тоа, мора да завршам се неделава.
18.04.2012, 09:26
Beatris
3116
Добро (тапа) утро женски. Аман бре од ова времево, таман ја отворивме терасава, сега треба со џемпери да седиме тука.
Еве доручек од мене, и чајче да се загрееме
18.04.2012, 09:30
Ikana
3780
Леле луѓе јас од 7 сум будна, чистев ко нездрава, се бањав и сега седнувам и после ќе одам да се сликам за лична карта нова, ајде да направиме натпревар кој ќе погоди колкава казна ќе ми лупнат Чекај на Луци да и се пофалам нешто....Луци биднаааааааааа
И како го правите тоа со еден збор линк да опишеш за да кликнеш на него????
< Поракaта ја уредил Ikana -- 18.4.2012 9:31:47 >
18.04.2012, 09:31
temjana
1159
Лелеее времево ич не ми е добро утро ме полудува. Кај ионака мака мачам со гардероба на сабајле па уште кога ќе видам вакво никакво оди облечи нешто. Да можам во пижами ќе дојдам на работа и пењоарот таман стоплени на мене Ајде едно кафе да си зеам може ќе ми ги смири нервите и ќе ме освести малку
18.04.2012, 09:33
Felly RR
7977
Леле Икана, оди ајде и те чекаме да пишиш, оти јас имам возачка за менување.
18.04.2012, 09:35
Ikana
3780
После во 15ч. имам закажано за сликање, а за возачката немаш гајле Фели, замо ако ти е истечена и ако возиш и ако те фатат...иначе нема везе. Како да го направам тоа со зборчето женскииии, многу е кул!
18.04.2012, 09:40
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Чекај на Луци да и се пофалам нешто....Луци биднаааааааааа
Дај нешто мрсничко стави, почасти, за и ние да се омрсиме
18.04.2012, 09:43
Luci
2250
Како да го направам тоа со зборчето женскииии, многу е кул!
Го ископирав постот од Мила мама за да не се мучам да пишувам
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR
Пишуваш КЛИК и го маркираш тој збор (го поплавуваш). Потоа одиш на страната кон која што сакаш да го насочиш читателот, и ја копираш адресата на страната. Се враќаш на твојата порака кај што е ова КЛИК, и го одбираш првото квадратче од вториот ред што се наоѓа над прозорчето кај што го пишуваш постот. во хром немаш ништо напишано во квадратчињата и се празни, ама јас со пробување открив дека првото квадратче од вториот ред е за скриен линк.. Се отвора еден прозорец и таму ја ставаш предходно ископираната адреса од страната што сакаш да се отвора (со десен клик одбираш paste). Стискаш ОК и ја испраќаш пораката.
18.04.2012, 09:43
Maca25
7558
пишуваш на пр. клик, па го селектираш, ја кликаш првата коцкичка во вториот ред и во урл го ставаш линкот каде што сакаш да го пренасочиш клик. мислам објаснив.
18.04.2012, 09:45
vezilka RR
4931
Девојки ајде под тендата да не искиснеме :)
18.04.2012, 09:48
Maca25
7558
Стиже втора тура кафиња
18.04.2012, 09:52
Felly RR
7977
Јас ќе си земам едно и да станувам да се спремам. Ќе одам на работа, па после ќе одам да се подновам нешто, ама ич не ми се станува кога го гледам времево какво е.
Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
18.04.2012, 09:55
Ikana
3780
Merci mille fois ma belle Beatrice!!!
18.04.2012, 09:56
Ikana
3780
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
Чекај на Луци да и се пофалам нешто....Луци биднаааааааааа
Дај нешто мрсничко стави, почасти, за и ние да се омрсиме
18.04.2012, 10:00
taisa
163
fala ikana pesnickata kako mi dojde so kafenceto mnogu ubavo
18.04.2012, 10:08
Beatris
3116
Merci mille fois ma belle Beatrice!!!
De rien!
18.04.2012, 10:38
Џесика
2036
Жени, држте ми среќа идам со детево на лекар по итна постапка, ми изгоре од Т, го туширав, го триев со алкохол и му дадов Нурофен за Т и после скоро 1 саат му мерам и имав што да видам...39.6 и тоа 2-3 минути само мерев, пукнав...