cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР тераса

clock-img

07.05.2012, 23:46

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Breee site rano si legnale.. c c c
samo ja ko budaletinka nekoja kaj uste ne odmorena od vcerasnata lumperajka pa uste si se iznacistiv denes, i troa na net si sedam...cekam masina da ispere user posted image

aj da pivneme nesto a?? nekoe koktelce?? da najavime godishni odmori hihihi

user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

07.05.2012, 23:52

clock-img

Ljubovce

pencil-img

377

Uf Andrijance epten dobro bi mi dosla edna castovka,i jas od ista pricina uste ne spijam,demek da zacistam,da peglam imam 2 celi peralni na Andrej sto me cekaat ama ne mi se raboti abe nekoja mrza me fatila i taka si dremam na net :)
Neka mu e so sreka krstevkata na Andrej,da e srekno detence i Bog da go cuva :)
cekam nekoe slikce da stavis...
backiiii**********

clock-img

07.05.2012, 23:53

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Ајдее коктеласс можее можеее,мучас грасјас!!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

07.05.2012, 23:58

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

со сладоледов што сега го јадам како би ми добродошло едно коктелче!!! мммм.... фала Андријанче!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.05.2012, 00:17

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Aaaaa srce ja si pijam..redovno...vcera na krstevkata gi smackav 6 user posted image martinija...slikite uste ne se zemeni...treba nedelava..navremeno kje bidete obavesteni samo normlano bez komentari za mojata stava user posted image user posted image user posted image user posted image i frizuraaaa

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

08.05.2012, 08:25

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Eve vi edno MEGALO kafe za po sabajle,mene mi treba a se nadevam i vas ke vi svrdhi rabota,cestitki za site slavenici a na Andrijance deckoto srekja krshtevka neka verata mu dade zivot vo mir...ushte sum po doma rascistena,denes se nadevam zavrshuvam pa ke ve "vidam"ponatenane a sega aj cao

clock-img

08.05.2012, 08:29

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Кафево ко за мене. Џапнав едно турско, сега одам по нес, во меѓувреме може и ова. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

08.05.2012, 08:32

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ЖЕНИ ЌЕ ВЕ УТЕПАМ! Како бе не ми кажа некој дека ќе одите групно на бебе саем? Виктори, јас и ти се слушнавме и како бре не ти текна да ми кажеш? Знаеш дека за дружби јас прва сум! user posted image

user posted image

Пффф друго ми беше во паметот бе user posted image user posted image user posted image Изветреана. user posted image
После тебе и на Џесика и се јавив, па и на неа мислам дека не и спомнав.
user posted image user posted image
Ајде можеме пак да се собереме викендов и да седнеме на некое пораат место.

clock-img

08.05.2012, 08:36

clock-img

sitalia

pencil-img

192

user posted image  eve edno kafe za koj saka od mene za dobro utro.user posted image

clock-img

08.05.2012, 08:38

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

user posted image

еве и од мене за "стилија" user posted image user posted image user posted image и уште едно за кој е во дневна соба.

clock-img

08.05.2012, 09:13

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Zeni kaj ste se se uspaleuser posted image
Mene me mrzi da si svaram kafence ke si zemam edno od tuka :)

Биди тоа што си

clock-img

08.05.2012, 09:14

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Хелоу, мелоу user posted image Ауу кафенцево топ. user posted image Виктори. Па и шољичкиве што се па па... Милина. Ај нека ни е на здравје user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

08.05.2012, 09:15

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Of of sto izbor na kafinja denes...ke si odberam edno...denes sum pod STRES polagam na faks,ajde pustajte srekja i da krsam nogauser posted image

clock-img

08.05.2012, 09:17

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Zeni kaj ste se se uspaleuser posted image
Mene me mrzi da si svaram kafence ke si zemam edno od tuka :)

Какво успивање арх-диз. Од 7 и 20 сум станата. Деца за во школо спремав. Додуша сами се спремаа јас шмркав кафе мм што го направил во 6. user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Хелоу, мелоу user posted image Ауу кафенцево топ. user posted image Виктори. Па и шољичкиве што се па па... Милина. Ај нека ни е на здравје user posted image

Шољите се малечки, за мој вкус, ама еспресо демек у такви шољи се пиело.
Касно разбрав инаку спакував еспресо машинчето да го враќам, оти не течело доволно кафе
user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2012, 09:24

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Ево мене, ја сркам кафе, ај сабајле што немав па морав до продавница да купам, ама што се натоварив ко магарица, па ај јогурт па сок, па млеко, сапун... и отиде џепарацот user posted image инаку како сум растресена со живциве, син ми сабајле онака БАШ ме расони, имаше некој напад на агресија не сакаше да оди во градинка, па не ми даваше да го облечам, па не сакаше да мочка, па не сакаше да го изгрицка Ц витаминот, па му ветував дека ќе го шетам после градинка со автобусот, па посака одма, па почна да ја треска вратата од машината за алишта и после сето тоа вриштење по дома, за 1 секунда почна да пее „еве ова букетче, што го набрав сама, јас ќе и го подарам на мојата мама“ не знаев дали да плачам, да корнам коси или да се смеам... Кој ме разбра, фала му, јас се истресов user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

08.05.2012, 09:26

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

леле Џесика, мака си имаш ти. user posted image user posted image user posted image
Ама тоа со цветчето е капак - извини за се работава, што било и ќе биде.
user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2012, 09:59

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Здраво и од мене, уште сум тука user posted image user posted image
Ќе ни прскаат денес дома од бубачиња па ќе си ги собереме парталчињата и правац кај моите во Центар, па ако има некој мераклија за кафе по ул. Македонија нека пише!!! Големи гушки!!!

clock-img

08.05.2012, 10:02

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Еве доброволец! Кажувај кога!

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

08.05.2012, 10:03

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Го чекам мм да ме земе, накај 11 сме во Центар, и накај 12 на кафе со тебе!!!!!user posted image
А иначе кај се чекаме????

clock-img

08.05.2012, 10:08

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Кај поголемиот стап, да те чукнам два три пати љутке една! Ќе те барам!

clock-img

08.05.2012, 10:17

clock-img

temjana

pencil-img

1159

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Ево мене, ја сркам кафе, ај сабајле што немав па морав до продавница да купам, ама што се натоварив ко магарица, па ај јогурт па сок, па млеко, сапун... и отиде џепарацот user posted image инаку како сум растресена со живциве, син ми сабајле онака БАШ ме расони, имаше некој напад на агресија не сакаше да оди во градинка, па не ми даваше да го облечам, па не сакаше да мочка, па не сакаше да го изгрицка Ц витаминот, па му ветував дека ќе го шетам после градинка со автобусот, па посака одма, па почна да ја треска вратата од машината за алишта и после сето тоа вриштење по дома, за 1 секунда почна да пее „еве ова букетче, што го набрав сама, јас ќе и го подарам на мојата мама“ не знаев дали да плачам, да корнам коси или да се смеам... Кој ме разбра, фала му, јас се истресов user posted image

Ааххааххахаахахахах царрррр аууу како се изнасмеав хахаххахаuser posted image user posted image user posted image Вас ептен весело ви било денескаuser posted image

clock-img

08.05.2012, 10:22

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Морее стап за тебе Беатрис еден троа поголем user posted image user posted image ...зезам !

Добар ден,добро утро какво се дешава? Мм од сабајле појадоче ,кафенце конечно да ме чека мене па уште и пред писито ми го наместил,пошто секое сабајле му кукам кафе кафе да ти текне еднаш да ми направиш,и ете конечно му текналоuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

08.05.2012, 10:24

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

А, и заборавив да додадам, ми бараше и торта да му дадам да јадел, уште не се измочкал од спиење, САКАМ ТОТАААА УЧЕЕЕЕ!!!

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

08.05.2012, 10:30

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

аууууууу ЗВЕР еден мал видо го ти него!user posted image user posted image Кој не би сакал торта УЧЕЕЕ!!

clock-img

08.05.2012, 10:30

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Жени хелп. Треба да снимам заб. Знаете некаде забар со рентген и плави картончиња?

Последни статии

article-img