за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Чим го бендисавте кафето ќе правам пак во сабота,утре сабајле нема да имам време така да го стокмам Каде е тоа зборно место за кафе во парк?Скала? Денес цел ден РР само славење мераци. По список 1.Mihaela 2010 што поскоро да дипломираш 2.libra.n што полесно да ги вади другите запчиња 3. за мајсторот и Mammi
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
11.05.2012, 08:16
Calypso
1386
Ајде добро утро од мене, денес јас ранобудница сум Еве кафе за побрзо расонување
Имајте убав ден... сепак петок е
11.05.2012, 08:21
taisa
163
fala za kafeto omileno mi e so cimet ubav den i od mene
11.05.2012, 08:30
Mihaela 2010
4230
Eve me i mene,naspana prenaspana,orna za rabota,petocki so penzionerite...ajde srekjen den se slusame na forumov
11.05.2012, 08:47
Tanjat7880
1256
Dobro utro devojcinja,ve citam redovno,me raduvaat novostite i posakuvam taka da prodolzi,samo napred:) Kafe eve ima,jas turam malku picence da ne obezbedi so vitamincinja od sabajle...se citkame podocna
11.05.2012, 09:23
vanessa30
663
Dobro utro i od mene, Sega ve citam sto se slucuvalo pa aj po red: Libra-Cestitki za prvoto zapce i fala za turteto (jas po bitolski) Michaela- cestitki za ispitot i pobrzo diplomiranje i rabota po struka voedno fala za utrinskoto kafence i ovosniot sok, jas denes vaka utrinski ke ve pocas_tam edna ovosna salata (mojot pravi 7 meseci)
< Поракaта ја уредил vanessa30 -- 11.5.2012 9:24:16 >
11.05.2012, 09:23
Beatris
3116
Михаела, блазеси ти што си наспана, јас сум жива ненаспана, ѕверкава реши да пее сабајле во 6 не знам што и стана, плус се будеше ноќеска 100 пати
И сега на работа имам еден тон работа, а очиве не ми гледаат
11.05.2012, 11:06
Annet
2404
хејј женски ипол !!!! како сте денес,се надевам нема да ни заврне па ќе шетнеме...... ај може од на Калипсо кафенцето да шмркнам,витаминче од Тањат 7880.и уште уф и овошна салатка аа фала ВАнеса да растете уште мноогу големи
11.05.2012, 12:00
vanessa30
663
Ufff zenski se umoriv od sabajle ja ribam kujnata ( ama me nervira ova bigorov vo sadoperov). Jas zenski si se spremam za krstevka za vo nedela. sve spremno, torta naracana (romansa, bagi skapicko me fati 2750 mkd, za 60-tina parcinja), obleka za do crkva za bebusko kupena, krpa i sapun za popot, drugoto za bebusko, sveki... od kumot, restoranot bukiran.Jas nepravam ukrasi, boboncinja i takvi dzigi migi, da bevme pomalku luge aj, ama ovaa mojava krstevka epten kako svadba okolku 50 luge pa i vise (sto da se pravi golema familija), samo najbliskite i ete pomalku od 50 nemoze da bidat.Uste mama ne resila sto da nosi? mora da najde nesto sto ja sobira
11.05.2012, 12:11
temjana
1159
Хочу кучииии... не можам повеќе на работа денеска умрев а кај е крајот до 16 часот Лелел едвај чекам да се распуштиме и да не видам никој до нареден септември 2013 јухухухухухух До тогаш уште 2 месеца ќе сонувам дека сум гола дебела на некоја плажа и си ја печам
11.05.2012, 12:59
Mihaela 2010
4230
lele luge vrie gradov..pred malku mi se javi bratuced vcera od policija go barale da go mobiliziraat,cel ispanicen bese radi situacijava...losoooo boga miii
11.05.2012, 13:27
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
lele luge vrie gradov..pred malku mi se javi bratuced vcera od policija go barale da go mobiliziraat,cel ispanicen bese radi situacijava...losoooo boga miii
????? Што се случува? Јас сум тотално исклучена од се не гледам воопшто тв ниту пак читам дневни весници и навистина сум надвор од се. Знам дека едно време протестираа овие нормално несвесни за што тоа се излезени, битно е да прават глупости варваришта гнасни. Аххх какви шупаци сме, какви идиоти цело време ни се на чело и ни ја водат државата. Абе еден од мајка да се родеше абе еден кој заслужува да живее и да дише од истиот воздух уууууфффф Ете за тоа не гледам телевизија, ете затоа се правам дека нисам из од давде, ќе полудам ако почнам да размислувам каде живеам и на кое место ќе го родам ова невистино чисто душиче
11.05.2012, 13:29
Mihaela 2010
4230
Pa tie de tie temjance,protest denes od 1 do 3,a i ova so bratuced mi me isplasi,a i mm e voeno lice ,samo da zavrsi na arno rabotava
11.05.2012, 13:46
Hunny
626
Zdravo rr, kako ste? Jas celo sabajle smisluvam strategii kako da go zaspijam i konecno mi uspea.Deteto sakalo da spie vo relaksator:)
11.05.2012, 13:50
mamicka77
1280
dobar den i od mene cestitki na site sto se za castenje jas ja uspav M pa eve ve citkam i na terasa da smrknam edno kafence so vas
11.05.2012, 14:02
Pepelaska *
3820
Добар ден и од мене, само што го испив кафето и како убаво ми дојде, јас сум се расчистила , пуштив машина и таман да се измијам гледам немаа водааа, значи ако не снема еднаш во неделата не се живи , па нека сработат еднаш.Мартин беше до татко ми малку надвор и сега дома , не планирам да излагам , и овде најверојатно се почнати протестите кои ги најавија од вчера и многу се плашам,се надевам нема никогаш да се повтори 2001,
11.05.2012, 14:16
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR
Добар ден и од мене, само што го испив кафето и како убаво ми дојде, јас сум се расчистила , пуштив машина и таман да се измијам гледам немаа водааа, значи ако не снема еднаш во неделата не се живи , па нека сработат еднаш.Мартин беше до татко ми малку надвор и сега дома , не планирам да излагам , и овде најверојатно се почнати протестите кои ги најавија од вчера и многу се плашам,се надевам нема никогаш да се повтори 2001,
ah pepelaska kamo da ne se povtori bidejki kosa mi se eze koga ke pomislam mm e vo arm i sekako ke bide prv deka i da e,i jas molam boga da ne bide nisto seriozno ama kako sto idat rabotite taka se gleda
11.05.2012, 14:30
arh_diz
7198
Pa tie de tie temjance,protest denes od 1 do 3,a i ova so bratuced mi me isplasi,a i mm e voeno lice ,samo da zavrsi na arno rabotava
Zar tolku e opsana situacujata?Zeni me plasite , jas sum pri kraj so proektot i planirav da doagam
11.05.2012, 14:54
vezilka RR
4931
Леле и јас сакав порано да си одам денес и пред малку ми се јави сеста ми (хи,хи и она е во АРМ) и ми вика не мрдај, надвор врие, седи си на работа со нас ќе си одиш
11.05.2012, 14:57
Mihaela 2010
4230
Eeeeee koga mu vikav na mm deka nisto ne raboti na rabota i po cel den sedi toj mi vikase abe moli boga da nemame rabota ,a sega molam boga da se sredat rabotite da ne go oteraat negde
11.05.2012, 15:22
lilicka
866
mm go sobraaa:((( ajj katastrofaa boze....kosmari mi se ovie kaj dojdoa kaj se zapustija...ufff
11.05.2012, 15:52
arh_diz
7198
Lilicka mt raboti vo arm policija ili ?
11.05.2012, 16:06
nadica
4381
zeni sto zboruvate? jas od na N crtanite nemam gledano vesti bog znae od koga sega se isplasiv
11.05.2012, 16:06
Annet
2404
kaj go sobraa Lili????????????abe sto e rabotava bre,iiiiiiiiiiiii stravotija
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka
mm go sobraaa:((( ajj katastrofaa boze....kosmari mi se ovie kaj dojdoa kaj se zapustija...ufff
11.05.2012, 17:40
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka
lilicka a kade raboti mt zarem pocnaa da zbiraat mm ne kaza nisto