за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утроо.....нема смисла пак јас кафе да ставам!
29.04.2012, 09:24
Viktori
5329
еве кафе од мене денес.
а јас одам да си направам уште едно вистинско, ова некако не го почувствував
29.04.2012, 11:15
blond
1268
Добар ден и од мене жени! Јас сум кај моите, ја чекам фризерката да дојде да ме среди и полека да се спремаме, на свадба сум вечер во Скопје. Со гардероба се средив тип топ, и за 3 дена држење диета и вежби одма заслабев . Се читкаме подоцна. Немам време за кафе правење, ќе се послужам од она на Виктори.
29.04.2012, 13:16
Maca25
7558
Ај ве молам кажете ми дали можам да и дадам на Н. Лоратадин кој е отворен пред 1 година скоро и стои во фрижидер? Не знам дали да го фрлам или можам да и давам?!?! рокот е до 9.2012.
29.04.2012, 14:07
maki1
321
Helooo i od mene,denov bombona.Setnavme do zoolosko,more sto bila ubava,jas prv pat denes odam posle neznam kolku godini,ama stvarno e sredena.Samo uste m da bese fina i da me ostavese kafenceto da si go ispieb na raat i se ke bese super,ama toa e.Kaj ste dr?,setkate?Ako ,ako denov ne e za doma sedenje.
29.04.2012, 14:47
Pepelaska *
3820
Сите шетаат а ние си нанкаме,прошетавме и заспавме.Овде е премногу топло , пекол е мене ме мана во глава ова сонцево. А како делува, хехехе, само мислам да здувнам негде ич не ми се седи дома.
29.04.2012, 14:52
Kockicka
302
Eve i nie se vrativme od setanje bevme na Negorski banji bese top ama izgor zesko vo kola mi pokazuvase 32 stepeni
29.04.2012, 14:59
Bogdancanka
5422
more super e vremevo,uzivam na vakvo vreme
29.04.2012, 15:05
Kockicka
302
A ijas si uzivam kaj bevme nie nauceni na toa ladno :) samo mnogu nekako nabrzina ne fati :)
29.04.2012, 17:33
mamicki
1111
Само што се вратив од пат, ме немаше дома 3 дена, и си го изгушкав ! Мнооооогу си се израдувавме еден на друг, не можеме да си се донагледаме.
29.04.2012, 18:42
Ikana
3780
Здраво и од мене, конечно да си излезам на терасава наша, иначе добри сме, бевме во Маврово 2 дена и сега стигнавме домче, го бањавме бебето и мала релаксација после одморот Штета што не е споен понеделник ќе си останевме уште некој ден таму, преубаво беше, надвор сончево, 18 степени, милина. Гушки!!!
29.04.2012, 22:32
kapina
4327
ajde pomina i svrsuvackata na sestra mi vcera si pominavme mnogu ubavo denes celden cistenje kaj majka mi samo i nemozev celden da vidam sto ima na ringeraja
29.04.2012, 22:36
Olivia
1961
Здраво женски, конечно викендов си го посветив на себе, сум се направила цакум пакум, се шишнав, исфарбав и нокти сум правела гелни, башка девојчето што ми ги црташе е уметник, ремек дело ми направи, многу сум хепи само си ги гледам еве и слика да се испофалам
29.04.2012, 22:39
Maca25
7558
оливиа ноктиве ти се закон!! преубави!!! алал да и е на девојката што ти ги цртала!!
29.04.2012, 23:27
Natuska85
3613
Мачеее леле ноктитее ВРВ!!!! И бротчето е многу јако
29.04.2012, 23:41
Olivia
1961
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Мачеее леле ноктитее ВРВ!!!! И бротчето е многу јако
Ех Натушке моја, ништо не може да ти промакне,бродчето е закон нели ама само на едно прсте него си го направив
30.04.2012, 08:16
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Ај ве молам кажете ми дали можам да и дадам на Н. Лоратадин кој е отворен пред 1 година скоро и стои во фрижидер? Не знам дали да го фрлам или можам да и давам?!?! рокот е до 9.2012.
Maco, јас за овие сирупиве што ги имам давано - Летизен, Цетиризин, а и овие за кашлица што ги имам купувано, знам дека до 3 месеци може да се чуваат отворени, во фрижидер. АКо има рок, кога ти е отворен толку време, мислам фрли го.
30.04.2012, 08:42
Felly RR
7977
Ај и добро утро да речам. СО кафе, нели како што е редот.
Ние конечно сме подобри, денес сме на контрола, па ќе видиме што ќе каже докторката, Се надевам нема да има уште боцкање, па ќе си продолжиме со некое сирупче. А неделава секако ќе си поседи дома М - не ја носам во градинка, а за другата недела, ќе видиме.
30.04.2012, 08:43
Tanjat7880
1256
Dobro utro i od mene,ve bendisuva "ponudata"?!I dorucek i kafe i sol i biber bre,na se sum mislela vikendov se premoriv i ushte ne sum skroz gotova so cistenjeto moe i posle takov vikend mi treba neshto vakavo a najmnogu krevetot no nemaaa...
30.04.2012, 08:46
Tanjat7880
1256
Maca i jas nedavam otvoren sirup na dete koj stoel vo frizider povekje od 3 meseci a Felly brzo ozdravete i ne mi treba sega kafe "suvo" bez krevet
30.04.2012, 09:05
arh_diz
7198
Dobro utro Tanja jas ke si zemam dorucek,kafeto go ispiv Jas sum davala sirup postar od 3 meseci i nikogas ne cuvam sirup vo frizider, go cuvam spored upatstvoto kako sto pisuva na nego
30.04.2012, 09:13
kikicka
4218
Добро утро женски помина еден жежок викенд а? Уфф пекол стварно ,сонце сонце ама ке бараме ладно ветре
Кафе добедојдено секогаш,не се одбива. Оливија ноктите се ептен добри,едвај чекам и јас да си се средам кога ке се вратам,тука ке ме изгорат ако отидам не се нормални со цените лепота скапо кошта.
Капина ајде нека е со среќа на сестрати во брачниот живот.
30.04.2012, 09:31
Beatris
3116
Добро утро, еве ме и мене (скитачката) Дома не сум прибрана деновиве, денес мислев да не доаѓам на работа, ама "другите" не мислеа така Ама битно средив се за роденденот и крштевката на А, уште јас да се средам и мислам дека сме спремни
30.04.2012, 09:35
Maca25
7558
Добро утро! Ние по дома, во фаза на разболување е Нина, јас сум затната и кашлам, мм за прв пат го мачат алергии...абе милина ни е по дома. За сирупот прашав вчера во аптека, Лоратадин или Летизен може да се дава 3 месеци по отварањето. Физиолошкитот раствор кој го користам за инхалации да сум го менувала секој месец?!? ова ми беше малце нелогично, јас користам до 5 мл дневно, неколку дена во месецот, со чист шприц вадам, и не знам зошто би го мениувала.
30.04.2012, 09:43
AnnaMolly RR
6409
dobro utro, zenski! jas setajki najdov internet, pa da vi pisam. doma ni go isklucija za samo edna neplatena smetka i zbesnav. odam nakaj doma da vadam letni alista, dosta e so dolgi. sreken rodenden, anja, utre nema da mozam da se uklucam :) pozdrav maj frends!