за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Devokji IZVOLTE,castam za dobri rezultati,PAP i tumor markeri se OK pa vredi da se napieme,neli?
23.04.2012, 22:06
Ikana
3780
23.04.2012, 22:07
Tanjat7880
1256
Da ne fali neshto,kazete odma turam?!
24.04.2012, 00:07
mamicki
1111
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Мили мои женски, морам да ви кажам едно огромно ФАЛА, бидејќи по утешните зборови што сите ми ги упативте, јас конечно отидов на фризер, конечно се средив, конечно се прошетав денес и плус имам нова фризураааа јеееее Ве сакам!!!!
24.04.2012, 08:00
mamicki
1111
Добро утро Значи на ова терасава небаре дежурна сум. Ај да вежбам малку за свекрва, веднаш ќе честам кафенце!
< Поракaта ја уредил mamicki -- 24.4.2012 8:01:34 >
24.04.2012, 08:51
dostickage
2181
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki
Мили мои женски, морам да ви кажам едно огромно ФАЛА, бидејќи по утешните зборови што сите ми ги упативте, јас конечно отидов на фризер, конечно се средив, конечно се прошетав денес и плус имам нова фризураааа јеееее Ве сакам!!!!
stavaj odma slika da te vidime :-)
24.04.2012, 08:57
arh_diz
7198
Dobro utro Mamicki ti se podgotvuvas uste sega za svekrva , se plasis da ne te iznenadi sinot
24.04.2012, 08:59
Maca25
7558
Кафееее...сакам многу кафе. Мислам дека колку повеќе спијам толку повеќе ми се спие. Си легнав рано синоќа и сабајле едвај станав. Од што ѕвонеше гласно алармот ќерка ми се разбудила па дојде до мене и ме разбуди. Јас не го ни слушнав.
24.04.2012, 10:03
Beatris
3116
Давајте уште кафееее Јас некако не можам да се расонам, едвај гледам во компјутеров... Иканче одма слика тука да си ставила иначе џабе си се фризирала
Него Натушка ја нема да раскаже тука како поминал роденденко викендов. Натушке на рапорт!!!
24.04.2012, 10:18
Calypso
1386
Ајде на здравје нека ви е :)
24.04.2012, 10:25
Beatris
3116
Ауууу какво е кафенцево ми иде да го излижам мониторов
24.04.2012, 10:36
libra.n
645
Е за вакво кафе, ја прекршувам диетава Добро утро и од мене, се изнаспав утрово, мм замина на пат, па нели не се чистело ако е мт. на пат и денес ќе одмарам
24.04.2012, 10:48
Annet
2404
аа ме натсрви и мене одам едно да си направам со слагче мњаммммм додека бебе нана
24.04.2012, 10:49
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n
Е за вакво кафе, ја прекршувам диетава Добро утро и од мене, се изнаспав утрово, мм замина на пат, па нели не се чистело ако е мт. на пат и денес ќе одмарам
taka e....se zema deteto i se ide na setnja i coffee u park ..ne za drugo, tuku da imas sto da mu raskazes koga kje se vrati...eve ne i nas demek naspani..A si gleda tv se zanimava a ja ceakm kafeto da se napravi samo...ima i denes cel den da ne nema doma ahahhaha fino vreme idealno za setnja..
Natushke ja nema vekje 2-3 dena...se nadevame deka cekanjeto kje ni se isplati pa kje ne pocasti so sliki..
ajdeee prijatnoooo
24.04.2012, 11:19
temjana
1159
Лелелее каков ден а јас затворена у е канцеларија упм Сонцево ми се смее, кафичиве вриштат по мене, а мене нема Па сега и што убаво се накркав мфмфффф, да си порачам кафе зошто заспав на биро
24.04.2012, 11:24
Ikana
3780
Здраво женски, како сте ми? Ја уште посабајлечки се фатив да чистам, се средив и сега кафе пијам, ја чекам М да писне за млекце! Беатрисче, фЛизурката ми е онака ко на девојче од седумдесетите Хипи до јаја! и плус не ја шатирав со бело туку со карамел фарба и онака ко медена карамела некоја нијанса излезе, баш природна делува! Ќе се сликнам и ќе пуштам пусулче да ме видите Calypso, мислам ај да влезаму монитор и кафево да го испијам....биваше ли вака лиги да ми направиш??
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Давајте уште кафееее Јас некако не можам да се расонам, едвај гледам во компјутеров... Иканче одма слика тука да си ставила иначе џабе си се фризирала
Него Натушка ја нема да раскаже тука како поминал роденденко викендов. Натушке на рапорт!!!
24.04.2012, 11:27
Ikana
3780
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki
24.04.2012, 11:58
Luci
2250
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
Лелелее каков ден а јас затворена у е канцеларија упм
Истооооооооооооо
24.04.2012, 12:18
Calypso
1386
Извињавам се девојки, не сакав лиги да ви напраам Ај нареден пат, црно турско без шеќер ќе стаам
24.04.2012, 13:49
blond
1268
Добар ден од мене. Ручек јас честам денес, годишнина ни е со маже. Цела една година помина од свадбата... Ама лета времето... Му купив екстерен хард диск од 500ГБ, поубав поклон од тоа би бил само WV Passat 2011 aма пасатов некако скап ми се виде, па се одлучив за другата варијанта Повелелеее од мене.Maлку скромно,ама нели сме на диета сите?
24.04.2012, 13:54
AnnaMolly RR
6409
Среќна годишнина, блонд! Да ви се множат годините исполнети со љубов и слога. И пари, секако
Давајте уште кафе, ова на калипсо веќе сте го испиле. Гледам се потепавте :) А јас сакам едно турско без шеќер, ама во шоља за млеко! Филип е во градинка, јас скапав пред компутер, преведувам семинарска за внатрешни органи на птици
24.04.2012, 13:56
Beatris
3116
Темава да ја бараше ваква немаше да ја најдеш. Прочитав уште вчера и си викам јака ти душа... Кој пишува бе тема за внатрешни органи на птици???
24.04.2012, 14:12
AnnaMolly RR
6409
За на ветерина. Среќа не е многу. Сега ми е на ред The body cavity. Да те викам за помош „Повикај пријател“?
24.04.2012, 14:16
Beatris
3116
Викај, викај, само гледај да не зацрцориш во меѓувреме
24.04.2012, 14:27
AnnaMolly RR
6409
Море остај црцорење, до сега преведував за органите за размножување. Да не снесам некое јајце, а?