за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Само што се вратив од фризер со ваква фризура, малку пократка само и со шишки Инаку се спремам вечер на свадба, а кај 13ч кај зетот, па по невеста, да си исчекате сите кој за челад, кој за себе, кој до каде е Имајте убав ден
28.04.2012, 12:31
penelopa
3419
Ааа сите нешто нова фризура, се пролепшувате убаво да си поинеш на свадба Сновајт и да видиме слика од новата фризура Нај нас пука сонце 28 степени наеднаш али важно за надвор е супер тоа е најбитно- да се разбудат и мм и одиме во парк па и до центар на ако ни дозволи да седиме. Убав викенд на сите
28.04.2012, 12:35
mila mama
1616
И ние имаме убаво време. Сега се спремаме да шетнеме малку да стоплиме коски од ова студовиве
Имајте сите убав ден
28.04.2012, 15:00
Martins mom
3342
Денес кај нас врне и сум на работа втора смена до 23 часот Синоќа со Мартин бевме на фестивалче, на Си До и супер си поминавме, дечкото мој се препоти од играње и пеење, неверојатно беше заинтересиран, едвај го убедив да си одиме дома Има некоја расположена рр-ка за ставање на кафе?
28.04.2012, 15:17
Bogdancanka
5422
povelele
28.04.2012, 15:41
Viktori
5329
се вратив од фризер, ме ишиша така фризерката, се супер, ама ме исфенира ко митра некоја сега да ја подрастурам. Ептен марзам така исфенирана коса под конец.
28.04.2012, 15:44
Pepelaska *
3820
Ах таа Битола, како бе врне Ние сега се прибравме дома бебуш заспа како заклан капна од шетање тука му се тетка му и тетин му.Му купивме костум за свадбата , сладок е како бомбонче хехех, јас начекав на раат компјутер малку а после свекрва ми ме запосли да сум и помогнела да садиме јаготки, па малку релаксација во бавча
28.04.2012, 16:07
kapina
4327
i jas segase vrativ od frizer mi ja isfenira kosata bidejki vecerva ke bide veridbata na sestra mi ke si imam zet
28.04.2012, 16:18
Pepelaska *
3820
Со среќа нека е Капина, и аирлија фризурите на двете
28.04.2012, 16:36
kapina
4327
blagodaram
28.04.2012, 17:59
vezilka RR
4931
Живо пиле нема на тераса. Јас си викам овде нон-стоп фрштат кафиња-мафиња, ќе дрпнам едно, уз друштво, ама овде празно Сите шетаат изгледа .
28.04.2012, 20:42
Cvekelencule
184
ЕЕЕЕЕЕЕЕјјјјјј женски добра вечер и од мене денес мие роденден па повелете на торта па чекам гости па дури да дојдат јас малку со вас да се опуштам оти денеска цел ден така напнат ми беше ве поздравувам сите
28.04.2012, 20:44
Cvekelencule
184
Л еле никој нема на тераса а таман решив со некого да си се пишувам
28.04.2012, 20:49
Bogdancanka
5422
more kakvo pisuvanje dajte nesto zestoko da go stignam mm, denes cel den skita i se pribra vo top forma a moze i mezence ajde Cvekelencule posluzi nesto greota da sedeme na prana masa Sreken rodenden :)))
28.04.2012, 21:00
kikicka
4218
Јас денес цел ден пијам и ништо не сум во форма папсавме цел ден скара мара ово оно ,ама богами и децата масата ни ја извадија .папсав Среќе Роденден цвекуленце да си здрава жива.
28.04.2012, 21:36
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cvekelencule
ЕЕЕЕЕЕЕЕјјјјјј женски добра вечер и од мене денес мие роденден па повелете на торта па чекам гости па дури да дојдат јас малку со вас да се опуштам оти денеска цел ден така напнат ми беше ве поздравувам сите
Цвеќеленцуле и јас имам роденден денес,јухууу Јас ги поминав веќе гостите,кумовците ми беа на торта и комшивка една тука од зграда,па К веќе заспа и јас да одморам малку на рр додека мм се тушира,а после па да прославиме и со него ,торта ќе јадеме де ѓ
28.04.2012, 21:38
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR
more kakvo pisuvanje dajte nesto zestoko da go stignam mm, denes cel den skita i se pribra vo top forma a moze i mezence ajde Cvekelencule posluzi nesto greota da sedeme na prana masa Sreken rodenden :)))
Еве маче да дрмнеме по една,две на екс,а?
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina
i jas segase vrativ od frizer mi ja isfenira kosata bidejki vecerva ke bide veridbata na sestra mi ke si imam zet
Капина честитки за сестра ти,да не кажеш пак никој тебе не ти пишува .Зафркавам,стварно се најдобро нека и е на сестра ти во брачниот живот,а тебе честито зет
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 28.4.2012 21:41:00 >
28.04.2012, 23:12
Tanjat7880
1256
Kapina cestito zet i mnogu srekja i radosti na mladencite a tebe Natush dolgi godini da si ni ziva i zdrava i da piuckame kokteli na ovoj den SREKJEN RODENDEN!!! Nie imavme denes shkolska aktivnost kaj KONJOT JANE SANDANSKI mojot sin misli deka konjot taka se vika a vcera vecerta ni padna i vtoroto zapce pa tamu na bina beshe nasmean do ushi a shtrbaF,nemozeshe da poceka zapceto ushte edna nokj
28.04.2012, 23:19
Bogdancanka
5422
moze,moze aj ziveli cestitki za sestra ti kapina
28.04.2012, 23:26
Andriance
2140
Abe drushki kaj stee?? eve me mene..cel deeen zivo nepribrano..ama denes bogami sum so zavrshila dosta rabota...finally si kupiv duri fustan za krstevkata na A, konecnooo se izdepilirav i sega licam na zena ahhahah pedikir vegji i taka...projdov duri dve kafinja. setav vo parkceto so avionce, bevme i na gosti sega go uspav A i mm i ja da ve sirnam...dajte be nekoe martini?? toa mi se pie
28.04.2012, 23:45
Viktori
5329
Ајт андријанче, за опуштање
јас ќе ти се придружам со мојот омилен џин-тоник
29.04.2012, 00:26
Andriance
2140
Uf grasias muchas....kako mi se pie....taka sama pred laptop...martini bianco taken
29.04.2012, 00:28
Lalence
55
Андрианче,Виктори не нанате ?
29.04.2012, 00:31
Natuska85
3613
И јас не нанам уште
29.04.2012, 00:36
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR