за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Куде сте бре женички, арни ли сте? Леее времево пука, мами, плаче за скитање, оххх лепота!!! Само си ги чекам мм да се врати па заедно да ја здуваме негде, досадно е сама да мерам улици. Како сте вие, што има ново?
26.04.2012, 13:27
AnnaMolly RR
6409
Луѓе, збеснав со овие птициве! Мислам дека главава ќе ми експлодира! Се форсирам да завршам денес, имам уште две страни
Инаку, вчера мачката го гризна Филип! Си играше во двор и само што влегов да оставам нешто во кујна, тој почна да плаче. Брзо се стрчав надвор, а тој до мачката. Којзнае што и правел, деовиве многу и досадува, сака да ја јава, да ја крева... Среќа преку блуза го каснала за рачето, па немаше ништо сериозно, само две точки од забите. Среќа и што во вторникот прими ревакцинација за тетанус, па се надевам нема да има проблеми. Јас веднаш местото со алкохол му го исчистив и му го намачкав со бетадин. Сабајле немаше ништо, само многу слабо се гледаа точките. Жива среќа што не е алергичен на мачки како мене. Мене кога ме касна мачката раката ми отече како на слон!
26.04.2012, 13:29
AnnaMolly RR
6409
Ајде повелете кафенце
26.04.2012, 13:38
kikicka
4218
Кафето закон е ,богами ке ти треба едно вакво и штека цигари додека работиш на дипломската што ја преведуваш. Инаку Ф што мислеше ,ке задева само он срце мало. Така Л на едно кутренце мало,му отиде и го чепка а и ова радосно си ја гледа ,кога го фати за уво кутрето ова кога почнаа да леа,мојава се исплаши и почна да плаче,јас мислев дека ја уапало ама среќа ништо,од тогаш не чепка само гледа.
26.04.2012, 13:41
Ikana
3780
Ништо Анамоли, и да не примил вакцина ако мачето е чисто онда нема гајле, мене досега ехеееееее сите маалски мачки, две мои кучиња и мачорот мој домашен партал ме направија, само да ете не сум алергична ама инаку, со алкохол и мука сум немала!!!
26.04.2012, 14:05
nadica
4381
povelete da se napieme po edno kafe pred da odam da go spremam rucekot
26.04.2012, 18:12
mamicka77
1280
ufffff konecno da sednam do sega samo ve zirkav taka so edno oko eve sega da se napijam kafe so vas pa ke ja sreduvam M kvicci pak za spienje a toa e pola saat nisto poveke arno oci i se kaskat za malku,od denes sum bez maze otide na straza prva straza mu e posle devet mesevi otkako e rodena M ne e odel ne znam kako ke izdrzam se naviknav na nego denes ne osetiv mnogu bidejki imav rabota ova ona da fates pa torta pravev mi se javija na povojnica ke dovagaat za praznikot i taka se citame posle
26.04.2012, 20:31
mamicka77
1280
breeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj ama ste se udrile na setanje kako ne vie e sram ,pa se ostava li prazna terasa ako ni gi ukradat vadorot i masata so stolcinja posle treba na ograda da sedime
26.04.2012, 20:40
Џесика
2036
Луѓе, конечно оздравев!!! Цела недела без глас, ама затоа до ре ми фа сол имам уште... Борјани е топ, џам, нема ништо веќе на плуќа, јас втора доза лекарства пијам... инаку од утре почнувам на работа пробно, и тоа замислете СО ХРАНА, па ќе пукнам бе... паста, лазањи, пици, торти... њам њам... ако останам да работам таму, ќе ви организирам дружба на диеталки, да видам колку ќе издржите...
26.04.2012, 20:57
Pepelaska *
3820
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR
Добро утро девојки, денес сонце пука , ветер нема засега, се наадевам нема ни да се појави да удриме една дооолга прошетка со М.Вчера се побудале дома затворен а кај да го носам по тој ветер. Мене ми се спие како на бебе, незнам што ми е ,а како ви кажам каков сон сум сонувала леле мајко, свекрва ми била бремена , абе лудници
Пепелашка, ти да не си бремена? Како сомнителна си ми
Како сте девојки? Јас еве чекам да почне дооооолгиот викенд...изгледа нема до среда да работиме...одвај чекам!
Не бе Палешка, јас колку што знам не сум а и да сум не е толку страшно хаха. Ние денес се скапавме шетање , од еден крај на градот до друг нозете ми паднаа , утре здравје сакам да си се разубавам малку ама ако се најде некој дома да го шета М.
Со среќа Џесика, немој многу да јадеш
< Поракaта ја уредил Pepelaska RR -- 26.4.2012 21:05:56 >
26.04.2012, 20:58
Maca25
7558
Честито Џес!!!! Обавезно да не викнеш на диет парти кај тебе на работа!
26.04.2012, 21:15
Ikana
3780
Хепи брдеј ту ју...о не бе, честито Џас, ја прва ќе ти улетам на италијанска храна мхх мххх Супер што оздравевте, сега шетање, скитање охохоооо
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Луѓе, конечно оздравев!!! Цела недела без глас, ама затоа до ре ми фа сол имам уште... Борјани е топ, џам, нема ништо веќе на плуќа, јас втора доза лекарства пијам... инаку од утре почнувам на работа пробно, и тоа замислете СО ХРАНА, па ќе пукнам бе... паста, лазањи, пици, торти... њам њам... ако останам да работам таму, ќе ви организирам дружба на диеталки, да видам колку ќе издржите...
26.04.2012, 21:24
kikicka
4218
И бре и брее ајде гуд лак Џес
26.04.2012, 22:33
Tanjat7880
1256
Samo da ve pozdravam i uzivaj vo rabotata devojko!!! Ova koga go vidoF me pootceti na vas,morav da vo go "turam" vaka se slabeeee
27.04.2012, 07:36
kikicka
4218
Добро утро спанки,ајде на кафенце. Тања уште од сабајле ме насме со сликава,богами само тоа за нас. Ние рано легнавме и затоа рано станавме,мене ми одговара така денот ми е подолг, уште одма се фатив за перење .
27.04.2012, 08:21
dostickage
2181
Dobro utro i od mene. Aj jas da pocastam ja pak so zelen caj da gi stopi tortive so gi izedovme pred malce :-)
u momentov pijam eden vakov ama so nekoi pecurki u kombinacija:)
27.04.2012, 08:25
arh_diz
7198
Dobro utro ,kaj nas utre e raboten den A vremeto super za setanje M zbesnuva doma
27.04.2012, 08:55
Maca25
7558
Добро утро! Како сте денес? Јас еве се расонувам со кафе, јако и се мислам дали пак да си легнам откако ќе го испијам. Денес со Н. одиме кај моите, на викенд. Едвај чекам да си се напијам убаво кафе кај нив во двор, посабајлечки во мир и тишина.
27.04.2012, 09:01
dostickage
2181
Luci mislam deka te vidov vcera te vcera vecer. Mislam deka se razminavme vo Vero Aerodrom. Ako ti teknuva koga vleguvase mu se nasmea na edno detence vo tocace na butkanje. M bese vo kolicka i bese mnooogu sladok.
Mi bese nezgodno da upagjam vikam aj da ne pogresam da ne ne si ti posto neli ne sme se videle samo sto gledam tuka sliki.
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 27.4.2012 9:46:23 >
27.04.2012, 09:38
AnnaMolly RR
6409
dobro utro i od mene. jas sabajle vo 7:30 dojdov kaj moite da si go dvrsam prevodot, doma ni go isklucija internetot. konecno zavrsiv so kokoskite i guskite, pred pladne odam vo kumanovo na gosti! pozdrav, zenski!
27.04.2012, 09:38
Maca25
7558
Супер е видеото!!! Дури и тоа малото позади пее цело време.
27.04.2012, 09:41
Beatris
3116
Еве ме и мене, добро утренцее, јас ќе си земам од зелениов чај, држам до крај со диетава не се давам А и онака едно кафе испив сабајле у 7 со кикичка на фб како удрени у рани зори
27.04.2012, 10:43
Pepelaska *
3820
Се ранобудни тука, јас дури сега го испив кафето и тоа на раат.Мартин шета со дедо му, откако поднарасна само забегуваат сите оти е многу понапорен, сега нека шета, јас да одморам, па попладне со мене
27.04.2012, 10:52
Maca25
7558
Се изнервирав ептен!!! Вчера правев сладолед и денес откривам дека млекото со кое го правев било расипано!!!! е не е фер!!