за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро лепојки,како сте? Нас комшија буши не разбуди ,досаден е секој месец по два три дена у месецот он буши нешто,кој го знае и тоа се кога спиеме. Михаела Среќен Роденден на малата кукла да жива здрава голема да расти.
19.04.2012, 11:02
Ikana
3780
Јас сега станувам со М и и дадов да јаде, вчера и купив сокче од јаболко и го заборавив кај мајка ми , таленат....и така, денес ќе одам уште едно ќе и купам за да проба пред викендов. Некако потеков од спиење, ептен цврсто сум спиела, и сонував еден чуден сон.....
Среќен роденден на Михаела!!!
< Поракaта ја уредил Ikana -- 19.4.2012 11:03:36 >
19.04.2012, 11:06
Beatris
3116
Блазеси ти, како сакам некој да ме остави еден ден цел да станам кога сакам, што сакам да правам, и кога сакам да легнам.... Ама мало сутра
19.04.2012, 11:31
Ikana
3780
Имам финта како спијам така до касно! Кога мм ќе отиде на раб, М обавезно се буди, ако ја оставам во креветче плаче, па така си ја ставам во релаксатор до мене на кревет и си ја држам за раче, и така се смирува и двете заспиваме, ептен да не ја легнувам на кревет до мене мала ми е, а јас се вртам во сон.
19.04.2012, 11:34
Kockicka
302
Hello RR! Kako ste denes, nie sega si dogame od vakcina ne bocnaa 2 pati vo nogata :( ama sega za sega dobro pominuvame. Tuku ima denes nekoj da pocasti so edno duplo kafe :)
19.04.2012, 12:04
maki1
321
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Eve ja nasata torta,pa probajte i od ovaa
Neka Vi e sreken rodendenot i golemi da rastete,za site dr.heloooo,kako ste,se razmrdavte li malku na soncencevo sto zirka.
19.04.2012, 12:16
arh_diz
7198
Sreken odenden Mihaela golema da rastes
19.04.2012, 13:40
Calypso
1386
Добар ден женски, добри сте ми? Ајде, со сонцево сите се будиме Михаела, да е жива и здрава малата, голема да расте, наскоро и братче да си добие
Кај да поставам прашање за козметички препарати за нас жените, има тема, освен нега на тело?
< Поракaта ја уредил Calypso -- 19.4.2012 13:44:00 >
19.04.2012, 13:42
kikicka
4218
Женски ај зирнете во темата ОВДЕ па да помогнеме некако.
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 19.4.2012 13:43:52 >
19.04.2012, 13:52
mamicka77
1280
Dobar den i od mene ajde i jas konecno na terasa na laf muabet M zaspa pa jas vednas na terasa da pinam nekoe kafence i da se pomuabetime dodeka i se pravi rucekot
19.04.2012, 14:16
Beatris
3116
Еве ме и мене на тАраса Давајте нешто освежително, се изнаодев, бев на стимулации, па по продавнички во Буњаковец да барам нешто за А, па се испокарав во Анжи со продавачката која ги убедуваше луѓето да купат фани гаќички за широк повој, па кога ја им реков не фрлајте пари за џабе нема да ви треба, ќе си одите на ортопед ќе ви каже, партал сакаше да ме направи - Како тоа ти така викаш, па еве сега едно девојче не носело па сега е целата со ортопедски гаќички чуда... Џабе што пробав да и кажам дека проблеми со колкови не дај боже не се лечат со широк повој, ниту пак истиот е превенција за такво нешто ама ај. Битно ја си се испразнив
Каква сум станала ништо не знам да преќутам, поготово кога се работи за дечиња
19.04.2012, 14:35
dostickage
2181
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Еве ме и мене на тАраса Давајте нешто освежително, се изнаодев, бев на стимулации, па по продавнички во Буњаковец да барам нешто за А, па се испокарав во Анжи со продавачката која ги убедуваше луѓето да купат фани гаќички за широк повој, па кога ја им реков не фрлајте пари за џабе нема да ви треба, ќе си одите на ортопед ќе ви каже, партал сакаше да ме направи - Како тоа ти така викаш, па еве сега едно девојче не носело па сега е целата со ортопедски гаќички чуда... Џабе што пробав да и кажам дека проблеми со колкови не дај боже не се лечат со широк повој, ниту пак истиот е превенција за такво нешто ама ај. Битно ја си се испразнив
Kako sama sebe da se citam, i ja vaka pravam MM mi vika da ne idam vise so nego zaso go sramam kaj kje stignam
19.04.2012, 14:38
mamicka77
1280
abe ve enma na terasa pa ima sonce so zabi ajde da go iskoristeme zarem seuste se kriete po kujnite i dnevnite i spalnite ajde dosta lezenje
19.04.2012, 14:44
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Kako sama sebe da se citam, i ja vaka pravam MM mi vika da ne idam vise so nego zaso go sramam kaj kje stignam
Е така де да можат се ќе им продадат, овие кутрите прво бебе, врска немаат, ова ни треба она ни треба, таа само им тунта работи, им дава кондрури едни 3ка, за проодено дете, на крај кога се фати за фани гаќички на па на, и јб*а не можеввв да преќутаммм
19.04.2012, 14:56
Џесика
2036
Тие више никад нема да и стапнат... па и уште пред нив ако сте дебатирале, тешко продавачката си се внела дека си у тема „Ортопед“ и „Широк повој“
19.04.2012, 15:04
Beatris
3116
Пред нив бе како иначе, и не и купија тетра и шведски Таа продавачката ќе ме колне цел ден. Ја директ на жените им реков не фрлајте пари за џабе
19.04.2012, 15:10
dostickage
2181
ubavo si napravila, jas isto se uzasnuvam uste pa i koga kje vidam posiromasni lugje kako ne znaat neli za prvo dete uste pa im podmetnuvaat gluposti ne mozam da prekjutam.
19.04.2012, 15:11
Џесика
2036
Гарант цела тема си и ја раскажала сеа по дома ќе те збори „една модерна мајка...“
19.04.2012, 16:07
libra.n
645
Zdravo devojki, Srna denes polni 9 meseci, utrovo ni padna od spalna drugo nisto novo
19.04.2012, 16:11
Beatris
3116
Абе либра не знам дали да се насмеам, ама како ноншаланто си го пиша ова ПАДНА, не можам да издржам, а не е за смеење.
Као еве ние добри, си поигравме и ништо ново. Можеби зошто сите се потресуваат кога ќе им падне Еве можеш да ни раскажеш повеќе за тоа ТУКА
19.04.2012, 16:19
libra.n
645
Mene smesno mi e sega, a togas mi bese zal poveke za mm od kolku za Srna. Taa padna, pocna da place i se smiri odma, ama mm bese vidno voznemiren deka mu ja ostaviv nego na spalna da ja pocuva za da stavam kafe, ama toj si prezaspal i taa mu se musnala. Ajde nema gajle taka rastat decata
19.04.2012, 16:27
Natuska85
3613
Еве ме и мене ,денес се утепав од работа . Бев до банка па на враќање на колешката да и купам кикирики и ај за мене земав ама само за 10 ден. и си ги јадам фино лепо во канцеларија и ми звони мобилен,викам леле еве ја подсвеста она Беатрис да ти била,ме фати на дело .Тоа ми е једина интересна работа денес што ми се деси покрај купов тужби,жалби,поднесоци,странкииииииииии .
19.04.2012, 16:29
Beatris
3116
Хаха ама те начекав, само требаше одма кога речеш ало ја да викнам - ПЛУКАЈ ПЛУКАЈЈЈЈ
19.04.2012, 16:32
Natasa981
955
Moja L. vcera napolni 6 meseci! Povelete, cas_tam od tortata za Sreken pola rodenden:))
< Поракaта ја уредил Natasa981 -- 19.4.2012 16:39:28 >