за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Здраво девојки.Замислете вчера мм ставил физиолошки раствор во навлажнувачот за просторија да испарува а тој со бебушот внатре во соба,и после детево ми се отепа од кашлање,неможеше да се смири,уф ако и станало нешто,ептен се нервирам,денес целата е црвена во лицето,и дадов Лоратидин да се смири малку кашлицата.Јас цела нок изгорев од температура,ке си пукнам ......и времево надвор ме дотепува.
14.04.2012, 15:01
Hunny
626
Ако може некоја рр да почести од мое име мекици за моето кукличе старо дури 3 дена. Не знам да ставам слика:)
14.04.2012, 15:06
Melanija RR
7052
Hunny еве мекици за твоето мало кукле
Јас денес по продавници и уште никако да излезам од кујна,уште питата и ролатот да се испечат па тортата уште ќе ми остане. Кај ми текна сешто да правам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
14.04.2012, 15:06
Pepelaska *
3820
еве повели нека е здраво и жживо куклето, а за слика можеш да научиш КЛИК ОВДЕ
Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
14.04.2012, 16:46
AnnaMolly RR
6409
Како бе не нема, еве сум јас! Ајде на кафе и цигарче, кикичка!
А ако им смрди на непушачите, еве нешто и за нив.
< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 14.4.2012 16:47:59 >
14.04.2012, 16:48
annabela
49
Se domakinki gotvat pecat mesat za utre zatoa gi nema na forum.......jas gi zavrshiv site podgotovki i sega popladnevo ke odmaram t.e. ke prosetam malku......iako vremevo ne e bash za shetanje
14.04.2012, 17:00
Maca25
7558
Јас и мм се најадовме леб и путер и сега нема кој да ни го јаде ручекот. Нина заспа, па се мислам и јас дали да легнам малце да одморам.
14.04.2012, 17:00
kikicka
4218
ЛЕЕЛЕЕ незнаеш утре какво мераклиско НЕС ке си направам има полно млекоо се унатре и шекер ке ставам ,пукнав оваа недела само вода и нес ке се отрујам. Ајде пали цигарата идам
14.04.2012, 17:32
Annet
2404
честитки да е здраво и живо,се најубаво
ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny
Ако може некоја рр да почести од мое име мекици за моето кукличе старо дури 3 дена. Не знам да ставам слика:)
14.04.2012, 17:57
Pepelaska *
3820
Ееее, јас заборавив да ви се пофалам денес ни е 2 годишнина од граѓанскиот брак , ама ќе ве частам утре нешто мрсничко
14.04.2012, 19:05
Melanija RR
7052
Pepelaska RR среќна годишнина,уште многу во љубов и радост да си дочекате!!! Остана кафе и цигарче за мене?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
14.04.2012, 19:29
Snowhite RR
5042
Абе дечки некако ладно за на тераса уште а, ама во дневната муабетот се погоди изгледа, па побрзавте да излезете на тераса. Ама времево па ич не е за на тераса, аман веќе, да ти се смачи Туку ова со терасава ме потсети на една анегдота да речам, еднаш на име кај другар бевме, а тие па планираа да ја прошируваат дневната со терасата, зашто му беше тесно дома и татко му му кажува на еден од гостите „Ние со Благе ќе излегуваме на тераса“ и ние го слушаме кога сме почнале да се смееме, за срамови бевме, ама ни беше смешна реченицата. Деца..
14.04.2012, 19:48
mamicka77
1280
dobro vecer i od mene e ne da ste se raspisuvale covek ne moze da ve iscita od cetvrtokot ne sum vlegla vo dnevna otkako stavija kluc na vrata bev prisutna i veke za na terasa nemam vreme,eve sega konecno da izlezam i ajs na terasa da me fati vozduh ama mnogu vrne ke ne navrne stavajte cador ,jajcata se gotovi zadovolna sum mi ispadna se kako sto planirav, a sega ajde stavajte po edno kafe oti jas noze nemam veke ne mozam jas da varam ajde koj e kandidat pa jas od utre ke varam
14.04.2012, 19:53
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR
Ееее, јас заборавив да ви се пофалам денес ни е 2 годишнина од граѓанскиот брак , ама ќе ве частам утре нешто мрсничко
neka vi e srekna godisninata pa ovaa god na M edna sestricka
14.04.2012, 20:09
Bogdancanka
5422
честитки Пепелашка
14.04.2012, 22:35
Andriance
2140
Breee eden den nema da ve sirnam i odma mi nedostigate...RR mora da se pofalam deka mm denes ofarba jajca...epten mu bese kjeif..ja i A spievme oti vcera od course pak zaglavivme na rodenden...jajcata bombona mu ispadnale..za pocetok samo dve boi..lilakovi i crveni ( citaj rozevi zasto farbal na beli )ama bitno mi se uklapaat u domashna dekoracija..se nie belo-lila-crno....inace ja pokusa da ne ostanam go naterav mm i denes da setneme i ne fati ona nevremeno od dozd..srekja odma tuka i bese kolata...
nie ne ojdvme pred crkva..nema koj da mi go cuva pa ve duzam,,kje zemam nekoe ness oti edvaj napraviv edno A mi go isturi posle samo nekolku goltki
14.04.2012, 22:38
Natuska85
3613
Чук-чук има некој на терасава или ладно?Или во црква отидовте?
14.04.2012, 22:42
Natuska85
3613
Еве маче за тебе нес со лила декорација
14.04.2012, 23:01
kikicka
4218
Чук чук ние се вративме од скитање сум се подновила со книги бреее за јадење ехее ептен мераклиски од сликите лиги ми течат.
14.04.2012, 23:14
Felly RR
7977
Добро вечер и од мене! Пепелашка честитки, па чекаме честење после 12, тамам да се омрсиме. И ние сме дома, мм е трета смена на работа
15.04.2012, 00:13
Felly RR
7977
Христос Воскресе! Нека е за многу години празникот!
15.04.2012, 00:18
kikicka
4218
Вистина Воскресе!!!СреќенВелигден на сите
15.04.2012, 00:23
Kockicka
302
Vistina Voskrese! Za mnogu godini Veligden
15.04.2012, 00:31
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Еве маче за тебе нес со лила декорација
Mf mf..muchas grasias mi treba....ajde Hristos Voskrese,...za mnogu godini praznikot na site drugacki moi RR