за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добро утро ах што убави вести по сабајле а никој ни кафе не става ,а за нешто појако некако е рано.Убав ден на сите
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
10.05.2012, 09:29
Annet
2404
fala srcka za kafeto mene denov mi pocna od 05 pa i deteto mi padna od krevet se iznaplaka uste od sabajle so stres sum,uf da ja procitam ta tema za paganje na decata leleeee aj ke se napijam edno kafe tuka da se sozemam.......denes da ni e ubav denot a ne kako sinoka se iznagrmi iznavrna....pu-pu
< Поракaта ја уредил Annet -- 10.5.2012 9:30:19 >
10.05.2012, 09:31
Beatris
3116
Добро утро! Меланија ставила ептен примамливо кафе, ја одма земам! Шмркам набрзински, читам што сум пропуштила по темиве и се фаќам за работа инаку тешко мене
10.05.2012, 09:35
Mihaela 2010
4230
Epen jako kafevo Melanija,ja samo da ve pozdravam idam denes pak da polagam, i ic ne sum spremna,vcera cel den po gosti ama toa e sto da se pravi,majka so maloletno dete pa na kraj i fakultet ..uff losa kombinacija ... Citkam i jas po sabajlecki,gledam novi trudnici imame neka e so srekja , so lesno i daj boze site sto cekaat da si docekaat sto pobrgu..Pozdravce
10.05.2012, 09:43
Beatris
3116
Крши нога Михаела! Чекаме частенка после!
10.05.2012, 11:09
Maca25
7558
И на крај не знаеше нејзината песна да ја испее бе!!!! Абе паднав од стол од смеење вчера!!
10.05.2012, 12:13
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
deckiii, abe imame nekoja RR bitolcanka??? idam vo petok nataka, mm ima nekoja sastanak pa ja kje imam vreme za kafica????
andriance martins mom e od Bitola mislam deugi ne se sekavam
10.05.2012, 12:27
Mihaela 2010
4230
[url=http://www.Slikomat.com/slika/5302223.htm] [
Крши нога Михаела! Чекаме частенка после!
Eve me zenskiiiii,napisav se,go poloziv i ovoj,uste pola od ovoj ispit i uste eden i THE END..povelete zamezete se pred rucek
10.05.2012, 12:35
arh_diz
7198
Cestitki Mihaela
10.05.2012, 12:36
AnnaMolly RR
6409
Браво, Михаелааааааа!!!
10.05.2012, 12:40
vezilka RR
4931
Здраво женски како сте? Михаела, се гледа крајот
10.05.2012, 12:57
Џесика
2036
Михаела, шо напраи бе, растур, браво, честито и дипломската до летово да ја здиплиш па да частиш...
10.05.2012, 13:03
Beatris
3116
Честитки Михаела, ги растури Абе тоа ти е, кога ќе им тргне на рингерајтки тргнато е! Нек се угоде
Јас само што се вратив од кафица (нормално во Скала, пошто таму на Андрианче и имаат лепак на столицата стаено), со Натушка, Андрианче и Фиао, и ептен ми е криво што прва си отидов, ама тоа е
10.05.2012, 14:32
Pepelaska *
3820
Браво женски , што убаво си се дружите, и јас сакам, ај да поминат свадбиве , родендени и крштевки и идам обавезно накај Ск. Инаку и јас да ви се пофалам, почнав да си се занимавам си правам пликови за пари, оние како тутурки за свадби, а во план сум и бомбони и покани , кошници , хихих , се договорив со една жена која има продавница да и ги продавам па белки ке ми тргне и мене бизнисов , плус релаксација ми е.
10.05.2012, 15:41
Calypso
1386
Hola ladies, како сте ми? Честито Михаела, се гледа крајот Пепелашка, баш убаво и креативно - барем ќе си го одмориш умот кога ќе ги изработуваш.
Јас што да се пофалам, дури сега седнав кафе раат да пијам... ајде повелете!
P.S. Не ме карајте.... само вакво имам дома
10.05.2012, 15:41
mamicka77
1280
ajde dobra den i od mene i jas konecno da sednam sum se raspetlela rascistila ono vrne i dozd i grad a jas resiv ke ja cistam letnata kujna i gotovo ne me sopira gradot i samo sto zemav da cistam op gradot go snema po nego i dozdot se isplasija bidejki koga cistam sve dzitkam vo kanta ne potrebno a sveki ne bese doma pa iskoristiv moment sve da dzitnam vo gubre ama pustata namirisala sigurno i se vrati od komsii vide deka cistam i znae deka se zivo i divo frlam sekako nepotrebno pa zenata si pocna edno po edno kese da vade od gubreto i da proveri dali ima nesto za diganje i veruvale ili ne pola gubre si zema a od toa gubre spagaat (moi skinati apostolki sto nema nikakov rezon da gi lepam ili sijam i pak da gi nosam taa gi izvadi ke se najdele i gi stavi na zidot do dvorot i jas pak vo kantai gi frliv ej ne ravzbira deka sto e skinato ne mi treba ne moze da prebole nisto a moi se ajs licno si gi kupiv sum bila bremena koga sum gi nosela i ne bilo ubavo da se frlat abe ustrebale mi se ,drugo sto si sobra se vesnicite ogan ke si palela zimoska eheee do zimoska dva tona vesnici mm ke donese od oblozuvalnicite ama ajde resila sto ke i praves)i taka si sobrav jas sto e za vo kujna za vo kujna sto ne vo kanta i se selime od utre vo letna kujna dosta bese vnatre zatvorena kako kukna bula i da mi mirisa na zaprski i sl
10.05.2012, 16:10
libra.n
645
Decki, imame zabce So sudni maki go izvadi, se iznamaci. Ve cestam kravacinja ( vo Prilep taka se pravi) majka mi gi pravela, jas nemav vreme, moze vecer ako sum free
< Поракaта ја уредил libra.n -- 10.5.2012 16:17:52 >
10.05.2012, 16:13
Annet
2404
да се редат бели како бисери
ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n
Decki, imame zabce So sudni maki go izvadi, se iznamaci. Ve cestam kravacinja ( vo Prilep taka se pravi) majka mi gi pravela, jas nemav vreme, moze vecer ako sum freej
10.05.2012, 18:07
Felly RR
7977
Честитки либра.н. Нека и се нижат бели како бисерчиња!
10.05.2012, 18:22
Mammi
110
Рингерајки частење и од мене со пијачки јадачи и сите тертипи наш е големо маже Дефинитивно ни потврдија денес. Мм на сред ехо стана и избезумен фати да вика Браво мајсторе Пакувајте тоа тоарбите и трк на гости
10.05.2012, 21:04
kikicka
4218
Ај честито!! Добро вечер цурки,јас цел ден скитав,и се спакував конечно! И така сега ке одмарам до вечер.
10.05.2012, 21:38
Annet
2404
kikicke sreken pat,ve cekame vo nasata mala zemjicka da se druzime;-)))
10.05.2012, 22:19
Andriance
2140
Curici mili moi najubavi...pa kaj steeeeee? ja eve konecno domce.. se iznasetav denes.. prvo u parkce edno merakisko kafence so Beatris i Natushka, pa ni se pridruzi i Fiao...site dojdoa site si otidoa ja pak na kraj ama ako,bitno fino si pomuabetivme..
nego...nema bitolcanka raspolozena za coffee utre a?? aj togas Origjanka ahahhaha i tame kje idam okolu 13h??
backi gushkii
10.05.2012, 22:50
Natuska85
3613
Оо стварно убаво се изнамуабетивме денес времето шврц за секунда летна.Ај јас да почастам конечно вчера си купивме нова брм-брм .Отворете ја бомбоњерата,послужете се Ако има некој за жестоко нешто ќе турам и тоа