за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Хелооооу, пипл! Јас конечно седнав пред компјутер, Филип ми е како некое ѕверче симнато од планина, како да чувам дома силеџија, а не бебе од 22 месеци! Почнав дома да си го викам Урко Таков ми е, како набиено мало силеџиче. Па сега се превоспитуваме по дома.
Ставам кафе и го чекам мм да се врати од работа. Повелете кој е за.
21.04.2012, 16:02
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
Abe kaj ste ve nemaaaaaaaa..a ja imam za falenje...si kupivme kolaaaa pa da pocastam ja..denes nishto od setrnja po notari navaka nataka...a mene pa koga mi padna zal oti ja dadovme mojata kola sto ja si ja kupiv koga se vrabotiv...ama ajde za poubo e...eve edno tortice od mene vas
cestitki andrijance so ubavo da si ja koristete mnogu mnogu god
21.04.2012, 17:45
Andriance
2140
Fsls msmicka77..poubava da si kupite...i site vie nie denes setnavme malku...se spremame kje ideme na superzvezda a posle toa na mekici...a bebe dali kje go zememe so nas vrska nemam..ama vekje sekoj vtor den e kaj majka mi ahahahah
ja drmam vtoro 3in1...povelele i vie
21.04.2012, 18:37
Felly RR
7977
АНдријанче, честитки! СО здравје да си ја возите!
21.04.2012, 20:21
kikicka
4218
Добро вечер господични,мене не ми е добро ама ич,испаднавме да шетаме,и ајде ке ручаме и што ми требаше да јадам тешко јадење незнам,толку ми се стешкило едвај издржав ,сега сум задремала и малку ми помина.
21.04.2012, 20:26
sitalia
192
lele luge vcera vecer se vrativ od odmor a denes veke pak mi se odi. cel den sum so gosti. ja gledam ovaa terasava i si mislam a da otvoram tema
moj krevet
i da si zamisluvame deka si spieme i si stanuvame koja koga si sakame. i taka samo krevet mi se gleda pred ocive, a gosti se najavuvaat li se najavuvaat. da ne e na visoko terasava pa da pocne da mi se vrti od visinava. ajde dobra nok sega da si fatam samo moj krevet i dlabok son se do ....... noknoto doenje. ajde uste malku.
21.04.2012, 20:48
mamicki
1111
Честитки Андрианче! Создравје да си ја возите, да се изнашетате, само за убаво
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 21.4.2012 21:43:17 >
21.04.2012, 20:50
mamicki
1111
Па зошто не ми излезе фотографијата? А што тортиче е, за мерак!
21.04.2012, 21:14
libra.n
645
Здраво девојки Ајде да поднесам извештај: Нокеска ни крена температура, ама ништо стррашно сигурно ке вадиме забчња, до сабајле беше како нова. Во 11 бевме на Супер Ѕвезда, Срна целата радости, многу сака деца, вристеше од радост, а и ние кeфови. На мм му е роденден денес па одам да се спремам да прославиме. Еве честам тортенце
21.04.2012, 21:47
kikicka
4218
Среќен Роденден на мажле твој Либра.н . Л заспа сама на земја едвај вечераше ама пуста не се дава сака маслинка и точка,од оние зелените без семка си ја искрка и заспа фино лепо ме поштеди од мака.
21.04.2012, 22:10
Maca25
7558
нека му е среќен роденденот на мт, либра!!! детево ми стана во 19.30 и сега не знам кога ќе си легне. Абер нема од спиење!
22.04.2012, 07:53
Snowhite RR
5042
good morning bitches. jas od krevet uste da ve pozdravam.snosti bevme na humanitaren koncert i sega uste me drzi ale ale pa i so tarasava ne mi izleguva pesnava od pamet a ic ne ja sakam
22.04.2012, 09:06
mamicki
1111
Dobro utro Kje vi svarev i kafe, no nema voda Kolku sum i t! Tri dena na lokalnata TV kruzelo predupreduvanje, a jas neinformirana
22.04.2012, 10:17
annabela
49
eve kafence od mene utrovo
22.04.2012, 10:39
Felly RR
7977
ДОбро утро и од мене. Фала за кафенцето Анабела. Среќен роденден на мт Либра.н. Денес времево ми изгледа како поубаво од вчера, малку барем да прошетАМЕ
22.04.2012, 10:41
AnnaMolly RR
6409
Добро утро! Ние се спремаме за во Зоолошка, па ако оди и некој друг може ќе се видиме!
22.04.2012, 10:54
kikicka
4218
Добро утро да ве поздравам и јас па да е спремаме на шетање додека е добро времето.
22.04.2012, 10:58
Andriance
2140
Ajde i od mene e pozdrav za denes..kako ste mi? nie vcera bevme na superzvezda i A se zabavljase be..ja pa si vikav so go m'knam bre detetno sekade sto razbira...a toj lugje deca muzika svetlo..super mu bese...inace sedev opkruzena so obezbedzenje zs pred mene bese Grujo so zenatamu i decite moreee guskanje so Borkica pa igranje so decava..abe so da vi pricam..posle toa na mekici ojdovme i okapavme ..a denes nesto se spremame da mu ja zduvneme na Belvi...ajde backi od nas se citame prikvecer posto kje me nema ahahahh
22.04.2012, 14:09
nadica
4381
jeeeeeee posle dolgo vreme i jas da stignam do internet dajte ne[to nabrzinka da se napijam a popdolgo ke ve druzam vecer
22.04.2012, 14:34
Annet
2404
meraci meraci,se iznasetavme,si bevme na miloto nase ezero si pievme kafe,si sedevme so prijateli,uf uf bebe sega spie,i taka,se osveziv malku;-)))) imajte ubav den
22.04.2012, 14:37
Tanjat7880
1256
Jas odam sega na edno vakvo,ko za pocetok a posle drugo sleduva,pa Nadica i site drugi shto se ZA ajde so mene!
22.04.2012, 14:39
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet
meraci meraci,se iznasetavme,si bevme na miloto nase ezero si pievme kafe,si sedevme so prijateli,uf uf bebe sega spie,i taka,se osveziv malku;-)))) imajte ubav den
meraci meraci,se dupnaF od cistenje ni kafe asalno ne sum ispila vikendoF od vratata ne sum izlegla dva dena,barem ti Annet uzivashe malku i za mene?!
22.04.2012, 15:40
libra.n
645
Heloo devojki, nie samo sto se vrativme od Matka, super se prosetavme, i sega site na spienje Pozdrav do site
22.04.2012, 15:43
mamicka77
1280
lelele ova nedelivne ne da gi mrazam nemam vreme po wc da odam ne pa da setame nedela kako i sekoja cistenje brisenje sekoj agol da go fates i veke kapnav od sabajle otkako stanav prvo sednuvanje mi e sega a uste ne sum zavrsila na M jadenjeto i se seuste prave i sokot ne i e uste gotov vidov ubava krusa i jabolka vo marketot pa zemav da i napravam nesto svezo da si pine,aj castete kafe oti veke nemam sila plis koj ke bide ljubezen stvarno nemam sila a mi treba edno kafe so 2lazici seker