за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ево мене, ја сркам кафе, ај сабајле што немав па морав до продавница да купам, ама што се натоварив ко магарица, па ај јогурт па сок, па млеко, сапун... и отиде џепарацот инаку како сум растресена со живциве, син ми сабајле онака БАШ ме расони, имаше некој напад на агресија не сакаше да оди во градинка, па не ми даваше да го облечам, па не сакаше да мочка, па не сакаше да го изгрицка Ц витаминот, па му ветував дека ќе го шетам после градинка со автобусот, па посака одма, па почна да ја треска вратата од машината за алишта и после сето тоа вриштење по дома, за 1 секунда почна да пее „еве ова букетче, што го набрав сама, јас ќе и го подарам на мојата мама“ не знаев дали да плачам, да корнам коси или да се смеам... Кој ме разбра, фала му, јас се истресов
А, и заборавив да додадам, ми бараше и торта да му дадам да јадел, уште не се измочкал од спиење, САКАМ ТОТАААА УЧЕЕЕЕ!!!
dusicka mila
08.05.2012, 10:33
Џесика
2036
Ако ти одговара Аеродром да ти дадам број од мојата забарка, работи со картони, ама за рентген не сум информирана, да ти дадам број да прашаш?
08.05.2012, 10:36
Viktori
5329
да не е далеку малце повеќе? Чекај да прашам прво кај Лукановски во Лептокарија са паре е и дали работи со картони па ќе ти свртам ако ми треба.
Тебе пилето ти пееше или уште нема глас?
08.05.2012, 10:56
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Здраво и од мене, уште сум тука Ќе ни прскаат денес дома од бубачиња па ќе си ги собереме парталчињата и правац кај моите во Центар, па ако има некој мераклија за кафе по ул. Македонија нека пише!!! Големи гушки!!!
ajde moze i jas dapominam da vidam so mm...ako me vidite maftajte
08.05.2012, 10:59
Pepelaska *
3820
еве ме и мене, ненаспана,нервозна и уморна, со второ кафе. Денес сум кај моите, нека види мм како кога дома нема никој .
Туку кога ќе се објави најмамата од бебе саемот, на еден бивш дечко е жената со ќерката па ме замоли да гласам
08.05.2012, 11:02
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Здраво и од мене, уште сум тука Ќе ни прскаат денес дома од бубачиња па ќе си ги собереме парталчињата и правац кај моите во Центар, па ако има некој мераклија за кафе по ул. Македонија нека пише!!! Големи гушки!!!
ajde moze i jas dapominam da vidam so mm...ako me vidite maftajte
Ќе седнеме негде на ул. Македонија, ајде дојди
08.05.2012, 11:38
AneLav RR
1110
Zdravo decki kako ste mi, eve me i mene posle podolgo vreme so obrski i drugi nepredvideni raboti. Konecno dojdov vo Skopje i sega si gi kvacam bebinjata i cekam da se porodam.Milion raboti mi se iznadesija i nikako da sednam na kompjuter, a sto ubavo mi bese. Pa eve sum pak i site ve pozdravuvam.
08.05.2012, 12:12
kikicka
4218
ЕЕ Анелав од кога те нема да ни пишиш,уште колку ке квачиш ?
08.05.2012, 12:23
AneLav RR
1110
Pa 36-ta nedela sum, na posledniot pregled bea svrteni so glavite nadolu. Od utre vlagam vo 9-ti mesec i sekoj den mozam da se porodam. Inaku momentalno se bockam so Clexane dimerite mi ripnaa ik toa e. Site organi mi se pritisnati i se me cesa.Niz sto ne pominav ovie nekolku nedeli. Vaznop bebinjata se super. Pozdrav do site.
08.05.2012, 12:27
Џесика
2036
Па навистина те снема,а не знаев ни дека си при крај да се испилиш ајде со лесно нека помине, уште 1 недела издржи и после пуцај, олесни се... момче и девојче беа, така? Што имиња ќе им дадеш, имаш одлучено?
08.05.2012, 12:33
AneLav RR
1110
Da momce i devojce se. Za zenskoto ke se vika Anastasija,a maskoto uste sme vo pregovori pa ke vidime kako ke izleze ke vi pisam obavezno.
08.05.2012, 12:44
AneLav RR
1110
Decki odam jas na bockanje. Milo mi bese sto ne ste me zaboravile, pa se citame podocna. Pozdravce i backi!
08.05.2012, 12:48
Pepelaska *
3820
Со лесно анелав,
ја видовте ли оваа Гулабица луѓе , се мрдна народов незнам што им е
08.05.2012, 12:57
kikicka
4218
Баатали тоа Гулабицата,ееее добро немаат ли некој салам да им кажи ,во кое време живеат!!!!!??
08.05.2012, 13:02
Bogdancanka
5422
zdravo devojki kako ste deneska ima nekoj raspolozen da napravi kafe?jas dur da se svestam da zavrasam po doma mi otide vremeto,treba da odam dvtora smena na rabota pfff ic ne mi se odi,cel den zatvoren na edno mesto
08.05.2012, 13:10
Pepelaska *
3820
повели срцка, имај убав работен ден
08.05.2012, 13:14
arh_diz
7198
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Баатали тоа Гулабицата,ееее добро немаат ли некој салам да им кажи ,во кое време живеат!!!!!??
Jas ja vidov na FB , Maca mislam ja ipase postaveno katstrofa e.Pa i tie sto ja snimale
08.05.2012, 13:32
Calypso
1386
Hello ladies, како сте ми? Еве јас да ве ѕирнам на кратко, спремам ручек, кај да е и малиот ќе ми го донесат, па да му дадам да јаде... кафе не стигнав да се напијам, ме изнервираа овие од коморава наша утрово, ќе ме умрат... и сега уште повеќе сакам да си одам од земјава, секој ден се молам и оние две пречки што ни останаа да ги надминеме (а не зависи од нас)и да му ја збришеме. Нема леб овде, во струка па ич... џабе учење, па уште и со мерак, за што си ги фрлив тие 6 години
извинете за негативнава енергија... се надевам дека јас вака ќе се испразнам, ама да не се префрли на вас
08.05.2012, 13:49
AnnaMolly RR
6409
ЖЕНСКИИИИИИИИИИИИИИИИИ, ОД УТРЕ ПОЧНУВАМ НА РАБОТА! Само што ми се јавија и пресреќна сум, не можам да се соземам од возбуда!!! Не можам да ве почастам моментално, земете си што ви душа сака! Да се смирам малку со емоцииве и да го успијам Филип, па ќе ви пишам подетално!
08.05.2012, 13:52
kikicka
4218
Ајде Калипсо еве ти едно коктелче дрмни,после ова ке се опуштиш малку .. Ете како намерисувам јас частење...еве ајде локајте сите од има на Анамоли...
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 8.5.2012 13:53:40 >
08.05.2012, 14:02
Pepelaska *
3820
Анамоли честито и со лесно! Ајде кажувај детали , Михаела честитки за испитот
08.05.2012, 14:05
Calypso
1386
Честитки Михаела и АнаМоли! Ептен ми е мило за двете!
Леле, Кикичке... баш во центар годиш со коктеливе ај наздравје!
08.05.2012, 14:28
dostickage
2181
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
ЖЕНСКИИИИИИИИИИИИИИИИИ, ОД УТРЕ ПОЧНУВАМ НА РАБОТА! Само што ми се јавија и пресреќна сум, не можам да се соземам од возбуда!!! Не можам да ве почастам моментално, земете си што ви душа сака! Да се смирам малку со емоцииве и да го успијам Филип, па ќе ви пишам подетално!
08.05.2012, 14:36
mamicka77
1280
dobar den i od mene eve da ve zirnam malku na ova terasava nemoze covek da sedne od sabajle se na noga u pm,M spie pa ja cekam da stane da jade pa odime vo setnja