cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР тераса

clock-img

29.04.2012, 09:10

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Добро утроо.....нема смисла пак јас кафе да ставам!user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

29.04.2012, 09:24

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

user posted image

еве кафе од мене денес. user posted image

а јас одам да си направам уште едно вистинско, ова некако не го почувствував

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

29.04.2012, 11:15

clock-img

blond

pencil-img

1268

Добар ден и од мене жени! Јас сум кај моите, ја чекам фризерката да дојде да ме среди user posted image и полека да се спремаме, на свадба сум вечер во Скопје. Со гардероба се средив тип топ, и за 3 дена држење диета и вежби одма заслабев user posted image . Се читкаме подоцна. Немам време за кафе правење, ќе се послужам од она на Виктори.

clock-img

29.04.2012, 13:16

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ај ве молам кажете ми дали можам да и дадам на Н. Лоратадин кој е отворен пред 1 година скоро и стои во фрижидер?
Не знам дали да го фрлам или можам да и давам?!?! рокот е до 9.2012.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

29.04.2012, 14:07

clock-img

maki1

pencil-img

321

Helooo i od mene,denov bombona.Setnavme do zoolosko,more sto bila ubava,jas prv pat denes odam posle neznam kolku godini,ama stvarno e sredena.Samo uste m da bese fina i da me ostavese kafenceto da si go ispieb na raat i se ke bese super,ama toa e.Kaj ste dr?,setkate?Ako ,ako denov ne e za doma sedenje.

Pantai Rai

-Heraclitus

clock-img

29.04.2012, 14:47

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Сите шетаат а ние си нанкаме,прошетавме и заспавме.Овде е премногу топло , пекол е мене ме мана во глава ова сонцево.
А како делува, хехехе, само мислам да здувнам негде ич не ми се седи дома.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

29.04.2012, 14:52

clock-img

Kockicka

pencil-img

302

Eve i nie se vrativme od setanje bevme na Negorski banji bese top ama izgor zesko vo kola mi pokazuvase 32 stepeni user posted image

clock-img

29.04.2012, 14:59

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

more super e vremevo,uzivam na vakvo vreme

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

29.04.2012, 15:05

clock-img

Kockicka

pencil-img

302

A ijas si uzivam kaj bevme nie nauceni na toa ladno :) samo mnogu nekako nabrzina ne fati :)

clock-img

29.04.2012, 17:33

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Само што се вратив од пат, ме немаше дома 3 дена, и си го изгушкавuser posted image ! Мнооооогу си се израдувавме еден на друг, не можеме да си се донагледаме.

clock-img

29.04.2012, 18:42

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Здраво и од мене, конечно да си излезам на терасава наша, иначе добри сме, бевме во Маврово 2 дена и сега стигнавме домче, го бањавме бебето и мала релаксација после одморотuser posted image
Штета што не е споен понеделник ќе си останевме уште некој ден таму, преубаво беше, надвор сончево, 18 степени, милина. Гушки!!!

clock-img

29.04.2012, 22:32

clock-img

kapina

pencil-img

4327

ajde pomina i svrsuvackata na sestra mi vcera si pominavme mnogu ubavo denes celden cistenje kaj majka mi samo i nemozev celden da vidam sto ima na ringeraja

clock-img

29.04.2012, 22:36

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Здраво женски, конечно викендов си го посветив на себе, сум се направила цакум пакум, се шишнав, исфарбав и нокти сум правела гелни, башка девојчето што ми ги црташе е уметник, ремек дело ми направи, многу сум хепи само си ги гледамuser posted image еве и слика да се испофалам user posted image
user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

29.04.2012, 22:39

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

оливиа ноктиве ти се закон!! преубави!!! алал да и е на девојката што ти ги цртала!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

29.04.2012, 23:27

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Мачеее леле ноктитее ВРВ!!!! И бротчето е многу јако

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

29.04.2012, 23:41

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Мачеее леле ноктитее ВРВ!!!! И бротчето е многу јако

Ех Натушке моја, ништо не може да ти промакне,бродчето е закон нели user posted image ама само на едно прсте него си го направив user posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

30.04.2012, 08:16

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Ај ве молам кажете ми дали можам да и дадам на Н. Лоратадин кој е отворен пред 1 година скоро и стои во фрижидер?
Не знам дали да го фрлам или можам да и давам?!?! рокот е до 9.2012.

Maco, јас за овие сирупиве што ги имам давано - Летизен, Цетиризин, а и овие за кашлица што ги имам купувано, знам дека до 3 месеци може да се чуваат отворени, во фрижидер. АКо има рок, кога ти е отворен толку време, мислам фрли го.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

30.04.2012, 08:42

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ај и добро утро да речам. СО кафе, нели како што е редот.
user posted image

Ние конечно сме подобри, денес сме на контрола, па ќе видиме што ќе каже докторката, Се надевам нема да има уште боцкање, па ќе си продолжиме со некое сирупче. А неделава секако ќе си поседи дома М - не ја носам во градинка, а за другата недела, ќе видиме.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

30.04.2012, 08:43

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Dobro utro i od mene,ve bendisuva "ponudata"?!I dorucek i kafe i sol i biber bre,na se sum mislelauser posted image vikendov se premoriv i ushte ne sum skroz gotova so cistenjeto moe i posle takov vikend mi treba neshto vakavo a najmnogu krevetot no nemaaa...

clock-img

30.04.2012, 08:46

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Maca i jas nedavam otvoren sirup na dete koj stoel vo frizider povekje od 3 meseci a Felly brzo ozdravete i ne mi treba sega kafe "suvo" bez krevetuser posted image

clock-img

30.04.2012, 09:05

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro
Tanja jas ke si zemam dorucek,kafeto go ispiv
Jas sum davala sirup postar od 3 meseci i nikogas ne cuvam sirup vo frizider, go cuvam spored upatstvoto kako sto pisuva na nego

Биди тоа што си

clock-img

30.04.2012, 09:13

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Добро утро женски помина еден жежок викенд а? Уфф пекол стварно ,сонце сонце ама ке бараме ладно ветре user posted image

Кафе добедојдено секогаш,не се одбива. Оливија ноктите се ептен добри,едвај чекам и јас да си се средам кога ке се вратам,тука ке ме изгорат ако отидам не се нормални со цените user posted image лепота скапо кошта.

Капина ајде нека е со среќа на сестрати во брачниот живот.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

30.04.2012, 09:31

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Добро утро, еве ме и мене (скитачката) user posted image  Дома не сум прибрана деновиве, денес мислев да не доаѓам на работа, ама "другите" не мислеа така user posted image  Ама битно средив се за роденденот и крштевката на А, уште јас да се средам и мислам дека сме спремни user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

30.04.2012, 09:35

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Добро утро! Ние по дома, во фаза на разболување е Нина, јас сум затната и кашлам, мм за прв пат го мачат алергии...абе милина ни е по дома.
За сирупот прашав вчера во аптека, Лоратадин или Летизен може да се дава 3 месеци по отварањето. Физиолошкитот раствор кој го користам за инхалации да сум го менувала секој месец?!? ова ми беше малце нелогично, јас користам до 5 мл дневно, неколку дена во месецот, со чист шприц вадам, и не знам зошто би го мениувала.

clock-img

30.04.2012, 09:43

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

dobro utro, zenski! jas setajki najdov internet, pa da vi pisam. doma ni go isklucija za samo edna neplatena smetka i zbesnav. odam nakaj doma da vadam letni alista, dosta e so dolgi. sreken rodenden, anja, utre nema da mozam da se uklucam :) pozdrav maj frends!

Live and let live

Последни статии

article-img