за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Аман бе што е со ова дувањево, цигара една на прозор не можам да запалам, се внатре ми се враќа!!! Неповолен ветер!
25.04.2012, 16:08
Olivia
1961
Мене ветеров ми се погоди денес , сум пустила 3 машини со алишта и сите ми се суви ама кој ќе ми ги испегла сега а у меѓувреме праам палачинки на тераса, прај бутај работава е , никако да ми се наполни тањиров
25.04.2012, 16:11
vezilka RR
4931
Хе,хе..да не дупнат нешто тањирот .
25.04.2012, 16:14
Olivia
1961
Хахаха дупнат ми е желудникот
25.04.2012, 18:52
Pepelaska *
3820
Леле, Оливиа шо е ова бе, , какви палачинки јас денес со тебе се мотивирам до 2 бев само на овошје и кафе а таа палачинки овде , ручав и сега пак на овошје И овде дува корнеееее, цел ден ама за алиштата е закон.Јас правев торта чистев малку ( повеке нафрлав по регал) гости ни се најавија и такааа.А за мај нека не врне бе , аман нас ние годишнина да отидеме негде
25.04.2012, 19:10
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
Беатрис не му се секирај сончево ќе е 100%, нема дожд да видиме Туку мамичка77 па најди бре друштво за 1-ви, 2-ри што ако нема да биде мт тука. Договори се со твоите, со роднини, не ќе да ти е само мт најдобро друштво и момак за све
pa eve gledate epten golemi baksuzi sme so mm,luci a za drustvo ne mi se odi sama so mnogu e placliva i saka se vo race taka da sama kade ke izdrzam celo vreme nema sasni a i ne sme naviknati eden bez drug da odime kade edniot tamu drugiot site ke bidat familijarno samo jas sama nekako ne mi odi
25.04.2012, 19:14
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR
Леле, Оливиа шо е ова бе, , какви палачинки јас денес со тебе се мотивирам до 2 бев само на овошје и кафе а таа палачинки овде , ручав и сега пак на овошје И овде дува корнеееее, цел ден ама за алиштата е закон.Јас правев торта чистев малку ( повеке нафрлав по регал) гости ни се најавија и такааа.А за мај нека не врне бе , аман нас ние годишнина да отидеме негде
aha olivija palacinki a jas piroski se stavam vo posluzavnikot i nikako da se napolni se neto isti si stojat hahahahha kako i da e koga mi se napolni stomakot pocnaa da se nasobiraat poveke inaku gi pravev za mm da si nosi na straza utre ke bide 7 dena pa da si kasne barem utre nesto ubavo pa od petok ke gi jade mandzite so kromid i luk i glava da si mie so niv
25.04.2012, 22:39
mamicki
1111
Ноќва службено патувам на три дена. Како ли ќе го прифати тоа моево срцуленце?
25.04.2012, 23:25
Maca25
7558
Ќе мора да прифати. Ајде па и ти мамички што се секираш, не се 3 недели
26.04.2012, 08:10
arh_diz
7198
Dobro utro spanki Jas sum super naspana me pocasti M nokeska prvpat so ubavo spienje se probudi samo ednas duri nemozam da poveruvam
26.04.2012, 08:27
Tanjat7880
1256
Dobro utro i od mene,ja menuvam Kikicka nasha eve turif tursko da ve rasoni ova utro i da vi gi razbistri glavite I lokum ima,abe se po propis e
26.04.2012, 08:29
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki
Ноќва службено патувам на три дена. Како ли ќе го прифати тоа моево срцуленце?
Jas ne se somnevam vo no vo tebe mamicki nemam doverba,na bebush nishto nema da mu fali a tebe ke te utepa misla i griza zaludno
26.04.2012, 09:03
JovanaJ
911
Dobro Utro i od mene. Denes mnogu tesko se razbudiv pa kafevo super ke mi dojde Vi posakuvam na site ubav i prijaten den...
26.04.2012, 09:08
Pepelaska *
3820
Добро утро девојки, денес сонце пука , ветер нема засега, се наадевам нема ни да се појави да удриме една дооолга прошетка со М.Вчера се побудале дома затворен а кај да го носам по тој ветер. Мене ми се спие како на бебе, незнам што ми е ,а како ви кажам каков сон сум сонувала леле мајко, свекрва ми била бремена , абе лудници
26.04.2012, 09:36
temjana
1159
Ајде и од мене добро утро, ние си јадеме овошна салата и какао си пиеме па кај и да е и пауза ќе дојде. Убав ден ви посакувам
26.04.2012, 09:41
kikicka
4218
Добро утро убаво време конечно ,ние се наспавме па сега ке испаднеме ,се сме раскитани на времето убаво!
26.04.2012, 09:43
Yummy Mammy
1690
Dobro utro i od mene. Jas ne sum vi ja posetila terasata do sega ama gledam nikoj ne mi odgovara na "kade da najdam", pa ajde i tuka da ve prasam.
Znaci kade da najdam gotvac na parea na Avent? Vo Mothercare i vo Enci Menci nemaat. Koj drug drzi Avent? Ili ako imate drugo iskustvo so drug gotvac na parea i blender (2 vo 1) pisete mi pls.
26.04.2012, 09:44
Annet
2404
dobro utro i od mene,od rano sum stanata ama eve si pojaduvam-povelete,i ve citkam.bebe nana i taka.i jas gledam nema veter moze da setame so I...... mm ajde imajte ubav den pa i vikendov da se pogodi,tuff meracinja ke bide....
26.04.2012, 09:48
Палешка РР
7505
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR
Добро утро девојки, денес сонце пука , ветер нема засега, се наадевам нема ни да се појави да удриме една дооолга прошетка со М.Вчера се побудале дома затворен а кај да го носам по тој ветер. Мене ми се спие како на бебе, незнам што ми е ,а како ви кажам каков сон сум сонувала леле мајко, свекрва ми била бремена , абе лудници
Пепелашка, ти да не си бремена? Како сомнителна си ми
Како сте девојки? Јас еве чекам да почне дооооолгиот викенд...изгледа нема до среда да работиме...одвај чекам!
26.04.2012, 09:52
Beatris
3116
Добро утро женски, јас само што влегов на работа, бев до Рагуза да ги дефинираме деталите за роденденот на А, испив две кафиња и ми се слоши зашто ништо не јадам, плус сум и настната, кашлам бувтам... ваљда ќе се оправам брзо..
26.04.2012, 10:06
Calypso
1386
Добар ден и од мене, само да ве поздравам и да прошетам по темите, пред да се фрлам на средување по дома и готвење... уф, понекогаш ми е ептен тешко, понекогаш е песна, како денес. Ех колку сонцето влијае на расположение. Ај да ставам ново кафе за тие што не стигнаа да пијат, она од Тања одамна е потрошено
Yummy Mammy, а да провериш во BabyCentar? Мислам дека тие држат Авент производи. Ама не ми ја отвора страната, ај пробај ти, Клик
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 26.4.2012 13:08:29 >
26.04.2012, 10:15
Yummy Mammy
1690
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso
Yummy Mammy, а да провериш во BabyCentar? Мислам дека тие држат Авент производи. Ама не ми ја отвора страната, ај пробај ти
Немет, проверено и таму.
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 26.4.2012 13:08:49 >
26.04.2012, 12:14
Beatris
3116
Кај сте тераски, денес времево топ, а терасава ни е празна, кога беше ладно сите се пикавме тука Ај и јас да ставам по едно кафенце може ќе дојде некој
Извинете на шлаговиве, ама морав некако да ве намамам
26.04.2012, 12:57
penelopa
3419
Еве јас се пријавувам Беатрис за кафенце, спие јас одма да ве подружам малку. Јуху кај нас од утре се празници не ми се верува се е споено до следниот Четврток има да се изнашетаме- утре малку на море и на шопинг во Трст, викендов најверојатно ќе го носиме во ЗОО а во Понеделник хехехе уште не издавам
< Поракaта ја уредил penelopa -- 26.4.2012 12:58:25 >
26.04.2012, 13:11
kikicka
4218
АААА пенелопа тајни криеш од нас ,не кажуваш за во понеделник а? Ако ако ,ајде може и изненадувања не е лошо
Ние се прибравме,јас мртва гладна сега со стокмив,јајце,портокал и секако к.млеко Л фино лепо си играше и заспа како нормално дете сама во количка и то,сега мене чека посао у кујна аз јужуал!