cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР тераса

clock-img

15.04.2012, 02:34

clock-img

Love27

pencil-img

21

eve i jas da go cestitsm prauser posted image znikot :)

< Поракaта ја уредил Love27 -- 15.4.2012 2:39:31 >

clock-img

15.04.2012, 07:31

clock-img

Annet

pencil-img

2404

За многу години празников домакинки жени
Христос Воскресна

clock-img

15.04.2012, 09:06

clock-img

maki1

pencil-img

321

Вистина Воскресна,за многу години празников.

Pantai Rai

-Heraclitus

clock-img

15.04.2012, 09:48

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Za mnogu godini praznikot,Hristos Voskrese

Биди тоа што си

clock-img

15.04.2012, 09:50

clock-img

SkCura77

pencil-img

430

Вистина воскресе! Нека ни е честит Велигден, Господ на сите да ни даде радост, среќа и добрина! Убави мисли, убави намери и мир во домовите кај секого!

clock-img

15.04.2012, 10:34

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Среќен празник девојки!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

15.04.2012, 10:40

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

За многу години да ни е денов, девојки! Христос воскресе!

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

15.04.2012, 11:22

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Христос навистина воскресна, нека е вешна славата Божја, Честити Велигденски празници драги мои, имајде благословени денови.
user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

15.04.2012, 12:02

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

Христос Воскресна! Среќен празник девојки! За многу години да ни е!!!!user posted image

clock-img

15.04.2012, 12:11

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

За многу години да е празникот и секогаш со среќни и насмеани лица да го дочекуваме! user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

15.04.2012, 12:15

clock-img

tinush

pencil-img

156

Христос Воскресна. За многу години девојки. Во Тетово денес има убав обичај. Татковците и децата одат кај роднините да го честитаат празникот и да добијат јајце и по некое париче, а мајките седат дома и чекаат гости. Така Дамјан и мм отидоа по ,, јајца,, а јас и свеки со богата трпеза чекаме туги мажи јееееееее. Ајде повелетеuser posted image user posted image

Највредниот накит околу мојот врат се рацете на мојот Син

clock-img

15.04.2012, 13:30

clock-img

Natasa981

pencil-img

955

za mnogu godini praznikov! neka ni e cestit Veligden!

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

clock-img

15.04.2012, 14:27

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Еве рр моето благо за денес....како за прв пат добро е user posted image

user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

15.04.2012, 14:37

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Христос воскресе Рингерајки!!!
Како сте ми, бевте ли во црква? Кој победи со кршкањето? Јас го победив мм, а М не победи и двајцата!!!
Леле Кикичке ТОП искочиле чашките чоколадни!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 15.4.2012 14:38:05 >

clock-img

15.04.2012, 14:38

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Ова се колаченца за првиот Велигден на М!!!

clock-img

15.04.2012, 14:45

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Овие ти ги спремаше ,некој друг или чичко Гугл?user posted image Чашките се распаднаа ама импровизирав нешто user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Ова се колаченца за првиот Велигден на М!!!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

15.04.2012, 14:49

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Тинуш, дедо ми е од Тетово и јас секоја година одев кај неговите сестри две, мои баби, на Велигден и уште го памтам тој прекрасен обичај!!!

ИЗВОРНА ПОРАКА: tinush

Христос Воскресна. За многу години девојки. Во Тетово денес има убав обичај. Татковците и децата одат кај роднините да го честитаат празникот и да добијат јајце и по некое париче, а мајките седат дома и чекаат гости. Така Дамјан и мм отидоа по ,, јајца,, а јас и свеки со богата трпеза чекаме туги мажи јееееееее. Ајде повелетеuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 15.4.2012 14:50:11 >

clock-img

15.04.2012, 14:50

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Гугл, аа кога ќе ги спремам јас со светлеча реклама ќе биде соопштено!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2012, 14:55

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

user posted image user posted image Само јас и ти дремиме на тераса

clock-img

15.04.2012, 14:56

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Добар ден, женски! Среќен празник!

Јас од сабајле не сум седната. Бевме во црква мм и Филип да се причестат. Сме се утепале од смеење. Стојат во ред тие двајца, јас од страна гледам. И Филип се загледал како сите јадат од лажичката за причестување. И кога дојде ред на нив си отвори уста и убаво си лапна од винцето со лепче. И после надвор кога излеговме вика „Попот ми даде супа“. user posted image user posted image user posted image

Па ручек дома, па миење чинии и сега си ги успав двете деца и седнав да ве ѕирнам.

Live and let live

clock-img

15.04.2012, 14:57

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Не сте сами бе, кикичка. Еве и јас после ручек со едно цигарче ќе ве дружам. Еве баш вакви пушам, кој сака нека се послужи.

user posted image

Live and let live

clock-img

15.04.2012, 14:59

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

И после надвор кога излеговме вика „Попот ми даде супа“. user posted image user posted image user posted image

Па ручек дома, па миење чинии и сега си ги успав двете деца и седнав да ве ѕирнам.

user posted image user posted image Имада нана од супата на попот user posted image и ние исто само без цркване бевме јас и Л пошто спававме,а дека се најадивме ко стоки и децата си ги успав тоа да ама миење чинии ее неможам сега дури вечер .Туку да одам и јас да поспавам не ке е лошо.Ај седете со здравје како што викаат бабитеuser posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 15.4.2012 15:00:06 >

clock-img

15.04.2012, 15:02

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

I nie bevme vo crkva utovo , mnogu guzva imase za precistuvanje sreka sto decata gi oustaat preku red.M od vcera ima temperatura verojatno nekoj zab mu izleguva .Koga dojde red nego da go pricestat ne sakase mislese sirup mu dava popot , posle vika sirup mi dade popot.

Биди тоа што си

clock-img

15.04.2012, 15:05

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Леле, душа Марко! Јас на мм му реков да го земе и Филип за преку ред да го пуштат user posted image

Live and let live

clock-img

15.04.2012, 15:14

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

А кога се бањаше со црвено јајце?

Последни статии

article-img