за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
zs be Kiki da ti go zatvaraat faxot? ili ja loso te razbrav
02.05.2012, 13:40
maki1
321
Zdravo i od mene,jas tuka se pomalku se vrtam na kompjuterov,nekako vremevo laze i cel den sme nadvor.mamicki sreken rodenden i se najubavo,calipso,neka cekori maliot sigurno i cestitki,za site dr.po eden koktel.
P.s natuska85Rr sega vidov i so zadocnuvanje sreken rodenden.
02.05.2012, 13:41
kikicka
4218
Од кај да ги знам,едни викаат едно,други друго ,ЕУРМ и не сум баш сигурна таму,само парите ми отидоа за школарина.
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
02.05.2012, 13:42
Ikana
3780
На шефот мој од хонорарната ми работичка му се родило синче хехехех баш се израдував, ајде нека му е живо и здраво!!!!
02.05.2012, 13:47
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1
Zdravo i od mene,jas tuka se pomalku se vrtam na kompjuterov,nekako vremevo laze i cel den sme nadvor.mamicki sreken rodenden i se najubavo,calipso,neka cekori maliot sigurno i cestitki,za site dr.po eden koktel.
Маки бее ние и у живо се видовме после роденденот,кај сеа ти текна . Шо убаво си се прошетавме еј
02.05.2012, 14:18
maki1
321
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1
Маки бее ние и у живо се видовме после роденденот,кај сеа ти текна . Шо убаво си се прошетавме еј
E toa ti e ,od koga sum dojdena neznam ni koj den ni koj datum e.A da znaev nemase kafe da pievme,ke frmnevme po edno vince ili nesto dr.i onaka mene so zverot stalno mi e potrebno nesto takvo.mislis vie se setavte ,jas vi zaviduvav na mirnite bebinja,a majka mi trcase po M.Nisto mora pocesto da ve druzime ,moze kerka mi ke nauci kako treba da se seta:).backi do vas.
02.05.2012, 15:03
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Од кај да ги знам,едни викаат едно,други друго ,ЕУРМ и не сум баш сигурна таму,само парите ми отидоа за школарина.
Ти дете фати се за книгата и гледај да ги положиш испитите за тебе, не се грижи нема да го затворат фак. а дури и тоа да се случи никој нема да остане без диплома
02.05.2012, 15:25
kikicka
4218
За учење ке учам,туку незнам како ке биде со времето а и сесиите да не се поклопи се наеднаш со др.приватни работи. Маки маки шта да ти причам . Плус тоа се нервирам од тие таму на студенски госпожите што не инф како што треба туку само се туфкаат,со исклучок
Ај нека му е здраво живо бебето на шефот Икана!
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
Ти дете фати се за книгата и гледај да ги положиш испитите за тебе, не се грижи нема да го затворат фак. а дури и тоа да се случи никој нема да остане без диплома
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 2.5.2012 15:26:40 >
02.05.2012, 15:30
kikicka
4218
Беатрис ја нема да каже како поминале,изгледа госпожа мало више попила па спава
02.05.2012, 18:42
mamicka77
1280
ma ne samo beatris nikoj nema site ste se razakale raset_ale ne ve e sram ta ne se priberete doma mala sala se salam jas denes resiv da gi smenam alistata zimnite da gi dignam a letnite da gi izvadam ama M mi zaspa pa sednav malku na rr dodeka da stane da ne i visam na glava krevenceto i e pred komodata so alista
< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 2.5.2012 18:56:56 >
02.05.2012, 18:48
Felly RR
7977
Па сите едвај чекавме да се стопли времево, да се изнашетаме. Веќе ни се смачи од дома седење. А и јас зимските алчишта викендов ги вакумирав - доста им е веќе.
02.05.2012, 22:27
kapina
4327
jas vcera i denes celden taguvam mi izbegaa papagalcin jata od kafezot sto gi sakav mnogu imav dve papagalcinja masko i zensko i so mm sme mnogu tazni sto izbegale
02.05.2012, 23:52
Andriance
2140
Mori pukni da nepuknes me iznazmea i ja so dusa ja cekam nie sma na isto mesto vo nedela...
i denes so ubav den..so bevme so mm na rucok, si bevme malku u shopping ( za nego) a bebe so dedo...ahhaha ama mu odspal dobri 2 casa..sega da s eizrelaksiram malku..jadam kako budala mesto da pripazam za krstevkava ama aj...
ja kje drmnam eden koktel..
03.05.2012, 08:34
Mihaela 2010
4230
Dobro utro od mene..eve jas denes castam kafe bidejki mi e RODENDEN,polnam celi 32 godini...ostarev i jas,pa povelete na kafence
03.05.2012, 08:40
Tanjat7880
1256
Ete bash taka IZVOLTE devojcinja i dobro vi utro Imam zadacka za vas,dali nekoja e informirana za otsek na Filozofski fakultet za Arhivistika?!Jas iskrena da bidam prvpat slusham za takvo neshto a vo edna firma baraat covek za arhiva ali trebalo da bide so fakultet za arhivar Tocno e ova ili "vrskata"bash ima zelba da mi pomogne?!
03.05.2012, 08:41
Tanjat7880
1256
SREKEN RODENDEN Mihaela 2010
03.05.2012, 08:53
sitalia
192
Sreken rodenden michaela 2010 i fala za kafeto dobro mi dojde.
03.05.2012, 08:57
sitalia
192
i jas da pocestam za kola, vcera stigna. ama ke pocekate za slatkoto da se potset_am kako se stavase slika.
< Поракaта ја уредил sitalia -- 3.5.2012 8:59:51 >
03.05.2012, 08:59
vezilka RR
4931
Добро утро жени..како сте? Mihaela 2010 среќен роденден и голема да растеш , жива, здрава, весела.
03.05.2012, 09:07
JovanaJ
911
Mihaela2010 , sreken rodenden i se najubavo. Dobro utro na site. Ne spiev ubavo i sega nema da mozam da se osvestam denes Prijaten i ubav den vi posakuvam na site
03.05.2012, 09:07
kikicka
4218
Добро утро,имало бе ранобудни не сум била само јас. Среќен Роденден Михаела 2010,здрава,права,жива а и честита кола на Ситалија со здравје да ја користете.
Се наспавте ли бре,многу кафиња од сабајле кога нема нема ама кога има,има Ми треба масажаа сум се здрвила.
03.05.2012, 09:24
vezilka RR
4931
Ајде јас да почастам мекици..ред си е така , кума сум или што? Ми се породи кумашинката, имам ново кумче!!
03.05.2012, 09:32
maki1
321
Moree denov polnso ubavini.Aj po red da fatam:).Mihaela 2010 sreken rodenden ,da si ziva ,zdrava i vesela,Sitalia so sreka da si ja vozite kolata pa i blagce da naucis da stavis ,red si e red,a na vezilka da i e zivo i zdravo kumasinceto ,pa da i dari Gospod uste mnogu da krsteva.Pozdrav zenski ,idam denes u pohod po kafani i igroteki da najdam mesto za M za rodenden.Se nadevam denes ke odlucime veke konecno.
03.05.2012, 09:32
Mihaela 2010
4230
Blagodaram na site za iskrenite cestitki ,Vezilke neka e zivo i zdravo kumasinceto i iskreno ke lapnam od mekicite,na izgled se vkusni i mnogu sakam mekiciii,gi obozavam..
03.05.2012, 09:33
Beatris
3116
Добро утренцееее. Мори Кико ме изнасме, да мало више попила, едно 4 - 5 л. вода гарант Друго ништо! Со мм тек дома кога дојдовме седнавме да јадеме, у кафана на толку јадење гладен да се вратиш, ама тоа ти е
Битно топ поминавме, ептен убаво, А беше како пеперутче, а и мама не беше лоша да ви кажам право хехе.
Денес ќе го барам сликарот да ми даде цеде од сликите па да видиме какви се