за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
mamicka77, ti si polnoletna, slobodna, zrela licnost, MAJKA, i nikoj nema pravo da ti kazuva kade ke odis i kade ne. nemoj vakvi muabeti da pravis kako od kameno doba da sme.
napravi cest doma ako e tolku vazno, rucajte zaedno, pa posle deteto vo race i odi kaj sakas. grevota e detenceto da ne go prosetas bar malku na vremevo.
01.05.2012, 15:39
arh_diz
7198
Mamicka77 ti si vinovna za se zatoa taka ti pravi ,taka si se postavila.Otidi ednas dva pati bez da i kazes i koga ke se vratis molci se pravi se deka za se vo pravo neka se raduva .Jaka ti dusa jas ne bi mozela takvo neso da istrpam
01.05.2012, 17:16
kikicka
4218
Кај сте бре? Ние бевме ,се вратиме ,се наспавме и така....мм уште се доспива .
Абре мамиче77 ти си за стап и тоа ГОЛЕМ стап.Толку на мајкати не и се тресеш колку на свекрва ти ,ее боже ма ич не ги бре, јас ли го терам мм да оде таму да работи,па тој менешто ме тера дома да седам. Ма како не,ако таму светот ви е посебен т.е камена доба незначи дека и ти треба да живееш во таков свет.Само што ете изгледа ти им се плашеш на свекрва ти и свекор ти да им се спротиставиш,и затоа ке си дремиш цел мај дома,и нервирај се ако си будала. А мм ако ти речи нешто ,ти кажи му дека не си мажена за мајка му и татко му па репорт кај нив да правиш.
01.05.2012, 18:13
Maca25
7558
Без нервози бре!!! мамичка77 вади си поука од советите на Рингерајки!! Ние еве сме по дома. Бевме во парк, Нина се изнавозе точак, ние се прошетавме, додјовме дома се најадовме и сега Н. нана, а јас и мм си пиеме кафица. Еве и за вас!!
01.05.2012, 19:32
mamicka77
1280
jas na niv ne i se sekiram ama koga go nagovorile i onoj od onamu puka ama aj mina> Na seta nervoza i maka ako ja nemam M ne znam sto ke pravam mi go razubavi denot so nejzinoto prvo zborce TATA do sega vikase samo po dve bukvi a sega sedese vo kolicka a jas rucav i samo odednska slusnav TATA srce na mama e ako ne e taa ne znam sto bi pravela sega sum presrekna
02.05.2012, 00:24
mamicki
1111
Devojki, denes mi e rodenden, eve cestam torta
02.05.2012, 09:13
Tanjat7880
1256
Ohohooo mamicki pa SREKJEN RODENDEN Shto e ova nikoj nema na terasava a sonce pece idealni uslovi za utrinsko kafe,neli?!
02.05.2012, 09:19
dostickage
2181
Da si zdrava , ziva i najsrekjna! Alal da ti e za tortava kako sum gladna , mh mh
02.05.2012, 09:22
Mihaela 2010
4230
Sreken rodenden mamicki,se najubavo vo zivotot,mene mi e rano za torta ama ako ostane pokasno ke si kasnam Pa utre jas ve castam,utre mene mi e rodenden
02.05.2012, 09:27
Calypso
1386
Среќен роденден мамички, да ти се множат годините!
Еве ме и мене после продолжено викендашка пауза... се надевам уживавте во сончевите денови, малку жешко беше, ама редно беше и топло да почувствуваме
Едит: ами заборавив да почестам...
малиов мој вчера се пушти - баш Први Мај го чекаше
< Поракaта ја уредил Calypso -- 2.5.2012 9:32:45 >
02.05.2012, 09:31
kikicka
4218
Добро утро и Среќен Роденден мамички!
ние цеелаа веќер нанавме едвај станав ,еве мм прави појадок ,и денес убав ден ама сигурно ке е мнг жешко.
02.05.2012, 09:36
arh_diz
7198
Dobro utro , kaj nas se vraka zima Mamicki sreken rodenden! I sigurno da cekori vo zivoto
02.05.2012, 09:50
libra.n
645
Mamicki sreken rodenden, Calypso sigurno da cekori maliot. Jas eve se prijavuvam posle cetiri dena, super si pominav vo PP, se iznasetav, Srna se iznaigr, kaj odese- radost nosese
02.05.2012, 10:20
Maca25
7558
Мамички среќен роденден!!
Јас се спремив за на интервју...ај и тоа денес да обавам
02.05.2012, 10:40
arh_diz
7198
Srekno Maca
02.05.2012, 10:58
Pepelaska *
3820
Добар ден девојки, јас не знам главата кај ми е од скитање ,дома не сме прибрани, вчера бевмена скара во едно село,многу убаво си поминавме.Ама некако капнав веќе , а дома да не ви расправам хаос е.После одиме за Битола.Се ближи свадбата одс сестра ми и лумпуваме веќе
Среќен Роденден мамички!
02.05.2012, 11:59
Annet
2404
kaj ste macinjaaaa ubavki zenulenca? pomina maj mislam 1vi sega zestini fatija pa ke se zalime,eve bebe sega zaspa ja malku tuka odamna ne sum pisala,sreken rodenden mamicki se najubavo....maca aj sreknooooooo konecno se cuvstvuvam slobodno,se setam uzivam vo se;-))))mmmmm lepota e vremeto me oraspolozi
02.05.2012, 12:01
Natuska85
3613
Среќен роденден мамички,многу бикови имаме на рр значи .Калипсо чврсто да чекори малиот во животот и само радости да ви носи.
Јас на работа после 4 дена некако тешко се уклопувам.Колешките ептен ме изненадија денес ми купиле балетанки за роденденот,ептен се израдував не очекував баш ништо .Па се удрив на купување бев до Анжи за К да докупам нешто(од тоа што не добивме за роденденот ) и еве сеа да видам на рр што сум испуштила вчера
02.05.2012, 12:12
kikicka
4218
Мене толку ме фака нервоза секогаш недела пред да се селиме,така се напнувам незнам зошто,и се ме мрзи којзнае како ке се спакувам(ова моментално ми се врти углава) а секако дека ке се спакувам брзо туку ете секогаш така си викам,и како мало дете само туфкам !
Калипсо нека И чекори само кон големи цели ,па мама итато да се гордеат со него!
02.05.2012, 12:14
temjana
1159
Добар ден лепотици. Среќен роденден мамички ме настрви ептен со тортава ќе чекам сега мм да се врати од работа и да ми направи нешто блашко Јас лежам до петок си дадов слободни денови ама навистина не можам да издржам на работа. Апчињава ме уништија како издрогирана сум а имам и болки уште, ајде се надевам утре во гак ќе поминам добро
02.05.2012, 12:23
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Мене толку ме фака нервоза секогаш недела пред да се селиме,така се напнувам незнам зошто,и се ме мрзи којзнае како ке се спакувам(ова моментално ми се врти углава) а секако дека ке се спакувам брзо туку ете секогаш така си викам,и како мало дете само туфкам !
Калипсо нека И чекори само кон големи цели ,па мама итато да се гордеат со него!
Cuci mor, koga doagjas navake??? 10-ti?? a kje trknes li barem do sk da te vidime a?? edno kafe-mafe da isterame?
02.05.2012, 12:50
mamicka77
1280
dobar den i od mene Mamicki sreken rodenden a na sinceto na Calypso cvrsto da cekori i sto poveke da trcka mama da ne moze da go fate
02.05.2012, 12:51
mamicka77
1280
Lele sinoka M ama se lupna vo stranata na petosedot lele deteto pocrvene od plakanje se izgubi sedese i ja oblakav gornata pidzamka i nekako se zavrte i lupna ama sreka nito ne i e nema dzumka dobro e
02.05.2012, 13:22
Ikana
3780
Мамички среќен роденден, сите желби да ти се иполнат! Калипсо, честито проодување на дечкото, цврсто да чекори во животот!!! Кикичке, ајде дојди си накај СК да си идеме на кафенце, време ти е. Леле народе вчера едно чудо месо изедов, и цела ноќ се туфкаф и тешко ми беше, па мм го ранеше бебето, јас не можев да мрдам. Сега конечно ми е подобро. Ве гушкам сите!!!
02.05.2012, 13:27
kikicka
4218
Ами ке дојдам Ск секако морам на факс да видам што се дешава со него,ако го затварат да не ме малтретират за 5испити а иначе ке си кажам јас тука когаке доаѓам па ке се договориме.