за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
24.04.2012, 14:34
mamicka77
1280
blond cestito godisnina da si ja slavete uste mnogu god zaedno ispolneti so lubov i razbiranje i sestricka na J
24.04.2012, 14:35
Natuska85
3613
Женичкии како сте ми,еве ме и мене ама пак на кратко ве sиркам .Ме напнаа на работа овие два дена,турбо екшен сум.Супер поминавме на роденденот,ќе ставам слики деновиве ќе не видите кави убави бевме со син ми .А мама сите ја пофалија дека е ослабната .
24.04.2012, 14:35
Beatris
3116
Уште подобро, бар ќе знаеш дека домашно е Само штета што не ти ја дале за Велигден
24.04.2012, 14:37
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Женичкии како сте ми,еве ме и мене ама пак на кратко ве sиркам .Ме напнаа на работа овие два дена,турбо екшен сум.Супер поминавме на роденденот,ќе ставам слики деновиве ќе не видите кави убави бевме со син ми .А мама сите ја пофалија дека е ослабната .
Па ќе ја пофалат, кога на време те спасив од кикириките Него без слики не веруваме
24.04.2012, 15:03
AnnaMolly RR
6409
Доста е за денес со птициве, одам да си го земам Филип од градинка, па малку во парк. Си ју лејтр!
24.04.2012, 15:40
kikicka
4218
Олаа мучачас како сте? Јас од сабајле сум рашетана ,ама времето крш па се прибравме пред да ни заврне,Л се успа по пат и уште нана. Сакаам сонцееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
24.04.2012, 15:43
Beatris
3116
Леле да ви кажам каква рибетина у корсет сум видела па па па... Нема да кажам која е, само дискретно ќе напоменам дека многу и фали сонцеееееееееееееееееееееее
24.04.2012, 15:53
Annet
2404
da kazes za nekoj Rib a ne za riba hahhaahahaha;-))) abre tie ocajni domakinki turska serija bile,sea gi najavija na kanal 5,auuuuuuuuuuuuuuuu ke ima smeski izgleda ,, nie denes pak setavme posle pak so tate , moze i ke spieme.........................
24.04.2012, 15:59
Beatris
3116
Абе риба - риб влече си се знае тоа
24.04.2012, 16:09
penelopa
3419
Море жени каква риба не ви го разбирам муабетот. Извинете што се уфрлам ама Беатрис ме заинтригира Кикичка салам време од Четврток- Петок конечно.
24.04.2012, 16:16
Beatris
3116
Гатанка: Многу јака риба со корсет. На слика. Тело има глава нема Ама ја и верувам. Ај погодете кој е?
24.04.2012, 16:33
Pepelaska *
3820
Да не е кикичка рибава, таа сака сонцеееееееееее
24.04.2012, 16:36
kikicka
4218
ААА ме изнасмеавте....прво Анет абе Очајни не се турска серија може тоа некои други очајни домакинки се . Беатрис ти да не си тоа а?
Третоо Пенелопа те чекам јас во Зг само да затопле да се видеме.
24.04.2012, 16:36
Beatris
3116
Алелуја!!!!!! Пепелашка
24.04.2012, 16:40
vanessa30
663
Zdravo zenski, jas vcera se pribrav od BT, pa sega citam sto se desavalo, dodeka nebev prisutna. Za kakva riba vo korset stanuva zbor?????Beatris ti SI RIBATA???? Blond srekna godisnina, jas ovoj cetvrtok slavam tri god od brak.
24.04.2012, 16:43
vanessa30
663
Abe zenski site ste ripcinja, pogolemi ili pomsli. Koga bev bev somce, e sega posto podoslabnav sum nakaj krapce , a ciljam nakaj mavrovsko pastrmce
24.04.2012, 16:47
Beatris
3116
Абе како јас да сум рибата, и сега демек сама си се видов на слика и си се испофалив Кика наша е у еден корсет перверзии што да ви кажам. Не знам кој и го стегал од позади ама топ и стоеше
24.04.2012, 16:51
Pepelaska *
3820
кај ја виде бе да ја видиме , јас и велам дека е риба а таа на диета , сака само таа да биде рипка, не остава за други .Блонд честита годишнина
24.04.2012, 16:55
kikicka
4218
ЕЕ ти си дефинитивно во елемент денес Гледај вечер да не ме сањаш .....
Беатрис ке те чекам и јас тебе у рибетинско издание...само да ти одговорат
24.04.2012, 19:31
nadica
4381
zenski ajde pomagajte vecer ke odime ne torta (rodenden) kaj kumasinot pa mi treba brz predlog st oda mu kupime za rodenden da bide nesto nesekojdnevno a ubavo
24.04.2012, 20:15
Annet
2404
haha abe vistinaaaaaaaaaaa zimi seeeeeeeeeeee ne mi se smej ,stvarno najavuvaat serija Ocajni domakinki,turskaaaaaaaaaaaaaa eee ke vidisssssssssssssssssssss hahahahaaaa abe ja ssi gi gledam ovie dr si gi znam ti paaaaaaaaaaaaaa
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
ААА ме изнасмеавте....прво Анет абе Очајни не се турска серија може тоа некои други очајни домакинки се . Беатрис ти да не си тоа а?
Третоо Пенелопа те чекам јас во Зг само да затопле да се видеме.
24.04.2012, 22:51
kikicka
4218
Ами незнам јас мислев дека нешто грешка си затоа се смеев инаку ништо чудно во Мк ве отепаа со турски само серии тоа има по телевизиите серии-вести-реклами-серии -реклами
24.04.2012, 23:13
Maca25
7558
Чук, чук...има некој? Дајте бре слика од рибетината Кикичка!!
24.04.2012, 23:41
kikicka
4218
Де брее чук чук ми нагазивтее сите ,ах ваа Беатрис шо ми прави Слика мачко на лето