за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ајде, одете побргу, ја пуштаме цела среќа на Б, да оздрави побргу буцето
18.04.2012, 10:51
kikicka
4218
Де бре уште сабајле сте се распричале...Мацо кикичка спаваа ,знаеш мојата е кома насабајле па користам и јас. Ај наздравје се живо и диво јадење,кафе мафе. Џесика шо му стана така на Б наеднаш? Ај се надевам дека нема да е ништо страшно. Туку знаете што ми текна незнам колку време помина ,читавна нет за некој си грип или што беше мислам дека мексички беше,демек наводно некој од страна го има донесено бла бла . Не спомнавте ништо бе за тоа ,ај да најдам на нет пак па точноке викажам да не пуфкам сеа глуипости несигурни.
18.04.2012, 10:51
penelopa
3419
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Жени, држте ми среќа идам со детево на лекар по итна постапка, ми изгоре од Т, го туширав, го триев со алкохол и му дадов Нурофен за Т и после скоро 1 саат му мерам и имав што да видам...39.6 и тоа 2-3 минути само мерев, пукнав...
Аман више од Т, настинки, дождови и тако даље....Џесика се надевам не е ништо страшно за вас Инаку и јас сум ранобудник од 7 станата ама наспана вчера беше ден ама тоа е живот иде даље...аааа останало кафенце и за мене
18.04.2012, 10:55
Snow Queen
302
Џесика, цела среќичка ти ја пуштаме....Т да оди на кучето и мачето а вие побрзо да заздравите и да си се играте и смеете Ајде повелете сите:
18.04.2012, 10:57
Andriance
2140
Ajde i ja eden pozdrav da upatam..vekje drmam edno ness 3in1 ...i se spremam da go legnam A pa kje ve druzam na raat..nego usput aj da prasam dali znaete kakva e taa akcija u Okaidi?? demek nesto da se donese stara obleka nivna li poima nemam..ako nekoj znae da dade info
< Поракaта ја уредил Andriance -- 18.4.2012 10:59:10 >
18.04.2012, 11:03
mamicki
1111
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Lele, boli kolku vkusno izgleda tortava
18.04.2012, 11:03
arh_diz
7198
Dobro utro zenski, nie utrovo si pospavme ubavo Dzesika ajde pobrzo da ozdravi B
18.04.2012, 12:21
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Туку знаете што ми текна незнам колку време помина ,читавна нет за некој си грип или што беше мислам дека мексички беше,демек наводно некој од страна го има донесено бла бла . Не спомнавте ништо бе за тоа ,ај да најдам на нет пак па точноке викажам да не пуфкам сеа глуипости несигурни.
Поминало доста време од грипот хахах во 2009 г бил,што сум читала и јас сум забегала во архива
18.04.2012, 12:30
Ikana
3780
По фаца те познав дека си французојка, и после прочитав што имаш завршено ххахахаа
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Merci mille fois ma belle Beatrice!!!
De rien!
18.04.2012, 12:32
Ikana
3780
Слушај Џес, ко на кутре ќе му помине, не се секирај, ќе го решат со некое лекче, само да не се мачи. Те гушкам!!!
Жени, држте ми среќа идам со детево на лекар по итна постапка, ми изгоре од Т, го туширав, го триев со алкохол и му дадов Нурофен за Т и после скоро 1 саат му мерам и имав што да видам...39.6 и тоа 2-3 минути само мерев, пукнав...
18.04.2012, 12:35
maki1
321
Јас божем у Скопје дојдов да шетам по паркови,кафиња,да упознавам згодни РР,ова се смрзнав од дома човек неможе да излезе.Ај од мене едни греалици на терасава ,па некој и кафенце нека стави.
18.04.2012, 12:43
Џесика
2036
Aaaa Маки, ајде да ни дојдете на кафенце... Инаку, Иканче, ја закачив ларингит, немам глас, па двајцата во авицена на боц-боц од прстето, шо нема да се настине детето, мајка му прва мрсулка е...
18.04.2012, 12:49
ivoni4ka
903
zdravo rr aj na ova tmurno vreme da dobieme nekoja energija ajde jas kako vredna domakinka da ve pocastam so
18.04.2012, 12:50
Ikana
3780
Шо нема ад закачиш, види го времево какво е за никаде. Вшера излегов до банка, со маица и јакничка, се вратив испотена од што беше спарно. Денес кочан ладно. Кај ни е крајот?
18.04.2012, 13:00
Viktori
5329
Браво бе Ивоничка, ама мене 2 ми се малку камо ли за цела РР Кај е Џес? Таа има фабрика за палачинки.
18.04.2012, 13:06
Beatris
3116
Џес денес не прави палачинки! Страв и е да не и капне некое мрсулче у смесата
18.04.2012, 13:09
kikicka
4218
Гнасно мислев
18.04.2012, 13:10
Џесика
2036
Џес денес не прави палачинки! Страв и е да не и капне некое мрсулче у смесата
Богами, баш сум ДО РЕ МИ ФА СОЛ тече ми мрсОл... да видите колкава плотна имам за палачинки, радиус 15 сантима... одма ќе ми дојдете...
18.04.2012, 13:14
kikicka
4218
охоооо мојата да ја видеш,смесата што ја правам за 15 палачинки во неа излегуваат само 7 па и едно тешко ке те отепа ако те тресне,ладно оружје
18.04.2012, 13:17
Beatris
3116
Aj ви се замолувам престанете со муабет за палачинки, плотни и слични искушенијаааа....
18.04.2012, 13:22
Annet
2404
уффф какви вредни домакинки аууу ова тортата и палачинките ме настрвија,иако за 2 недели изедовме 3 торти од повојници празници....усште сакам хахах ааа за поголеми палачинки ќе правите во пица пан,електрично големо тавче.уф уф хаххахахахха повелете на смоки
< Поракaта ја уредил Annet -- 18.4.2012 13:23:10 >
18.04.2012, 13:24
Џесика
2036
Aj ви се замолувам престанете со муабет за палачинки, плотни и слични искушенијаааа....
Добро бе, ајде тебе јаболче ќе ти запечеме, со марула, и соја сос...
< Поракaта ја уредил Џесика РР -- 18.4.2012 13:25:37 >
18.04.2012, 13:28
Cvekelencule
184
Здраво на сите мамички ме немаше подолго време ама така ме распложивте, со вашиве коментари срцки сте незнам кај ми е крајот без вас,и јас не сум арна добив напад на бубрезиве изгорев од Т цела ноќ и не можам да станам ама за на рр сум супер поздрав од мене и ве читам нонстоп
18.04.2012, 13:33
Beatris
3116
Добро бе, ајде тебе јаболче ќе ти запечеме, со марула, и соја сос...
Неќумммммм јаболче, па соја сос ич, скраја да е, сакам пачалинкиииии. А пред мене тука едно жуто јајце (од велигденските) ми се смеши за ручек, ама мене не да не ми се смее ми се плаче, не можам да го гледам
18.04.2012, 13:38
Calypso
1386
Добар ден од мене, само да ве поздравам, денес не сме нешто расположени, малиов го одвикнувам од цицање, па само плачки сме по дома. Се тешам дека е прв ден, па затоа е вака, белки полесно ќе биде понатаму... ај нешто за да ве расположам на тмурново време...
< Поракaта ја уредил Calypso -- 18.4.2012 13:39:45 >