cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР тераса

clock-img

14.04.2012, 13:37

clock-img

Elce

pencil-img

239

Здраво девојки.Замислете вчера мм ставил физиолошки раствор во навлажнувачот за просторија да испарува а тој со бебушот внатре во соба,и после детево ми се отепа од кашлање,неможеше да се смири,уф ако и станало нешто,ептен се нервирам,денес целата е црвена во лицето,и дадов Лоратидин да се смири малку кашлицата.Јас цела нок изгорев од температура,ке си пукнам ......и времево надвор ме дотепува.

clock-img

14.04.2012, 15:01

clock-img

Hunny

pencil-img

626

Ако може некоја рр да почести од мое име мекици за моето кукличе старо дури 3 дена. Не знам да ставам слика:)

clock-img

14.04.2012, 15:06

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Hunny еве мекици за твоето мало кукле

user posted image

Јас денес по продавници и уште никако да излезам од кујна,уште питата и ролатот да се испечат па тортата уште ќе ми остане.
Кај ми текна сешто да правам user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

14.04.2012, 15:06

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image

еве повели нека е здраво и жживо куклето, а за слика можеш да научиш КЛИК ОВДЕ

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

14.04.2012, 16:43

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Кој сакаа рецепти за торти еве
Слатки работи(торти,колачи)

Никаде ве немаа ,ние прошетавме малку на ветрето да не излуфтира и квичејки си дојдовме Л сакаше уште ама нема, во релна се крчка ручекот !!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

14.04.2012, 16:46

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Како бе не нема, еве сум јас!
Ајде на кафе и цигарче, кикичка!

user posted image

А ако им смрди на непушачите, еве нешто и за нив.

user posted image

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 14.4.2012 16:47:59 >

Live and let live

clock-img

14.04.2012, 16:48

clock-img

annabela

pencil-img

49

Se domakinki gotvat pecat mesat za utre zatoa gi nema na forum.......jas gi zavrshiv site podgotovki i sega popladnevo ke odmaram t.e. ke prosetam malku......iako vremevo ne e bash za shetanje

clock-img

14.04.2012, 17:00

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас и мм се најадовме леб и путер и сега нема кој да ни го јаде ручекот. Нина заспа, па се мислам и јас дали да легнам малце да одморам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

14.04.2012, 17:00

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ЛЕЕЛЕЕ незнаеш утре какво мераклиско НЕС ке си направам има полно млекоо се унатре и шекер ке ставам ,пукнав оваа недела само вода и нес ке се отрујам.
Ајде пали цигарата идам user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

14.04.2012, 17:32

clock-img

Annet

pencil-img

2404

честитки да е здраво и живо,се најубаво

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny

Ако може некоја рр да почести од мое име мекици за моето кукличе старо дури 3 дена. Не знам да ставам слика:)

clock-img

14.04.2012, 17:57

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Ееее, јас заборавив да ви се пофалам денес ни е 2 годишнина од граѓанскиот брак , ама ќе ве частам утре нешто мрсничкоuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

14.04.2012, 19:05

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Pepelaska RR среќна годишнина,уште многу во љубов и радост да си дочекате!!!
Остана кафе и цигарче за мене?

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

14.04.2012, 19:29

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Абе дечки некако ладно за на тераса уште а, ама во дневната муабетот се погоди изгледа, па побрзавте да излезете на тераса. Ама времево па ич не е за на тераса, аман веќе, да ти се смачи
Туку ова со терасава ме потсети на една анегдота да речам, еднаш на име кај другар бевме, а тие па планираа да ја прошируваат дневната со терасата, зашто му беше тесно дома и татко му му кажува на еден од гостите „Ние со Благе ќе излегуваме на тераса“ и ние го слушаме кога сме почнале да се смееме, за срамови бевме, ама ни беше смешна реченицата. Деца..user posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

14.04.2012, 19:48

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

dobro vecer i od mene e ne da ste se raspisuvale covek ne moze da ve iscita od cetvrtokot ne sum vlegla vo dnevna otkako stavija kluc na vrata bev prisutna i veke za na terasa nemam vreme,eve sega konecno da izlezam i ajs na terasa da me fati vozduh ama mnogu vrne ke ne navrne stavajte cadoruser posted image ,jajcata se gotovi zadovolna sum mi ispadna se kako sto planirav, a sega ajde stavajte po edno kafe oti jas noze nemam veke ne mozam jas da varam ajde koj e kandidat pa jas od utre ke varamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2012, 19:53

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Ееее, јас заборавив да ви се пофалам денес ни е 2 годишнина од граѓанскиот брак , ама ќе ве частам утре нешто мрсничкоuser posted image

neka vi e srekna godisninata pa ovaa god na M edna sestrickauser posted image

clock-img

14.04.2012, 20:09

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

честитки Пепелашкаuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

14.04.2012, 22:35

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Breee eden den nema da ve sirnam i odma mi nedostigate...RR mora da se pofalam deka mm denes ofarba jajca...epten mu bese kjeif..ja i A spievme oti vcera od course pak zaglavivme na rodenden...jajcata bombona mu ispadnale..za pocetok samo dve boi..lilakovi user posted image i crveni ( citaj rozevi zasto farbal na beli )ama bitno mi se uklapaat u domashna dekoracija..se nie belo-lila-crno....inace ja pokusa da ne ostanam go naterav mm i denes da setneme i ne fati ona nevremeno od dozd..srekja odma tuka i bese kolata...

nie ne ojdvme pred crkva..nema koj da mi go cuva user posted image pa ve duzam,,kje zemam nekoe ness oti edvaj napraviv edno A mi go isturi posle samo nekolku goltki

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

14.04.2012, 22:38

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Чук-чук има некој на терасава или ладно?Или во црква отидовте?user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

14.04.2012, 22:42

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Еве маче за тебе нес со лила декорација user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

14.04.2012, 23:01

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Чук чук ние се вративме од скитање сум се подновила со книги бреее за јадење ехее ептен мераклиски од сликите лиги ми течат.

clock-img

14.04.2012, 23:14

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Добро вечер и од мене! Пепелашка честитки, па чекаме честење после 12, тамам да се омрсиме.user posted image И ние сме дома, мм е трета смена на работаuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

15.04.2012, 00:13

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

user posted image
Христос Воскресе!
Нека е за многу години празникот!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

15.04.2012, 00:18

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Вистина Воскресе!!!СреќенВелигден на сите

clock-img

15.04.2012, 00:23

clock-img

Kockicka

pencil-img

302

Vistina Voskrese! Za mnogu godini Veligden

clock-img

15.04.2012, 00:31

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Еве маче за тебе нес со лила декорација user posted image

user posted image

Mf mf..muchas grasias mi treba....ajde Hristos Voskrese,...za mnogu godini praznikot na site drugacki moi RR user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Последни статии

article-img