за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Breee site rano si legnale.. c c c samo ja ko budaletinka nekoja kaj uste ne odmorena od vcerasnata lumperajka pa uste si se iznacistiv denes, i troa na net si sedam...cekam masina da ispere
aj da pivneme nesto a?? nekoe koktelce?? da najavime godishni odmori hihihi
07.05.2012, 23:52
Ljubovce
377
Uf Andrijance epten dobro bi mi dosla edna castovka,i jas od ista pricina uste ne spijam,demek da zacistam,da peglam imam 2 celi peralni na Andrej sto me cekaat ama ne mi se raboti abe nekoja mrza me fatila i taka si dremam na net :) Neka mu e so sreka krstevkata na Andrej,da e srekno detence i Bog da go cuva :) cekam nekoe slikce da stavis... backiiii**********
07.05.2012, 23:53
kikicka
4218
Ајдее коктеласс можее можеее,мучас грасјас!!!
07.05.2012, 23:58
Maca25
7558
со сладоледов што сега го јадам како би ми добродошло едно коктелче!!! мммм.... фала Андријанче!!!
08.05.2012, 00:17
Andriance
2140
Aaaaa srce ja si pijam..redovno...vcera na krstevkata gi smackav 6 martinija...slikite uste ne se zemeni...treba nedelava..navremeno kje bidete obavesteni samo normlano bez komentari za mojata stava i frizuraaaa
08.05.2012, 08:25
Tanjat7880
1256
Eve vi edno MEGALO kafe za po sabajle,mene mi treba a se nadevam i vas ke vi svrdhi rabota,cestitki za site slavenici a na Andrijance deckoto srekja krshtevka neka verata mu dade zivot vo mir...ushte sum po doma rascistena,denes se nadevam zavrshuvam pa ke ve "vidam"ponatenane a sega aj cao
08.05.2012, 08:29
Viktori
5329
Кафево ко за мене. Џапнав едно турско, сега одам по нес, во меѓувреме може и ова.
08.05.2012, 08:32
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
ЖЕНИ ЌЕ ВЕ УТЕПАМ! Како бе не ми кажа некој дека ќе одите групно на бебе саем? Виктори, јас и ти се слушнавме и како бре не ти текна да ми кажеш? Знаеш дека за дружби јас прва сум!
Пффф друго ми беше во паметот бе Изветреана. После тебе и на Џесика и се јавив, па и на неа мислам дека не и спомнав.
Ајде можеме пак да се собереме викендов и да седнеме на некое пораат место.
08.05.2012, 08:36
sitalia
192
eve edno kafe za koj saka od mene za dobro utro.
08.05.2012, 08:38
Viktori
5329
еве и од мене за "стилија" и уште едно за кој е во дневна соба.
08.05.2012, 09:13
arh_diz
7198
Zeni kaj ste se se uspale Mene me mrzi da si svaram kafence ke si zemam edno od tuka :)
08.05.2012, 09:14
Beatris
3116
Хелоу, мелоу Ауу кафенцево топ. Виктори. Па и шољичкиве што се па па... Милина. Ај нека ни е на здравје
08.05.2012, 09:15
Mihaela 2010
4230
Of of sto izbor na kafinja denes...ke si odberam edno...denes sum pod STRES polagam na faks,ajde pustajte srekja i da krsam noga
08.05.2012, 09:17
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR
Zeni kaj ste se se uspale Mene me mrzi da si svaram kafence ke si zemam edno od tuka :)
Какво успивање арх-диз. Од 7 и 20 сум станата. Деца за во школо спремав. Додуша сами се спремаа јас шмркав кафе мм што го направил во 6.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
Хелоу, мелоу Ауу кафенцево топ. Виктори. Па и шољичкиве што се па па... Милина. Ај нека ни е на здравје
Шољите се малечки, за мој вкус, ама еспресо демек у такви шољи се пиело. Касно разбрав инаку спакував еспресо машинчето да го враќам, оти не течело доволно кафе
08.05.2012, 09:24
Џесика
2036
Ево мене, ја сркам кафе, ај сабајле што немав па морав до продавница да купам, ама што се натоварив ко магарица, па ај јогурт па сок, па млеко, сапун... и отиде џепарацот инаку како сум растресена со живциве, син ми сабајле онака БАШ ме расони, имаше некој напад на агресија не сакаше да оди во градинка, па не ми даваше да го облечам, па не сакаше да мочка, па не сакаше да го изгрицка Ц витаминот, па му ветував дека ќе го шетам после градинка со автобусот, па посака одма, па почна да ја треска вратата од машината за алишта и после сето тоа вриштење по дома, за 1 секунда почна да пее „еве ова букетче, што го набрав сама, јас ќе и го подарам на мојата мама“ не знаев дали да плачам, да корнам коси или да се смеам... Кој ме разбра, фала му, јас се истресов
08.05.2012, 09:26
Viktori
5329
леле Џесика, мака си имаш ти. Ама тоа со цветчето е капак - извини за се работава, што било и ќе биде.
08.05.2012, 09:59
Ikana
3780
Здраво и од мене, уште сум тука Ќе ни прскаат денес дома од бубачиња па ќе си ги собереме парталчињата и правац кај моите во Центар, па ако има некој мераклија за кафе по ул. Македонија нека пише!!! Големи гушки!!!
08.05.2012, 10:02
Beatris
3116
Еве доброволец! Кажувај кога!
08.05.2012, 10:03
Ikana
3780
Го чекам мм да ме земе, накај 11 сме во Центар, и накај 12 на кафе со тебе!!!!! А иначе кај се чекаме????
08.05.2012, 10:08
Beatris
3116
Кај поголемиот стап, да те чукнам два три пати љутке една! Ќе те барам!
08.05.2012, 10:17
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
Ево мене, ја сркам кафе, ај сабајле што немав па морав до продавница да купам, ама што се натоварив ко магарица, па ај јогурт па сок, па млеко, сапун... и отиде џепарацот инаку како сум растресена со живциве, син ми сабајле онака БАШ ме расони, имаше некој напад на агресија не сакаше да оди во градинка, па не ми даваше да го облечам, па не сакаше да мочка, па не сакаше да го изгрицка Ц витаминот, па му ветував дека ќе го шетам после градинка со автобусот, па посака одма, па почна да ја треска вратата од машината за алишта и после сето тоа вриштење по дома, за 1 секунда почна да пее „еве ова букетче, што го набрав сама, јас ќе и го подарам на мојата мама“ не знаев дали да плачам, да корнам коси или да се смеам... Кој ме разбра, фала му, јас се истресов
Ааххааххахаахахахах царрррр аууу како се изнасмеав хахаххаха Вас ептен весело ви било денеска
08.05.2012, 10:22
kikicka
4218
Морее стап за тебе Беатрис еден троа поголем ...зезам !
Добар ден,добро утро какво се дешава? Мм од сабајле појадоче ,кафенце конечно да ме чека мене па уште и пред писито ми го наместил,пошто секое сабајле му кукам кафе кафе да ти текне еднаш да ми направиш,и ете конечно му текнало
08.05.2012, 10:24
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
А, и заборавив да додадам, ми бараше и торта да му дадам да јадел, уште не се измочкал од спиење, САКАМ ТОТАААА УЧЕЕЕЕ!!!
08.05.2012, 10:30
kikicka
4218
аууууууу ЗВЕР еден мал видо го ти него! Кој не би сакал торта УЧЕЕЕ!!
08.05.2012, 10:30
Viktori
5329
Жени хелп. Треба да снимам заб. Знаете некаде забар со рентген и плави картончиња?