Hola ladies, еве ме и мене денес. Ние лека полека се спремаме за утрешната слава, па најдов малку време да ве ѕирнам. Како ми се одеше на Бебе Саем, ама ајде, здравје догодина. Малиов само што заспа, ручекот е во рерна - само да не го заборавам поради РР - па да ве поздравам.
Уживајте во викендот!
П.С. Икана, ајде ќе се опраи малата... сите си имаме периоди... овој мојов сега што прави, како се лигави деновиве, ужас. Ама белки наскоро ќе заборави на цицањето...
П.П.С Тања, земи вакуум ќеси, супер се. Ама не мора од Топ Шоп, еве јас ќе ти кажам. Во Тинекс има германски, Коронер се вика фирмата, некаде околу 250 ден парче се, ама се стварно супер, јас алиштата од малиов што не ги носи веќе ги вакумирав во такви. Инаку, има и кинески едни, исто ги има во Тинекс, ама и во кинеските продавници, со шарени точки се (црвено и зелено мислам), и тие се супер, а се само 100 ден парче. Кај нив се завртува затворачот и нема да ти пропуштат воздух како што се случува кај повеќето. Еве, ова ти е совет од паталец - немам што немам испробано и да, со обична правосмукалка може.
Deep roots are not reached by the frost.