cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР тераса

clock-img

13.04.2012, 01:24

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

dodeka site spiete ne e loso da se fatam za crevoto pa utre nautro terasata da ni bide tip topuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

13.04.2012, 02:05

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Ауу Богданчанке, тебе ова време ли ти текна за црево да се фаќаш, биди мирна, ќе го оставиш мт без спиењеuser posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

13.04.2012, 07:47

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Oooooo, денес многу работи за честење имало. Нова тема, нови модератори... Супер!
Еве јас да почестам бајадерчиња.
user posted image
Барам рецепти што да правам за Велигден. Уште ништо не сум спремила. Вчера само јајцата ги вапцавме со свеки.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

13.04.2012, 08:36

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Леле жени, сите како сте успаниuser posted image Или уште ви е ладно за на терасаuser posted image Ај и едно кафе да почестам.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

13.04.2012, 08:53

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Девојки добро утро и од мене. Ај честито нова тема и уште еднаш честитки до новите модераторки.....со песната Amazinguser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

13.04.2012, 08:54

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Аирлија нова тераса, овај темаuser posted image па да ја полниме само со убави работи!user posted image

Јас ќе си земам од кафето, не спиев ноќеска, ама не од малиот, тој си спиеше, јас толкава во очите, и затоа сега сум малкуцка гроги... се надевам ќе украдам малку време да дремнам преку ден, и онака ништо не се работи денеска... ех да имаше некој останато во Скопјево, па да си шетнев... сите за Охрид ми избегаа...

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

13.04.2012, 09:44

clock-img

annabela

pencil-img

49

Aj dobro utro i do mene......ama tmurno ni e vremevo oblacinjata dojdoa daj da stavime tenda na terasava so vremeuser posted image user posted image . Inace denes nisto ne se raboti citam sega bash najtezok praznik bilo....epa ke setkame togash......ili kraj ezero ili da vidime koj ni doshol od Skopje na gosti

clock-img

13.04.2012, 10:03

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image

Добро утро како сте ? Времево не еза на тераса ама ке се облечеме убаво и ке уживаме.Ние даречеме дека сме наспани времево уштее крш вчера барем сонцеимаше.Кафе некој?

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

13.04.2012, 10:09

clock-img

Annet

pencil-img

2404

кафее? се прашва ли тоа ,на ваква убава тераса без кафе како жена без цицки хииххихихихихиих
ајде да се наметнеме некое џемперче оти дувка ветре,вее бујни коси хахааха

clock-img

13.04.2012, 10:12

clock-img

Annet

pencil-img

2404

аи ја сега гледам ајде честито унапредување на РР ихихихих,сеа ќе палиш и гасиш хиихихихихихихи

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

user posted image

Добро утро како сте ? Времево не еза на тераса ама ке се облечеме убаво и ке уживаме.Ние даречеме дека сме наспани времево уштее крш вчера барем сонцеимаше.Кафе некој?

clock-img

13.04.2012, 10:42

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

user posted image
Ладно е и по некое ќебенце дајте за на тераса!!!
Гуд морнинг ту ол!!!!
Што има? Се наспавте? ЈА ич!!! user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 13.4.2012 10:44:46 >

clock-img

13.04.2012, 11:02

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro imajte ubav den
Na terasava nekako ladno i dozd  dajte da ja spustime tendata user posted image

Биди тоа што си

clock-img

13.04.2012, 11:08

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Леле ја се изрдував ко мало дете, ќе прават нови плоштадчиња во Карпош, кај млечен и Влае!!! Јеее!!!

clock-img

13.04.2012, 11:39

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Добар ден и од мене user posted image
Сакав да ве почастам за новото РР но денес е ептен посно па ќе оставам за друг ден.
Терасава со фотељчињата е топ

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

13.04.2012, 12:05

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Devojcici..kako ste...ja nenaspana ic..kafe piev, gosti uste posabajle mi dojdoa...sega bebe nana i of course kje mu ja zduvneme nekade...sakame do crkva...
abe denes ne se cistelo....eee ja dva dena ne bev doma, pa i pocnav da cistam i masina pustiv i sega ostaviv se taka...crn petok bre se zaboraviv c c c c ...

aj uzivajte na terasava ja kje setam..

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

13.04.2012, 12:18

clock-img

blond

pencil-img

1268

Кикичке, ај гордо да го носиш презимето РР user posted image user posted image user posted image и пази што правиш со него user posted image немој да го извалкаш user posted image

Туку денес апсолутно ништо не се прави? И не се бањаuser posted image

Ќе пробам да постам денес, сеуште се немам омрсено.

А за терасава утре ќе почастам јас, еве да знаете јас утре ќе ја средам, плус и цвеќенца ќе донесам да не освежат user posted image

clock-img

13.04.2012, 12:45

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Добар ден и од мене! Ај тука да честитам модераторство на сите модераторки, ја не постам, така да си мезнав од погоре. Туку времево е жива болест ладно-топло, не знае човек што да облече се испонастинав и си имам температураuser posted image Ако може некој чајче да стави барем да се стоплиме малце!

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

13.04.2012, 12:47

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Лелееее Андријанче и јас требаше да пуштам машина...за бебе не се рачуна ко грев, знаеш? Така да уживкај си!!!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Devojcici..kako ste...ja nenaspana ic..kafe piev, gosti uste posabajle mi dojdoa...sega bebe nana i of course kje mu ja zduvneme nekade...sakame do crkva...
abe denes ne se cistelo....eee ja dva dena ne bev doma, pa i pocnav da cistam i masina pustiv i sega ostaviv se taka...crn petok bre se zaboraviv c c c c ...

clock-img

13.04.2012, 13:22

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Добар ден девојчиња , денес Петок Влики голем ден, ден на тага во Христијанството, ви посакувам мирен, тивок и спокоен ден, во знак на тага на нашиот Спасител, за денешниов ден Црквата репорачува строг пост.
user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

13.04.2012, 13:47

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image

еве еден чадор од мене за дождовuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

13.04.2012, 13:49

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Абе не се секирај јас така лани и дека нели петок си бевна св.петка си се помилив да ми прости дека не намерно и така да не ме мачи душата после.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

13.04.2012, 13:59

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Јас заборавив да си кажам дека обично на Велики Петок славам(частам онака ) име мое така ми остана од девојче и така си затерав па ајде повелете софра посна.
user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 13.4.2012 14:05:10 >

clock-img

13.04.2012, 14:07

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Нека ти е вечно името Кикичке!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2012, 14:49

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Леле луѓе од памет се извадив, ми дојдоа на врата дечки едни ми бараа шише вода и ги избркав....аман више ми се шетаат у маало секакви багабонти, снимаат терен за да крадат!!!

clock-img

13.04.2012, 14:57

clock-img

Kockicka

pencil-img

302

RR ajde na terasa pagaat sekakvi muabeti pa da prasam sto mislite da ja nosam kerka mi na crkva denes no ne mi e krstena popot rekol nemoze :( a jas sakam .............

Последни статии

article-img