cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР тераса

clock-img

01.05.2012, 15:30

clock-img

amateuress

pencil-img

253

mamicka77, ti si polnoletna, slobodna, zrela licnost, MAJKA, i nikoj nema pravo da ti kazuva kade ke odis i kade ne. nemoj vakvi muabeti da pravis kako od kameno doba da sme.

napravi cest doma ako e tolku vazno, rucajte zaedno, pa posle deteto vo race i odi kaj sakas. grevota e detenceto da ne go prosetas bar malku na vremevo.

clock-img

01.05.2012, 15:39

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Mamicka77 ti si vinovna za se zatoa taka ti pravi ,taka si se postavila.Otidi ednas dva pati bez da i kazes i koga ke se vratis molci se pravi se deka za se vo pravo neka se raduvauser posted image .Jaka ti dusa jas ne bi mozela takvo neso da istrpam

Биди тоа што си

clock-img

01.05.2012, 17:16

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Кај сте бре? Ние бевме ,се вратиме ,се наспавме и така....мм уште се доспиваuser posted image .

Абре мамиче77 ти си за стап и тоа ГОЛЕМ стап.Толку на мајкати не и се тресеш колку на свекрва ти ,ее боже ма ич не ги user posted image бре, јас ли го терам мм да оде таму да работи,па тој менешто ме тера дома да седам. Ма како не,ако таму светот ви е посебен т.е камена доба незначи дека и ти треба да живееш во таков свет.Само што ете изгледа ти им се плашеш на свекрва ти и свекор ти да им се спротиставиш,и затоа ке си дремиш цел мај дома,и нервирај се ако си будала. А мм ако ти речи нешто ,ти кажи му дека не си мажена за мајка му и татко му па репорт кај нив да правиш.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

01.05.2012, 18:13

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Без нервози бре!!! мамичка77 вади си поука од советите на Рингерајки!!
Ние еве сме по дома. Бевме во парк, Нина се изнавозе точак, ние се прошетавме, додјовме дома се најадовме и сега Н. нана, а јас и мм си пиеме кафица.
Еве и за вас!!
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

01.05.2012, 19:32

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

jas na niv ne i se sekiram ama koga go nagovorile i onoj od onamu puka ama aj mina>
Na seta nervoza i maka ako ja nemam M ne znam sto ke pravam mi go razubavi denot so nejzinoto prvo zborce TATA do sega vikase samo po dve bukvi a sega   sedese vo kolicka a jas rucav i samo odednska slusnav TATA srce na mama e ako ne e taa ne znam sto bi pravela sega sum presrekna

clock-img

02.05.2012, 00:24

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Devojki, denes mi e rodenden, eve cestam torta
user posted image

clock-img

02.05.2012, 09:13

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Ohohooo mamicki pa SREKJEN RODENDENuser posted image user posted image user posted image
Shto e ova nikoj nema na terasava a sonce pece idealni uslovi za utrinsko kafe,neli?!

clock-img

02.05.2012, 09:19

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Da si zdrava , ziva i najsrekjna!
Alal da ti e za tortava kako sum gladna , mh mhuser posted image

clock-img

02.05.2012, 09:22

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Sreken rodenden mamicki,se najubavo vo zivotot,mene mi e rano za torta ama ako ostane pokasno ke si kasnam user posted image
Pa utre jas ve castam,utre mene mi e rodendenuser posted image

clock-img

02.05.2012, 09:27

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Среќен роденден мамички, да ти се множат годините!

Еве ме и мене после продолжено викендашка пауза... се надевам уживавте во сончевите денови, малку жешко беше, ама редно беше и топло да почувствуваме user posted image

Едит: ами заборавив да почестам...
user posted image
малиов мој вчера се пушти - баш Први Мај го чекаше user posted image

< Поракaта ја уредил Calypso -- 2.5.2012 9:32:45 >

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

02.05.2012, 09:31

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Добро утро и Среќен Роденден мамички!

ние цеелаа веќер нанавме едвај станав ,еве мм прави појадок user posted image ,и денес убав ден ама сигурно ке е мнг жешко.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

02.05.2012, 09:36

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro , kaj nas se vraka zimauser posted image
Mamicki sreken rodenden!
I sigurno da cekori vo zivoto

Биди тоа што си

clock-img

02.05.2012, 09:50

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Mamicki sreken rodenden, Calypso sigurno da cekori maliot. Jas eve se prijavuvam posle cetiri dena, super si pominav vo PP, se iznasetav, Srna se iznaigr, kaj odese- radost noseseuser posted image

clock-img

02.05.2012, 10:20

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Мамички среќен роденден!! user posted image user posted image

Јас се спремив за на интервју...ај и тоа денес да обавам user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

02.05.2012, 10:40

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Srekno Maca

Биди тоа што си

clock-img

02.05.2012, 10:58

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Добар ден девојки, јас не знам главата кај ми е од скитање user posted image ,дома не сме прибрани, вчера бевмена скара во едно село,многу убаво си поминавме.Ама некако капнав веќе , а дома да не ви расправам хаос е.После одиме за Битола.Се ближи свадбата одс сестра ми и лумпуваме веќеuser posted image

Среќен Роденден мамички!

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

02.05.2012, 11:59

clock-img

Annet

pencil-img

2404

kaj ste macinjaaaa ubavki zenulenca? pomina maj mislam 1vi sega zestini fatija pa ke se zalime,eve bebe sega zaspa ja malku tuka odamna ne sum pisala,sreken rodenden mamicki se najubavo....maca aj sreknooooooo
konecno se cuvstvuvam slobodno,se setam uzivam vo se;-))))mmmmm lepota e vremeto me oraspolozi

clock-img

02.05.2012, 12:01

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Среќен роденден мамички,многу бикови имаме на рр значиuser posted image .Калипсо чврсто да чекори малиот во животот и само радости да ви носи.

Јас на работа после 4 дена некако тешко се уклопувам.Колешките ептен ме изненадија денес ми купиле балетанки за роденденот,ептен се израдував не очекував баш ништоuser posted image .Па се удрив на купување бев до Анжи за К да докупам нешто(од тоа што не добивме за роденденотuser posted image ) и еве сеа да видам на рр што сум испуштила вчераuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

02.05.2012, 12:12

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Мене толку ме фака нервоза секогаш недела пред да се селиме,така се напнувам незнам зошто,и се ме мрзи којзнае како ке се спакувам(ова моментално ми се врти углава) а секако дека ке се спакувам брзо туку ете секогаш така си викам,и како мало дете само туфкам !user posted image

Калипсо нека И чекори само кон големи цели ,па мама итато да се гордеат со него!

clock-img

02.05.2012, 12:14

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Добар ден лепотици. Среќен роденден мамички ме настрви ептен со тортава ќе чекам сега мм да се врати од работа и да ми направи нешто блашкоuser posted image Јас лежам до петок си дадов слободни денови ама навистина не можам да издржам на работа. Апчињава ме уништија како издрогирана сум а имам и болки уште, ајде се надевам утре во гак ќе поминам доброuser posted image

clock-img

02.05.2012, 12:23

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Мене толку ме фака нервоза секогаш недела пред да се селиме,така се напнувам незнам зошто,и се ме мрзи којзнае како ке се спакувам(ова моментално ми се врти углава) а секако дека ке се спакувам брзо туку ете секогаш така си викам,и како мало дете само туфкам !user posted image

Калипсо нека И чекори само кон големи цели ,па мама итато да се гордеат со него!

Cuci mor, koga doagjas navake??? 10-ti?? a kje trknes li barem do sk da te vidime a?? edno kafe-mafe da isterame?

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

02.05.2012, 12:50

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

dobar den i od mene
Mamicki sreken rodenden a na sinceto na Calypso   cvrsto da cekori i sto poveke da trcka mama da ne moze da go fateuser posted image

clock-img

02.05.2012, 12:51

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

Lele sinoka M ama se lupna vo stranata na petosedot lele deteto pocrvene od plakanje se izgubi sedese i ja oblakav  gornata pidzamka i nekako se zavrte i lupna ama sreka nito ne i e nema dzumka dobro e

clock-img

02.05.2012, 13:22

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Мамички среќен роденден, сите желби да ти се иполнат! Калипсо, честито проодување на дечкото, цврсто да чекори во животот!!!
Кикичке, ајде дојди си накај СК да си идеме на кафенце, време ти е. user posted image
Леле народе вчера едно чудо месо изедов, и цела ноќ се туфкаф и тешко ми беше, па мм го ранеше бебето, јас не можев да мрдам. Сега конечно ми е подобро. Ве гушкам сите!!!user posted image

clock-img

02.05.2012, 13:27

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ами ке дојдам Ск секако морам на факс да видам што се дешава со него,ако го затварат да не ме малтретират за 5испити user posted image а иначе ке си кажам јас тука когаке доаѓам па ке се договориме.

Последни статии

article-img