за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Денес славиме прва годишнина од бракот со мојот најдраг сопруг!!!!! Еве да ве почастам женски!!!!
Инаку си дојдовме во Маврово да си прославиме, се распалува скара надвор, друштво стига , ја со лап топот и бебето офкорс Па ко воли нек изволи!!!!
< Поракaта ја уредил Ikana -- 12.5.2012 13:54:49 >
12.05.2012, 14:07
Maca25
7558
Честито Икана!!! Уште многу години да си славите!!!! бацки за бебе М.
12.05.2012, 14:20
kikicka
4218
Среќен Роденден на ситерот Ана Моли,честитки Икана уште мнг години среќни да сте! Јас фатив врата пак,времево пука жешко,Л не дава никој да а чепка ужива сама си заспа по пат,а јас леле срце ке мииспаднеше по нагорнинава ,мислев готово ке паѓам оффф туркај количка 23кг со се дете по стмнина,мислам се стопив ,сега да земам душа малку па ручек да ставам и вечер ке пичам со генерацијата дури 5 години туф туф едвај 100 се собравме
12.05.2012, 14:20
Ikana
3780
Фала Мацо И Кикичке и вие исто и најголеми гушки за уметничката Н и за босчето Л!!!!
< Поракaта ја уредил Ikana -- 12.5.2012 14:21:20 >
12.05.2012, 14:45
Pepelaska *
3820
Нека ви се множат годините Икана, многу љубов и разбирање да имате и секако дечиња , Анамоли среќен роденден на сестра ти. ААа кикичке ќе денсаш вечер а , види ја ти неа зошто идела во Мк, море море шо си ти. Јас пукнав од досада веќе , пак дома со старци за викенд, мм ми го испратија в село работат нешто, па не е фер, ама има да надоместам јас за сите денови сама што седев
12.05.2012, 14:48
temjana
1159
Лелел Иканче блазе си ви Во Маврово си уживкате. Ви посакувам дијамантска свадба многууу љубов и за некоја година да создадете друштво за бебе М
12.05.2012, 20:15
Tanjat7880
1256
Ikana,da vi se mnozat godinite zaednicki i od srekja i radost da ne kurtulite! Jas eve zimam od toa zestokoto shto si go dala,mi treba.Sega se vrativ od rodenden vo igroteka neli i zbesnaf,nikakva animacija na decata,celo vreme nadvor na fontanata,zivi mokri a devojkite shto treba da gi pazat nikade gi nemaaaa a i ovie deckive,lugje porasnale,drushtvo se,organizirani se i si pravat shto si sakaat,lelee kade mi e krajot...
12.05.2012, 23:20
Andriance
2140
Kaaaj ste mi be devojcici.... da vi kazam iskreno ama i mnogu ubo boli glava....dosta e vekje so od proslavi krstevki rodendeni mladenci... ova denes bese kraj...od 13 do 21...drugarive ostanaa uste mene vekje mi bese zal za a i se premoriv...dosta mi e i od jadenje i od pienje hihiihih...
Ajde ikance i tuka da upatam cestitki... utre idam da go vidam bebe na moja drugarka...vcera go pushtija od bolnica posle 23 dena...doma si se pa i treba malku pomos ama i mene pocna da me fakja malku strav zs bebe e mnoogu malo..nema ni 2 kilca
ajde ve pozdravljam
13.05.2012, 08:51
Cipi Ripi
1010
Здраво девојки. Можеби веќе сте виделе на фб, ама еве јас да ве поздравам тука и да ве известам дека се породив на 8 Мај со мојот дар од Господ што си го крстив Даријан. Сега за сега добро се снаоѓаме, бидејќи е прилично мирничко и си спие, а за се друго, вие сте ми тука со вашите совети. Почастете денеска некоја мекица од мене, и се надевам на брза дружба со сите вас. Поздрав девојки!!!
13.05.2012, 09:30
mami2
417
Честитки Cipi Ripi, жив и здрав да е Даријан.
Инаку денес е Меѓународен ден на мајката, честитки до сите мајки.
По овој повод денес сум на работа , организираме настан за одбележување на овој ден. Иако празникот е „увезен“ од други држави, ама ај барем не се одбележува како други денови по кафани, со букети и сл. Само да не ни заврне, нешто тмурно е времево.
13.05.2012, 09:33
kikicka
4218
Кај сте брее жеништаа,ве неемаа. Јас сум турбо тука,цело време скитам а имам работа дома со алиштава оф оф. Синока убаво со поминав,е само што на мене многу ми се спиеше пакога си дојдов Л цело време нешто кенкаше незз што и беше,ама секогаш ет ака кога друг ја чува и тоа е тоа.ајдеставајте кафе сега не зезајте!
13.05.2012, 10:11
Snowhite RR
5042
Каде сте рингерајки денеска, пак исправивте патот некаде а? Некој ќе работи, некој ќе шета, ако, ако. А јас едвај најдов време за рр, а нема кој да ме пречека, кој кафе да ми свари цццц
13.05.2012, 10:28
Viktori
5329
Тука сме сноувајт, дремам и јас, се спремам накај моите да се заакам, да не варам јас кафе туку таму да ми направат.
13.05.2012, 10:31
kikicka
4218
Ајде ајде пак јас кафе ке ставам неделно ....ама утре чекам од друг,ке одам денес кај мајка малку да поцицам,нели ден на мајката е па ајде нека е СРЕЌЕН ДЕНОТ НА МАЈКАТА!!
13.05.2012, 11:07
Maca25
7558
Кикичке се изнашета значи!! Не ти се спие сега? Јас треба да одам на 10 години мартура сл. недела, ама ќе гледам Н. да ја однесам некаде, да можам утредента да се наспијам ко човек. Ние синоќа си легнавме во 11 и спиевме до 10 сабајле. Не да сум се одморила....Сега се мислам дали да фаќам џогерот или патот некаде
13.05.2012, 11:26
Snowhite RR
5042
Јас би патот да сум на твое место Фала за кафето кикичке, а викаш денот на мајката, убаво што ме потсети, значи оваа недела со повод ќе чести мамичка ручек, во случај ако се пожали што секоја недела и' одиме на ручек, ќе имам изговор
13.05.2012, 11:29
Maca25
7558
И јас така мислам Сноувајт. Само Н. ме полудува, веќе 45 мин. јаде едно тањирче чоколино!!!
13.05.2012, 14:32
Annet
2404
helooouuu i jas sum si kaj mamicka ihihihih uzivancija do besvest ihihih pozdrav za site
13.05.2012, 16:12
Maca25
7558
Како сум се зезнала - наместо да се одмарам денес и да се изнашетам јас се изначистив... ќерка ми не сакаше надвор, се заигра дома и јас си викам ај малце ова да фатам, ај уште малце, и како шлаг на мојата чистачка акција испадна пеглање на 3 машини. Сега не можам да мрднам. Да ручаме и ќе се бапнам во кревет.
13.05.2012, 16:14
mamicka77
1280
zdravo decki kako ste jas sum denes malku kroki od sinoke vcera na izlet super pominavme fenomenalno M bese prekrasna mirna kako da ne bese so na se zacudiv duri kolku samo se raduvase na prirodata ama nokeska se rasipa se vecerta izkegovme nekade okolu22h i taaa ostana so sveki i ne sakala da zaspie osetila deka ne nema i nesakala ni da spie nida pie mleko i samo nakaj vratata gledala i pravela mnogu zalna faca svekrvami zvonese vo 00i30h veke ne mozela da sede i zvoni da si dojdeme koga dojdovme M ne da imase zalna faca nikogas ne ja bev takva videla i vednas pocna da se gali i i dadov mleko go ispi i ne sakase da zaspie do 3i30 koga ja legnam vristi misli deka ke ja uzpijam i ke i izbegam abe horor sto da vi kazuvam se pretoiv i 1000pati se popismaniv zosto ja ostaviv ova ke e prv i posleden pat.
13.05.2012, 17:17
Палешка РР
7505
Се изгубив јас малку, а? Ама пусто како да излезам на тераса, ме фатил некој бутур, ред солзи, два реда мрсули, одвај дишам
13.05.2012, 17:39
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР
Се изгубив јас малку, а? Ама пусто како да излезам на тераса, ме фатил некој бутур, ред солзи, два реда мрсули, одвај дишам
Малку повеќе се изгуби Сега ѕиркав што има ново и кога те видов на тераса и јас одма излегов. Ајде избриши солзите, издувај носот, погледни во сонцето и насмевНИ СЕ!
Кога ќе доѓаш навака? Да те видам салам, вака не се брои.
13.05.2012, 18:22
Палешка РР
7505
Тогаш честам и кафе за да не ни биде на суво муабетот
Инаку те послушав, ги избришав солзите и мрсулите и погледнав во сонцето, ама кивнав
А инаку Скопје почнав многу често да доаѓам па кај и да е, пиеме кафе и во живо
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 13.5.2012 18:31:52 >
13.05.2012, 22:01
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77
zdravo decki kako ste jas sum denes malku kroki od sinoke vcera na izlet super pominavme fenomenalno M bese prekrasna mirna kako da ne bese so na se zacudiv duri kolku samo se raduvase na prirodata ama nokeska se rasipa se vecerta izkegovme nekade okolu22h i taaa ostana so sveki i ne sakala da zaspie oset_ila deka ne nema i nesakala ni da spie nida pie mleko i samo nakaj vratata gledala i pravela mnogu zalna faca svekrvami zvonese vo 00i30h veke ne mozela da sede i zvoni da si dojdeme koga dojdovme M ne da imase zalna faca nikogas ne ja bev takva videla i vednas pocna da se gali i i dadov mleko go ispi i ne sakase da zaspie do 3i30 koga ja legnam vristi misli deka ke ja uzpijam i ke i izbegam abe horor sto da vi kazuvam se pretoiv i 1000pati se popismaniv zosto ja ostaviv ova ke e prv i posleden pat.
aman be mamicka77... andrej vcera bese ostaven od 13 do 21 sam so majka mi i toa bez cice normlano deka kje ima tazni facicki ama ti mora poleka da ja ucis...ajde naredna nedela pak i kje bide poarno...
inace jas denes bev da go vidam bebe na drugarka posle 23 dena u bolnica...lelel bebco ni 2 kilca...malenko...se mu e golemo ama A se izraduva hihihih...
ne mi se spie, ne znam so da praam...a cel den akame...ama aj...so ima drugo?? nekoja druzba na povidok?? nego....Beatris, Natushka?? da ne pocnavte so spisoci za odmarancijata"??? Kikicka josh ne ja pitam kje ja cekam da se vidime prvo na kafica u skala
< Поракaта ја уредил Andriance -- 13.5.2012 22:04:53 >