за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Женски имаме ли тема за крварење на нос кај деца/бебиња. Имате ли некое искуство?
мислам нема, сега барав ама не најдов. Отвори Беатрис, да не се редат постови тука. Корисно е да ја има, честа појава е.
Фала! Се убив од барање, ама денес оќоравев на компјутер, па си викам да не не гледам како што треба
09.05.2012, 16:00
kikicka
4218
Што се дешава децо?? Јас сум тапа денес ,се разочарав ама ајде убаво времето белки ке ме светне сонцето троа поубаво у глава па ке ме разбистри. Се пакувам уште јас неможе да не собере ,дрнглашки купица нема каде да се стават,ама ај ке биде. Икана ајде цуца мала уште малку и оп додека да се свестиш ти она направила година,и мене некако Л брзо ми порасна.Цуци мали!
09.05.2012, 16:04
Beatris
3116
Купица си ти во главата Хрватица си ни станала Абре куп, купишта итд...
Ај бок!
09.05.2012, 16:07
Џесика
2036
Ха, бок стара, кај се ради???
09.05.2012, 16:11
Beatris
3116
Ја обично по дома радам, поретко и на работа А Кика наша ќе ти одговори веројатно кога ќе ја тргне купицата од компјутер
09.05.2012, 16:22
penelopa
3419
Ојла и од мене Конечно Ги завршивме сите испитувања за горе доле е ок за понатаму се надеваме на најдобро. Инаку не разбрав Кикичка за кај се спремаш ти? Беатрис баш ме изнасмеа со купицата- прв пат го слушам овој збор. Останете така позитивни- јас морам да дрмнам едно турско бошто главава денес не ми е со сите.
09.05.2012, 16:24
kikicka
4218
смеете се само вие,јас така на мм му се смеев дека меша МК-ХР ама еве и мене ми се случува и ми се испушта,дури некогаш неможам да се сетам на правиот збор ,смешки. Ја средив купицата, а мм куваше:P за Л и мене,малку се правев наудрена да се нажали човекот.
09.05.2012, 16:26
kikicka
4218
Абе си одам нели во МК,готово БОК КРОАЦИЈО за некој ден!!!
09.05.2012, 16:26
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Ние сега си дојдовме од парк, Нина го извозе паркот со точак, ја видовме и Аднријанче во Скала, мирно си нанаше и ептен ми е криво што не можев да го изгњавам малце. Битно се изнашетавме, изморивме и исончавме. Од утре почињаме да се мачкаме со кремче со фактор. Од утре ќе сме оделе секој ден во парк, Н. ќе возела а јас да сум трчала покрај неа - детево сака да ме ослабне.
Maco ne me izdavaj drug pat mislam Natushka i Beatris kje me otepaat
09.05.2012, 16:28
penelopa
3419
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Абе си одам нели во МК,готово БОК КРОАЦИЈО за некој ден!!!
Хахаха срекен пат па се гледаме во родната ни земја
09.05.2012, 16:34
Beatris
3116
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
Ние сега си дојдовме од парк, Нина го извозе паркот со точак, ја видовме и Аднријанче во Скала, мирно си нанаше и ептен ми е криво што не можев да го изгњавам малце. Битно се изнашетавме, изморивме и исончавме. Од утре почињаме да се мачкаме со кремче со фактор. Од утре ќе сме оделе секој ден во парк, Н. ќе возела а јас да сум трчала покрај неа - детево сака да ме ослабне.
Абе дневница ти даваат ли таму? Мислам ако не ти даваат одма да идеш да си бараш. Кога ќе тргне А у школо и кога ќе треба да напише состав Како го поминавте вашето детство (или нешто у тој стил), ќе пише - "Ја не знам, нисам из одавде, ја у Скала го поминав, мама јадеше и пиеше кафе, ја спиев"
< Поракaта ја уредил Beatris RR -- 9.5.2012 16:37:23 >
09.05.2012, 16:57
kikicka
4218
ААА Беатриче п*** зезај не ти само, ке го јадеш ама ај има време
09.05.2012, 17:01
Beatris
3116
Таков ми е денот, што да правам
09.05.2012, 18:33
AneLav RR
1110
Decki, znam deka ovde se pravi muabet za sve i svasta pa aj da si prasam jas, a ako ima nekoja tema za moevo prasanje upatete me. Sega sum 36-ta nedela , a pred 2-3 nedeli mi se pojavi nenormalno cesanje po celo telo, bez osip bez nisto samo cesanje ama bukvalno sekade i vo usite duri me cesa. Imal li nekoj vakov problem i kako go resil Pozdravce.
09.05.2012, 19:09
Ikana
3780
Анелав, ќе не префрлат, само да ти кажам да се обратиш кај докторот за секој случај, мене ми се појави исто така нешто, ме чешаше на нозете и ми се направи кожата на листовите груба, тоа беше 2 недели пред да се породам, и кога се породив, го снема буквално преку ноќ.
09.05.2012, 19:12
mamicka77
1280
mama lence pobednicka na naj mama e od Probistip moja sograganka majka na Sofija a mislam deka ne e clen na rr
09.05.2012, 21:37
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
Абе дневница ти даваат ли таму? Мислам ако не ти даваат одма да идеш да си бараш. Кога ќе тргне А у школо и кога ќе треба да напише состав Како го поминавте вашето детство (или нешто у тој стил), ќе пише - "Ја не знам, нисам из одавде, ја у Скала го поминав, мама јадеше и пиеше кафе, ја спиев"
Hahahhahhaa bree kaj ti tekna...definitivno si u element denes ahahha.. abe mestenceto epten mi e relax..si zemav duri i kniga za citanje ama se najdoa eden kup za kafe i taka,..niso od knigata.. ajde utre za tebe kafica i eden dorucok laganica - salatka
a za Natushka i mene osekjam eden klub sendvic kje m'cneme a Nate?