за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ahhhh zaboraviv da cestitam na mihaela i anna molly cestitki za polozeniot ispit i rabotata na anna molly
08.05.2012, 14:53
AnnaMolly RR
6409
Фала!!! Пак ќе биде со преведување и тоа најмногу ме радува, си уживам во тоа! Малку со врски е вработувањево, ама нели кај нас така си оди се Важно си имам нова работа, од 8 до 16, на 5 минути од градинката на Филип... Се ми се погоди како под конец. А деновиве бев во толкава депресија, не знаев каде ми е главата. Се надевам помина периодот кога не биеше малер и ништо не ни одеше од рака.
08.05.2012, 14:53
maki1
321
da ne ja urocam terasava,pu,pu,pu,samo ubavi raboti se desavaat i daj boze da prodolzi taka.So sreka na Anamolly,mihaela cestitki.ja da ve zirnam sega se vrativ od lekar,M ima prolivce od sabajlevo,mi rekoa deka od zabite e nisto strasno i zamislete na 11,5 meseci krvta i e top,a jade samo cice,se drugo liznuva .Sega mi e polesno barem znam deka e ok.
08.05.2012, 15:02
kikicka
4218
Aјде уште по една тура коктели може?
08.05.2012, 15:03
Џесика
2036
Хахаха оваа па пијандурава чека повод и одма да залепи за пиење...
08.05.2012, 15:08
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР
А замисли тек па она да има нешто за частење, ќе се влечеме по терасава
Честитки Ана Моли ете се среди, ептен ми е мило!
08.05.2012, 15:11
mamicka77
1280
e dzes komedii si me iznasmea kako budala se smeam sama vo soba ako stane M ti si kriva ke i kazam tetka rr ne dade da spiem mamce
08.05.2012, 15:27
temjana
1159
Ајде викендов кој е за собиранка да прославиме новото работно место на АнаМоли и да се наљокаме како стоки Кажувајте само место и да се нацртате сите
08.05.2012, 15:34
Annet
2404
јупиииииииииии ајде честитки еден куп баш ми е милоо со среча нека ти е Анамоли и на михаела исто и честитам побрзо да си дипломираш.. еве сме ние не сум пишала одамна тука,немам време се набрзина читкам и бегам...аа кикичкеее те нападнаа ама први ке се опијат хахахахахах се изнаснеав ригинални сте навистина
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
ЖЕНСКИИИИИИИИИИИИИИИИИ, ОД УТРЕ ПОЧНУВАМ НА РАБОТА! Само што ми се јавија и пресреќна сум, не можам да се соземам од возбуда!!! Не можам да ве почастам моментално, земете си што ви душа сака! Да се смирам малку со емоцииве и да го успијам Филип, па ќе ви пишам подетално!
08.05.2012, 15:36
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
Ајде викендов кој е за собиранка да прославиме новото работно место на АнаМоли и да се наљокаме како стоки Кажувајте само место и да се нацртате сите
Ајде!!! Сакааааааам! Не сме се собрале одамна. А уште поубаво па ако се организираме навечер, без деца, а? Мада тоа малку тешко, ама да си прашам
08.05.2012, 15:42
dostickage
2181
Фала!!! Пак ќе биде со преведување и тоа најмногу ме радува, си уживам во тоа! Малку со врски е вработувањево, ама нели кај нас така си оди се Важно си имам нова работа, од 8 до 16, на 5 минути од градинката на Филип... Се ми се погоди како под конец. А деновиве бев во толкава депресија, не знаев каде ми е главата. Се надевам помина периодот кога не биеше малер и ништо не ни одеше од рака.
ti rekov jas na krajot kje ispadne deka tie prethodnite ti napravile usluga. sekoe zlo za dobro. se najubavo
08.05.2012, 15:43
kikicka
4218
еее ај да не кажам што сте.....нека нека најмало сум ке си ќутам! Абе Џеси,Џеси не се напињај ,узми си коктелас и опушти се мало
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
А замисли тек па она да има нешто за частење, ќе се влечеме по терасава
Честитки Ана Моли ете се среди, ептен ми е мило!
08.05.2012, 15:44
vezilka RR
4931
Опа батооооо!! Браво, ете гледаш, ти реков јас дека поубаво ќе си најдеш . И плус ако си на 5 мин. од градинката, тогаш значи си ми во комшии, па ќе пиеме кафе на пауза .
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Zenskiiiiii poloziv uste eden ispit mi ostanaa uste 1 ipol.....eve osvezetese so limonatka... Annamolly so srekja rabotickata da ti se pogodi i pari da prais povekjeeeeee....
Честитки..уште малку па диплома, нели?
08.05.2012, 15:50
Maca25
7558
Ана Моли честито!!!! Гледаш после дожд сонце иде! Сега спремај се за шетање во парк некој ден после работа!! Михаела и на тебе честито!!! Ти се гледа крајот !!
08.05.2012, 15:54
dostickage
2181
ajde Maco sega i ti da ne izraduvas. pustam srekja
08.05.2012, 16:02
Maca25
7558
Уф, фала срцка!! вие први ќе дознаете ако има нешто!! ама како што ми тргнало.....тешко
08.05.2012, 16:04
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR
Опа батооооо!! Браво, ете гледаш, ти реков јас дека поубаво ќе си најдеш . И плус ако си на 5 мин. од градинката, тогаш значи си ми во комшии, па ќе пиеме кафе на пауза .
Обавезно!
08.05.2012, 16:10
Џесика
2036
Од ова коктеливе на Кикичка, заборавив да и честитам на Анамоли вработување. Честито од срце, многу ми е мило што ете одма се најде нешто... ајде уште Маца и јас да направам финито па ајде нека се отвори среќата ајде и од мене џапајте кога веќе тргнало
08.05.2012, 16:15
Mammi
110
Се среќа АнаМоли за работичето, а тебе Михаела исто така честитки и со лесно и последниот да си го завршиш. Иако на терасва ме немаше, да си знаете ве читкав, и го спремам последниот испит за преведувач. Иако нешто друго ми се сакаше згора над ова, бебуш ни направи добредојдена промена плана, па мама после испит паузира и пак во клупи се враќа на нов факс оти мсто не ја држи за една понуда за работа која ја имав и ми треба овдешен сертификат на нивен мајчин јазик. Стискајте ми палци. И повелета на мојава сончева тераса да уживаме со леден чај
08.05.2012, 16:23
kikicka
4218
Убаво си се опремила да не ти дојдат кусо
Ајде да честитам и јас за работата на Ана моли и испитот на михаела!!
Од ова коктеливе на Кикичка, заборавив да и честитам на Анамоли вработување. Честито од срце, многу ми е мило што ете одма се најде нешто... ајде уште Маца и јас да направам финито па ајде нека се отвори среќата ајде и од мене џапајте кога веќе тргнало
08.05.2012, 16:26
Natuska85
3613
Срцкии само убави работи на терасава се случуваат, .Честитки Анамоли многу ми е мило,и јас сум многу среќна деновиве мој мали цуцо ептен се прилагоди во градинка почна и да спие веќе таму Ајде може да се собереме во недела сакате од поручек кај 6-7 во парк еве на пример???
08.05.2012, 16:28
Natuska85
3613
Е а која е Ленче најмама што е прогласена на рр? Рингерајка ли ни е знаете??
08.05.2012, 16:59
Maca25
7558
И јас секав да прашам која е мама Ленче?! Да и честитаме и тука!!!
А за собиранка јас сум за, попладне, за викенд, кога и да е!
08.05.2012, 17:12
AnnaMolly RR
6409
Мене ми одговара во недела. Сабота сме на роденден кај сестра ми.
08.05.2012, 17:48
arh_diz
7198
Cestitki AnnaMolly za rabotata Mihaela cestitki , ajde pobrzo da ne castis i za diplomska Sto e ova kokteli , covek da neznae kakov da odbere