за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
eve so zadocnuvanje, za site po edno zosto period na dieti da ne ve strvam mnogu.
03.05.2012, 09:50
Mihaela 2010
4230
Sitalia so srekja kolata...jas ne sum na dieta posle mekicite na vezilka sega ke se oblazam,ama obemen dorucek denes
03.05.2012, 09:54
sitalia
192
i jas ke si apnam od mekicite, vezilka cetito kumce. da mnogu jadenje od sabajle ama samo za arno neka bide.
03.05.2012, 10:29
SkCura77
430
Јас сум по филозофијата - рани душа да те слуша! - Затоа наздравје нека ни се кафињава и бонбонкиве и мекициве, стално да частиме за арно и убаво само! Да ми свиткаше некој домаќи сендвич, краешник долг, путерче, кашкавалче, саламче, некое младо кромитче и сл? Има некој доброволец? Ајде, ја ќе ве частам! А за ручек огроооомна порција грчка салата! Поздрав! Одам да читам за дохрана, ќе ти ибам палентата што не ми искача!
03.05.2012, 10:30
Џесика
2036
Ај добро утро од мене, еве го почнувам денот со торта, жива изгладнета бев, цела недела само со 1 парче пица дневно, ослабев 2 кила... денес ни е годишнина со мм, 4 години бре бре... ех исто вака убав ден беше и тогаш, кога бев млада, богата и згодна ајде кркајте, , па после и каВе ќе ви напраам.
03.05.2012, 10:34
vezilka RR
4931
Опаааа!! Ајде честито годишницата Џесика, па исто вака да частиш и за „Златна свадба“
03.05.2012, 10:45
Beatris
3116
Честито Џес, да сте среќни и вечни! Тортава машала убава, ја два дена само на торта сум, па да си продужам и со твојава За чудо, се мерев, не ми се фатиле, значи без грижа на совест ќе си лапнам
03.05.2012, 11:05
kikicka
4218
Честито Џас и тебе ајде нека се угоде денот на убаво!
03.05.2012, 11:09
Џесика
2036
Аааа да ќе ми се угоде, за 1 недела што не бев по дома, џунгла ми се напраи станов, секаде има се! само на место не... коа ќе се фатам за работа, па може мм вечер ќе ме однесе некаде на вечера, онака да се осетам човек...
03.05.2012, 11:17
Џесика
2036
Оф како ме расположи Кикичка, добиваш Пиќе за оваа песна... па и Андрија Милошевич кога го видов, ми светнаа очите, срце мое!!!
03.05.2012, 11:21
arh_diz
7198
Cestito Dzesika , uste mnogu godini da slavite i da si ostanes takva mlada ubava i zgodna
03.05.2012, 11:24
nadica
4381
kikicke prekrasna pesna mi go razubavi denot djesika sega daj nekoj koktel pred da se frlam na domasnite obvrski
< Поракaта ја уредил nadica RR -- 3.5.2012 11:25:47 >
03.05.2012, 11:26
kikicka
4218
нели текстот е супер...а иначе и мене ми светкат очињата на Андрија
03.05.2012, 11:28
nadica
4381
03.05.2012, 11:41
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica RR
Хи,хи..ма жени бре за се имаат време
03.05.2012, 12:21
temjana
1159
Море буцики што сте направиле од сабајле само лапачки вкусни да не може човек на други работи да мисли Ајде Џес честито годишнина уште многу вакви и поубави торти да частиш, ајде сега да ви соберам пола торта оти нели за двајца јадам
03.05.2012, 12:37
mamicka77
1280
zdravo i do mene Sreken rodenden Mihaela i uste mnogu god da si go slaves,Satalija cestito kola da si se sluzete mnogu god,Vezilka cestito kumasince znam kolku si presrekna i nie si imamle mala kumasinka po vtor pat pred eden mesec se rodi eve sega trebase da ja krstevame na 26 maj ama nisto nema da ispadne mm t.e kumot ke e na straza pak pa ke videme akko ke bide ajde kumata neka akzuva ime koe e odbrano,dzesika cestito godisnica i da si slavete uste mnogu god zaedno a dogodin da si slavete plus uste so eden clen sestricka na B ,se pocas_tiv od se a sega odamda pravam rucek si dovaga mazule denes ne sme se videle 8dena ahahahahhaah ke padne vecer nesto ako ima zemjotres znajte deka e od nas
< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 3.5.2012 12:39:25 >
03.05.2012, 12:56
kikicka
4218
Сликата,до сега бев во такво стање,освен со лап топот Л ме мењаше на него ,сега ја ставив да се успие,еве неколку дена по ред смешки како се успива сама ке ја легнам во чамчето за на море и оп дете успано.
03.05.2012, 12:57
kikicka
4218
Убаво пишува на сликата т.е линкот СВЕТСКИ ЧУДА ЖЕНИ
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica RR
Хи,хи..ма жени бре за се имаат време
03.05.2012, 12:58
Calypso
1386
Мило ми е да читам тука само за убави работи...
Михаела, генерацијо, среќен нека ти е роденденот! Уште 100 лета да славиш! Ситалија, честитки за колата, со здравје да си ја возите! Везилка, да е живо и здраво кумашинчето, големо да расте! Џесика, честитки за годишнината, и златна свадба да си дочекате! Мамичка, пазете што праите вие вечер , не дрмајте многу
Јас малку матна сум денеска, ама ќе помине... кога ќе престанам да пијам Бромергон... имајте си убав ден, ве поздравувам!
03.05.2012, 13:16
mamicka77
1280
Јас малку матна сум денеска, ама ќе помине... кога ќе престанам да пијам Бромергон... имајте си убав ден, ве поздравувам!
e calypso jas go piev tri godini bromergonot i do 12nedela od bremenosta e sega veke ne go pijam i se nadevam deka nema ni da go pocnam veke bidejki mi skisna ama ne znam kako ke bide so hormonot ke videme en sum go proverila otkako se porodiv ama sega naredniot mesec planiram da odam vo remedika da ja posetam mojata doktorka Elena Petrova i da napravime se komplet pregled pa ke videme sto i kako ke bide
03.05.2012, 13:18
Ikana
3780
Ајде честитки за СИТЕ ШТО СЛАВАТ НЕШТО ДЕНЕС, за да не редам сега тука по список Иначе како сте што има ново? Мене денес ми се скина цревото од усисивачот и така јас си усисавав, среќа при крај ми се деси па ја исчистив собата некако.
03.05.2012, 15:02
Pepelaska *
3820
Јас ви честитам на сите се , само за убаво да е. Џеисика ист вкус имаме за мажи хаха, само за него гледам Преживеан , а го памтиш кога глумеше во Грдата Нина или како беше, е оттогаш ми е симпатија .
Ние конечно дома се прибравме и сега една недела ќе средувам , влези фрли, замини се е ломм. И дури шетајќи наидов на работа, не енешто посевбно ама не е ни лошо па ќе видиме. Денес кај нас се разврна, што му текна незнам
03.05.2012, 15:55
Calypso
1386
Кај врне бе? Овде какво сонце пука, ама низ облаци Значи, колку си ја сакам РР, чудо едно... што и да прашаш, што и да те интересира, макар и си прашал во погрешна тема, пак некој ќе ти излезе во пресрет. А на други форуми јок... и ме изнервираа... а фино лепо си поставив прашање, ама не добив одговор, само саркастичен коментар дека сум ја утнала темата. Hello... WTF?