за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ете танавме наспани уффффффффффффффффффф неможам да п....м хахаахахаха ај сеа може кафе мафе хахаха и мики маус хаахах
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet
јас сум тука,само да се пријавам одам да се фатам за работа додека И спие,а спие 20 мин максимум хахаа
< Поракaта ја уредил Annet -- 23.4.2012 10:22:12 >
23.04.2012, 10:37
Snowhite RR
5042
Конечно времево за на тераса да се пие кафе. Ајде ставете ново, зашто претходното го снема веќе, па да се фатам за една чистка дома. Испив едно кај јатрвица, ме викна од сабајле, па ми се фалеше што купила за невестата, старосвати ќе бидат, мислам јас и реков да ми покажи, па да не речи дека не ме интересира. М го однесов во градинка, едвај го спремив, цела куќа во воздух ја крена од плачење и таму плачеше неќам в градинка викаше и кога едно друго бате плачеше овој мојов почна да се смее, вика: Како мене плачи и така си влезе таму. Мене ми е малку грдичко, сега без него дома, после втора смена на работа и дури вечер ќе го видам, ама ај па малку време за мене ќе си имам се тешам. Ќе си чистам сега да ми помине побрзо времето
23.04.2012, 11:21
Ikana
3780
Добар ден цурки, како сте, што има ново? Ние вчера имавме гости, па после тоа филмчиња гледавме и ја тек во 2 и пол си легнав пошто бебето јадеше последно. Андријанче, е сега стварно не те видов во парк, не те утињам иначе, нема шанси Исто, Беатрисче пишувај списоци од крштевката мене истите ќе ми требаат а уствари и Андријанче ќе прави сега, хахахаааа а ја сум се засекирала демек кој ќе ми покаже хахахах!!! Ве гушкам сите!!!
П.С. Заборавив да ви кажам, гледавме еден филм вчера, толку беше ист со нашата врска (со мм) како ни се случуваа работите и буквално крајов беше сценарио, на тоа он ако не си дојдеше, што ќе се случи. И ја таленат, плачење, цмиздрење, па фино лепо си го разбудив мм и си го изгушкав, ми се изнасмеа!!!
< Поракaта ја уредил Ikana -- 23.4.2012 11:23:05 >
23.04.2012, 11:54
Snowhite RR
5042
Е како ми тргна значи денов понеделнички, сабајле една вазна скршив, свекрва ми што ми ја даде за велигден да савиме цвеќе и прееска да го избришам стаклото на масата ја поместив и малку се потчукна со пепељарата и се одрона еден дел. А сега кога метев со правосмукалка, помести она, помести ова и кога ми падна цел комплет од оние што се чува сол, вегета, црвена пипер (јас тоа чував во нив ), за зачини што се ги знаете. А баш пред некој ден бевме со мм во топ шоп и тој ми вика еј вакви немаме, е како немаме му викам, имаме, ама сега стварно немаме Ако некој ми купува поклон сега знаете што да ми купите
23.04.2012, 11:56
AnnaMolly RR
6409
Добар ден, женски! Еве едно кафе од мене, сабајле не стигнав да пијам, бевме на вакцина. Сега се фатив да зачистам по дома додека е тука свекрва ми да го причува Филип, па после ќе си седиме домче. Од утре правец во градинка, не бил цела недела. А јас имам семинарска за преведување за внатрешни органи на птици Ќе биде забавно.
Повелете кафенце и цигарче. На тераса сме, па да запалиме по една.
23.04.2012, 12:08
nadica
4381
eve me i mene za kafe jas po doma da sredam pa dodeka mu brisam prasina na pc da ver vidam i zaglaviv polovina cas citajki a nemozam na se da odgovoram aj popladne se nadevam ke bidam porelaksirana pozz
23.04.2012, 12:52
Snowhite RR
5042
Леле што ми е денеска, уште една глупост направив, ја истурив политурата во купатило, сега цела куќа копа на политура. Ааа не чистам повеќе, изгледа се ова беа знаци, ама јас никако не забележав. Одам да си се фенирам, лакирам и спремам за на работа. Се читаме попладне
23.04.2012, 13:15
kikicka
4218
Убаво си средила ти дома денес!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR
Леле што ми е денеска, уште една глупост направив, ја истурив политурата во купатило, сега цела куќа копа на политура. Ааа не чистам повеќе, изгледа се ова беа знаци, ама јас никако не забележав. Одам да си се фенирам, лакирам и спремам за на работа. Се читаме попладне
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 23.4.2012 13:16:05 >
23.04.2012, 13:16
mamicki
1111
Многу сум лута! Прво- од денес почнав пак на работа, а последен надомест за породилно кој ми е исплатен е за месец јануари!!!! Второ- почна во градинка, среќа убаво ја прифати, и требаше да му земат брис од нос и грло. Откога тоа оваа услуга се наплаќа за дечиња под една година?!? Па како не им е срам!
23.04.2012, 13:18
mamicki
1111
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Повелете кафенце и цигарче. На тераса сме, па да запалиме по една.
И кафе ќе се послужам, а богами и цигарче! Ептен ми се споија жичките денес!
23.04.2012, 13:24
Ikana
3780
Мамички исп уј си се по ред, да трепнеш на јавно место ќе ти наплатат деновиве.
23.04.2012, 13:29
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki
Многу сум лута! Прво- од денес почнав пак на работа, а последен надомест за породилно кој ми е исплатен е за месец јануари!!!! Второ- почна во градинка, среќа убаво ја прифати, и требаше да му земат брис од нос и грло. Откога тоа оваа услуга се наплаќа за дечиња под една година?!? Па како не им е срам!
Мамички со среќа нека ти е тргнувањето на работа. А што се однесува за брисевите, на приватно секако се плаќа колкаво и да е детенцето, а на државно до 1 годинка не се плаќа ништо а над 1 година се плаќа 220 денари
23.04.2012, 13:31
mamicki
1111
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
Мамички со среќа нека ти е тргнувањето на работа. А што се однесува за брисевите, на приватно секако се плаќа колкаво и да е детенцето, а на државно до 1 годинка не се плаќа ништо а над 1 година се плаќа 220 денари
na drzavno i so sin karton mi pobaraa pari
23.04.2012, 13:37
vezilka RR
4931
Не би требало да се плаќа. Нас до годината за ништо не ни земаа пари, а богами кога беше Никола околу 11 месеци бааги се мафтавме по болниците на разни испитувања заради операцијата, и ништо не ни наплатија.
23.04.2012, 14:05
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
na drzavno i so sin karton mi pobaraa pari
Јас слушнав дека има нешто промени со цените и еве само што се јавив во Микробиологија пролече и ми го рекоа истото што го пишав погоре. Значи стварно се кретени што во еден град наплатуваат а во друг не
23.04.2012, 14:25
mamicka77
1280
ете танавме наспани уффффффффффффффффффф неможам да п....м хахаахахаха ај сеа може кафе мафе хахаха и мики маус хаахах
јас сум тука,само да се пријавам одам да се фатам за работа додека И спие,а спие 20 мин максимум хахаа
eheeeeee anet i kaj nas samo miki maus eci koga sme budni taka sme i najmirni ama toa trae pola saat i pak saka vnimanie pa pak miki maus i taka sme po cel den veke i ajs go znam na pamet
23.04.2012, 15:34
mamicka77
1280
breeeeeeee kako ne vi e sram terasava da e prazna pa ajde dovagajte zarem sama ke sedam na tolku golema terasa ajde stavam po eden nes
23.04.2012, 15:42
annabela
49
Eve me ne si sama mamicka........i bravo za nes-ot kako ke mi legne mmmmmmmm. Jas bi i cigarce so nego ama nemaaaaaa
23.04.2012, 15:49
nadica
4381
eve me mene se odmaram
dodeka svekor mi ja pasi N vo dvor
23.04.2012, 16:06
libra.n
645
Bogami i jas ke si zemam nes, si se izvasetav od sabajle, vremencevo - super, pa ajde da napravime edna druzba so
23.04.2012, 16:42
Annet
2404
ejjjj ima li nekoj ihiihh lele nie so I 2 pati duri setavme,i 2 pati zaspa,se umori.ama se razduva i nazad doma............. utre vaka ako e vremenceto pak ke setame
23.04.2012, 17:16
kikicka
4218
Има има како може да нема никој
23.04.2012, 18:20
mamicka77
1280
ima ama slabo jas od M nemozam na terasa bidejki samo kvici pa ve zirkam od prozor od vreme na vreme
23.04.2012, 19:55
Ikana
3780
Мили мои женски, морам да ви кажам едно огромно ФАЛА, бидејќи по утешните зборови што сите ми ги упативте, јас конечно отидов на фризер, конечно се средив, конечно се прошетав денес и плус имам нова фризураааа јеееее Ве сакам!!!!
23.04.2012, 20:08
Pepelaska *
3820
Да ве насмеам малку, браво за тебе Икана се че си дојде на свое место