cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР тераса

clock-img

05.05.2012, 21:53

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

јупиии конечно можам од мобилен да пристапам уште мм да ми го поклони мобилниот супер ќе биде

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

05.05.2012, 21:55

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Абе поклони си го сама user posted image user posted image user posted image Знаеш како се правеше тоа нАли user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

05.05.2012, 21:56

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Што правите? Како си поминавте на бебе саем со бебушките?
Џес, нека му е среќен родендеот на мт!!! Голем да расте!!user posted image

< Поракaта ја уредил Maca RR -- 5.5.2012 21:57:57 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

05.05.2012, 22:02

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Леле Беатрисче кажи ми мене, да си го поклонам на мм телефонотuser posted image

clock-img

05.05.2012, 22:23

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Многус те убави на тоа сликите брее жени, ние бевме малку во т.ц леона пак офука ново џиџе аза мама ништо пошто не е уште слаба user posted image
сега се спремаме за нанање и то!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

05.05.2012, 22:54

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Во чамче претпоставувам user posted image user posted image user posted image

Иканче абе знаеш и ти како да си го поклониш user posted image Направи он сам да сака да ти го поклони, а како, си знаеш ти голема си user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

05.05.2012, 23:24

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Даа во чамче user posted image еве ја чекам за замижи user posted image

Абе кај е Ана Моли ја снема наеднаш некажа ништо,се има некој слушнато со неа?

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

05.05.2012, 23:27

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ана моли нема интернет дома како што знам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

06.05.2012, 00:57

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ajdeee i jas konecno da ve pozdravam...pa bre cel den da se okapelo na toa brodot u Veles ahaha super pominavme,,bev da si zemam kolacinja za bebe za utre za krstevkata...recisi se e spremno samo uste baloncinjata..
a kolku samo se iznervirav bre od toa babi dedovci i tetki nema spas...vikam aj kje im javam deka praime krstevka ama bez obvrski deka povekjeto kje sme mladi...op..i tie kje dojdat a ne se malku bre...ama aj rekov ne se nerviram...

zatoa za inat sum se stokmila...deepil, nokti, pedikir, piling maska i se najde vreme i za 20 min masaza user posted image uste utre frizurce i sminka i se nadevam aman deka toa e toa...i slikar u 5 do 12 user posted image

ova krstevkava ispadna spanska serija pocnuvajki od sama obleka pa se do site sitnic ama aj,..

idam da si legnam...kje mi treba utre mnooogu sila

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

06.05.2012, 01:19

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Andriance убаво да си поминете, нема ни да ги приметиш падобранцивеuser posted image И да знаете ќе ве испрашам за крштевката се по ред ахахаа пошто после некое време и ние ќе праимеuser posted image Убав помин утре, и честитки за А, голем ден е утре за вас!!!!!

clock-img

06.05.2012, 07:13

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Хелоу, гуд мо(р)нинг! Вампир Беатрис на рапорт user posted image Јас си шмркам кафе, А беснее бо спална во креветче со татко и, ако има некој да ме дружи вака рано по сабајле бујрум

clock-img

06.05.2012, 09:44

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Тука сум бе кобро јас user posted image ама покасно си станувам јас кај е кафето ништо не си ставила тука сите да се напиеме ааа ке видеш ти! Андрианче убаво да си поминете на крштевка,јас па ич не се замарав за крштевката некако така ми помина од рака без замарање дека не бев салам свестена од user posted image зверче!
Еве јас ке ставам одамна не сум ставила кафе!

user posted image

clock-img

06.05.2012, 09:51

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Кикичкеее што убаво кафе си направила.
Еве и јас будна, сите спијат, а јас на раат си пијам кафе (бесценето)user posted image
Андријанче убаво да си поминете на кршевка, user posted image мирен да биде и ко што памтам денес годишнина ви е, така?! епа среќна годишнина и на златна свадба рингерајќи да ви играат user posted image

clock-img

06.05.2012, 10:14

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Хелоууууу парти пипл!!!! user posted image
Еве ме и мене, ранобудна, мм на раб отиде и ме разбуди пффффuser posted image
И еве сега стандард М ја чекам да заспие, стара прича!!!

clock-img

06.05.2012, 10:33

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Икана душо, напиј си се кафе додека ја чекаш user posted image да заспие. Види кикичка наша што фино кафе ни спремила.
Јас отидов да држам час, ве дружам после.user posted image

clock-img

06.05.2012, 10:38

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Па нормално, кога моите омилени девојки спремиле толку убаво кафенце!!!! Ве гушкам сите до една, Мацо бацкиииииuser posted image

clock-img

06.05.2012, 10:47

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Кафето го најдов уштеодамна ама никако да го ставам,дека имаше веќе кафиња ставено па ке му се изгубеше магијата user posted image ,начекав моменат user posted image
Време тапа надвор има од се по нешто,ветре,сонце,облаче темно ,уште чекам дождко да падне и тоа да се расипе недела аз јужуал!

clock-img

06.05.2012, 10:48

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Да стварно е така, сејв д бест фор ласт user posted image user posted image

clock-img

06.05.2012, 11:06

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Добар ден женски... леле кафево... ептен мераклиско е Кикичке... од кога не сум седнала вака со кафе и книга, ми се чини ко 100 години да поминале. Се прашувам дали пак некогаш ќе имам време ова да го правам. А бе колку книги зимоска изнакупив од Матица, една не сум фатила да читам... ваљда ќе им дојде редот.... ајде во поздравувам... одам да ја ѕирнам гибаницата, wish me luck да испаднала ко што треба... ако не, да се здрави живи кучето и мачето - тие ќе се гостатuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

06.05.2012, 11:09

clock-img

mama26

pencil-img

3977

i jas ke zemam kafence ,denes nesto mi se spie otkako se razbudivuser posted image

a vie povelete torta denes mi e godisnina od brak
user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

06.05.2012, 11:33

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Честита годишница Мама26, и златна да си дочекате!!!!

clock-img

06.05.2012, 11:49

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

мајов значи секој ден повод. јас си шмркам кофе детето доручкува а мм бара локација за шетање во природа па му изнатекна за волково накај коњите

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

06.05.2012, 11:55

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Добар ден и од мене лепотици, јас си станав во 5 сабајле си изгледав едно фимче некоја романтична комедија, па палчинки начекав во кујна и нив ги смачкав абе денов одамна ми е почнатuser posted image Честитки на сите што слават и цел живот во славење и убави работи да им помине. Инаку ептен ми е криво што вчера така ептен на блиц поминав и не се ни запознав со сите ама причина повеќе да се собереме повторно user posted image

clock-img

06.05.2012, 12:03

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

темјана, те видов вчера на секунда и не си многу поправена, не плачи џабе, супер изгледаш

clock-img

06.05.2012, 12:20

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ништо ке почекате да се вратиме ние странците во Мк за некоја недела ,две па ке организираме нешто user posted image

Последни статии

article-img