cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР тераса

clock-img

08.05.2012, 17:59

clock-img

TeacherMom

pencil-img

33

Здраво женски! Честитки на сите за убавите нешта што ви се случуваат, Михаела честито за испитот и што побрзо да дипломираш, а AnnaMolly со среќа нека е новата работа, навистина ми е мило што најде нешто подобро.

Одамна не сум пишала иако секој ден ве ѕиркам, но откако се вратив на работа не ми стигнува денот. Се надевам дека уште малку па за време на распустот ќе можам почесто да ве дружам.

clock-img

08.05.2012, 21:10

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Е браво за Анамоли, баш ми е мило, ајде со лесно и како подмаччкано да одат работите!!!
Убава вечер имајте, и така! user posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 9.5.2012 8:01:23 >

clock-img

08.05.2012, 22:24

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Добро вечер жени, денес ептен сте се изнамуабетиле, не можам да дочитам.user posted image Ама гледам и убави вести.user posted image Честитки за Михаела и Анамоли.user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

08.05.2012, 23:00

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

ЖЕНСКИИИИИИИИИИИИИИИИИ, ОД УТРЕ ПОЧНУВАМ НА РАБОТА! Само што ми се јавија и пресреќна сум, не можам да се соземам од возбуда!!!
Не можам да ве почастам моментално, земете си што ви душа сака! Да се смирам малку со емоцииве и да го успијам Филип, па ќе ви пишам подетално!

user posted image user posted image user posted image Браво Ана Моли! Со лесно да ти биде, се се средува треба трпение само.

Михаела честитки за положениот испит, ајде уште еден и пол па да частиш за диплома! user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

09.05.2012, 08:38

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Utrovo nema koj da pocas_ti kafeuser posted image
Ke moram sama da si se pocas_tm
Denes sakam da pravam pastrmajlija koj znae recept da mi pise

< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 9.5.2012 8:40:37 >

Биди тоа што си

clock-img

09.05.2012, 08:57

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image

Има бе арх диз , како немало , јас од сабајле сум на терасава со кафенце, убавициве ни се успале денес.Тетка ми прави многу убава пастрмајлија. ама кој ке и ѕвони олку рано, ке кажее некоја рингерајкаuser posted image .

ЈАс се изнапив апчиња вчера и пак не можам да спијам, незнам што ми е

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

09.05.2012, 09:02

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Давајте кафе, јас дома немам млеко па не можам да си направам едно несче. Си се наспав искрено, вчера со Н. си легнав, од сабајле денес отворив очи и под туш одма, расонување прва класа.
Арх_диз мислам дека во рецепти ба РР имаше некој и за пастрмајлија. Ај ќе проверам сега.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

09.05.2012, 09:07

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Ајде Мацо дојди кај мене имам и нес и млеко и блачко, се што сакаш ќе ти извадамuser posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

09.05.2012, 09:11

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Добро утро и од мене...срекен ден на сите...
Арх_диз има на форумов рецепт за пастрмајлија...

clock-img

09.05.2012, 09:12

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

user posted image
Ајде кој е за нес, повелете!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

09.05.2012, 09:14

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Ајде Мацо дојди кај мене имам и нес и млеко и блачко, се што сакаш ќе ти извадамuser posted image

јас радо би дошла, него детево мое вчера си доби точак, па одма не изорганизира за во Парк да возиме. Значи денес сме таму, кој е за прошетка во парк нека ми пише. Обично Андријанче е таму.user posted image

Ај ти стај ми едно кафе тука, онака да си замишљам user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

09.05.2012, 09:19

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Ево мене, ја сркам кафе, ај сабајле што немав па морав до продавница да купам, ама што се натоварив ко магарица, па ај јогурт па сок, па млеко, сапун... и отиде џепарацот user posted image инаку како сум растресена со живциве, син ми сабајле онака БАШ ме расони, имаше некој напад на агресија не сакаше да оди во градинка, па не ми даваше да го облечам, па не сакаше да мочка, па не сакаше да го изгрицка Ц витаминот, па му ветував дека ќе го шетам после градинка со автобусот, па посака одма, па почна да ја треска вратата од машината за алишта и после сето тоа вриштење по дома, за 1 секунда почна да пее „еве ова букетче, што го набрав сама, јас ќе и го подарам на мојата мама“ не знаев дали да плачам, да корнам коси или да се смеам... Кој ме разбра, фала му, јас се истресов user posted image

Џесика, ти го барав постов од вчера, за да те прашам - каков вит Ц му даваш?
А инаку за случкава, нема што да коментирам. Знаат да не изнервираат и по две секунди да не натераат да се смееме, и да заборавиме на лутината. И со М ми се случило истотоuser posted image

clock-img

09.05.2012, 09:23

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Фели, моментално имам два вида на Ц витамин, пливит Ц и Ацерола... некогаш давам од првите, некогаш од другиве, како ќе ми се фати...и двете му ги давам да ги џвака, пошто не сака да ги пие...а и смешно му е дека му се кисели.user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

09.05.2012, 09:40

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Добро утро, добар ден! user posted image Ајде и јас да ставам по едно кафенце, одамна не сум ставила

user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

09.05.2012, 10:21

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Ајде и јас да ве поздравам посабајлечки и да ви соберам кафенце. Денеска сум на контрола а и боледувањето ќе ми го затвората па од утре јово на ново, куча - посоuser posted image Ви посакувам убав ден убавици едни низаедни

clock-img

09.05.2012, 10:33

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

јас радо би дошла, него детево мое вчера си доби точак, па одма не изорганизира за во Парк да возиме. Значи денес сме таму, кој е за прошетка во парк нека ми пише. Обично Андријанче е таму.user posted image

Ај ти стај ми едно кафе тука, онака да си замишљам user posted image

Macooo sekako deka kje bidam tamu...ama nakaj 11:30h...aj ke ti zvonam....jas si pijam 3in1 da go naranam cucko i letame nakaj park..
se spremam poleka za uste edna ubava krstevka u sabota..na cardak i toa celodnevna..mi e malku zal sto kje go ostavam cucko ama toa e
ajde backi guski
raport posle setnja ahhaha

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

09.05.2012, 10:37

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Хелоооуу и од мене,денес цел ден во канцеларија а и немам многу работа што значи бајаги ќе ве дружамuser posted image .За почеток да ви ставам по едно кафенце за кафеџиките и појадок за диеталките ко менеuser posted image

user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

09.05.2012, 11:20

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Фала Натушке, добро утро и на тебе....
Ние сега се прибравме дома, и М прави 5 месеци денес, сончка на мајка она, расте бебенцетоuser posted image

clock-img

09.05.2012, 12:53

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Добар ден женски, добри сте? Браво за Марина, да и се множат месеците, па и годините, нека си расте малата, машала!

Ние денес стандардно по дома, јас од сабајле средував нешто, ја исправ количката на И со цревото надвор, сега ручекот, па ај да ве ѕирнам... лека полека се средуваме со спиењето, па се надевам дека нема да има проблем понатамуuser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

09.05.2012, 13:45

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ние сега си дојдовме од парк, Нина го извозе паркот со точак, ја видовме и Аднријанче во Скала, user posted image мирно си нанаше и ептен ми е криво што не можев да го изгњавам малце.
Битно се изнашетавме, изморивме и исончавме. Од утре почињаме да се мачкаме со кремче со фактор. Од утре ќе сме оделе секој ден во парк, Н. ќе возела а јас да сум трчала покрај неа - детево сака да ме ослабне.

clock-img

09.05.2012, 13:47

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Ние сега се прибравме дома, и М прави 5 месеци денес, сончка на мајка она, расте бебенцетоuser posted image

Честито!!! Срцката убава!! Сакам да ја видам! user posted image Само прво бактерииве да ги излечиме!

clock-img

09.05.2012, 13:51

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Срцка најубава е таа, голема да расте, вчера ќе ја јадев, ама цело време нанаше...

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

09.05.2012, 14:33

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Женски имаме ли тема за крварење на нос кај деца/бебиња. Имате ли некое искуство?

clock-img

09.05.2012, 14:34

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Жени, ја заглавив во дворот... се симнав божем да потсредам нешто, коа фатив...све искорнав тоа џунглата, елките ги кастрев, ружи-мужи, оваа свекрва ми све што начекала, све посадила, бетер од џунгла беше...исчистив све а не знам од кај ми се уврте во глава песната, цело време си ја потпевнував „пи*ка прва класа, ја собрав од маса....mi casa es tu casa“ user posted image и онака штраааап со ножиците user posted image ај дајте сеа ладна вода да љокнам цркнав од жед... и траман завршив, дошло време детето од градинка да се земе...

clock-img

09.05.2012, 14:46

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Фала дечки, Беатрис и Маца, срцки сте!!! user posted image

Последни статии

article-img