за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Темјана, јас се мислам дека бебулето ти е машко. некако трудниците со девојчиња се шират околу стомакот и струкот, а кај тебе само меше мало има...што знам.
Macooooo srce...ja sum ziv dokaz za sprotivnoto...bev ogromna,...znachi i od Beatris pogolema a bebe imase kure i se rodi 3440
И јас бев истата , мајка ми ми вели страшна беше пред пораѓај , па машко родив абе што и да е нека е здраво и право а за розово и плаво нема врска. Кикичке аман не ми спомнувај пеглање, до пред малку се дружев со пеглата ги дотерував моите мажулиња , сега си стајв маска малку на лице да се пролепшам , дај нешто жестоко оти многу сум ем нервозна ем тажна и се ми се плаче јас незнам што ми стана.
Леле не спомнувај такви филинзи јас одма ке почнам како тебе,плачкаа сум голема (по потреба)
25.05.2012, 23:29
elenak
2004
Здраво женски и од мене. Сон не ме фаќа, во недела е крштевката на Ј и се нешто се мислам како ќе биде, си го замарам мозокот. Мажле си излезе со другари, си нана, баш ги брига нив за организација А ова времево за никаде за викендов, катастрофа, а баш така одбрав крај на мај, си викам нема шанси да е лошо, секако топло ќе биде туфффф. Нема да може во бавча да се седи надвор... Туку ајде си легнувам до душичката моја имам уште цел еден ден за думање. Ви посакувам добра ноќ со чаша млекце со Несквик, јас мојата ја испив
26.05.2012, 09:47
kikicka
4218
Ајде спанки кафее!!!
Надвор конечно се помоча и време ,а вчера што убаво бешее,ама ако ајде нека истера оваа недела па после хоуп со конечно сонце ке биде.
26.05.2012, 10:09
Felly RR
7977
Леле Кикичка, јас од 7 сум станата, само немав време за кафе. А времево за никаде. Јас веќе и не се надевам на сонце, се навикнав вака.
26.05.2012, 10:18
Џесика
2036
јас да ви кажам уште во кревет сум не ми се станува, жабецов ме гњави. а шубаво било вака од кревет, ќе му го крадам мобилниов на мм кој го тркала. инаку кикичке, ќе се пушиш за понеделник, да знаеш. ама морам да се ископам овој пат.
26.05.2012, 10:21
Yummy Mammy
1690
Dobro utro, dajte kafe, ke mi treba, denes imam pun raspored... Uste da ne vrne bi bila presrekna.
26.05.2012, 10:33
Maca25
7558
Јас едвај станав значи. што покасно ја легнам нина толку порано ми станува. А вчера сум и објаснила дека за викенд се спие многу...башка што се успав вчера со неа и не излегов. да си пукнеш од мака! Сега со кафето во рака го гледам детево како ми се разболува, шмрка, кива, поткашлува, а не знам кој ќе ја чува од следната недела.
26.05.2012, 10:43
Yummy Mammy
1690
Isto i jas sum primetila, kolku pokasno legne S. tolku porano stanuva, ne spie mirno od sto e premorena izgleda. A be isto kako vozrasen covek, koga si umorna ne mozes ubavo da spies, imas kosmari, te bolat muskulite... Jas sekogas insistiram da si ,egne porano pa makar i da ne i se spie vo momentot, ke zaspie i ke ostane vo krevet do kasno sabajle
26.05.2012, 11:44
mamicki
1111
Добро утро и од мене... К е болен, кашла корне, веќе два дена сме ред солзи, ред мрсули, и по цел ден е в раце. Жал ми е за мравчето, се изнамачи од кашлање. Што може на бебуле да му се даде за да му олесне малку, не хемија, доволни му се антибиотикот и антипиретикот со кои го колкаме
26.05.2012, 11:54
Natuska85
3613
Времето е утепувачка,не го можам значи ама ич .Ние сме во Ге. од синоќа,мажуле и бебе нанаат јас да видам што сум испуштила .Чекам 4, брат ми да се врати од работа па ќе одиме до кај "соседиве" на гиро
26.05.2012, 12:44
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Времето е утепувачка,не го можам значи ама ич .Ние сме во Ге. од синоќа,мажуле и бебе нанаат јас да видам што сум испуштила .Чекам 4, брат ми да се врати од работа па ќе одиме до кај "соседиве" на гиро
Блазеси ти Нато..не заборавај да видиш за мартини мене бебе ми нанаше севкупно 25 мин а шо убаво реков сега има одморам пошто обично спие по 2часа..
сега со мм се думаме кај да му ја здувнеме..кај мама посекако не ни бега..па викенд е треба да се иде на ручок нали...него вечер евровизија а??
абе до лани не пропуштав а сега не ја ни гледав ни нашата...
ајде кафенце да дрманам и то
26.05.2012, 13:12
Ikana
3780
OOOO Андрианче кирилица хахахаха
Ние вчера си имавме квалитетно време со мм, бебето си заспа во 9 а ние со винце си седнавме на тераса, муабети, смеење, комедии бевме.... Али затоа бебево од сабајле ни го расплака мамето....те во раце, те во релаксатор, па млекце, па каша, па ајде кенка па сега прета....5 минути не застана
26.05.2012, 17:59
arh_diz
7198
I kaj nas vremeto e za nikade veter ,i ladno samo sto si rekov se stopli ke setame i kratko traese eden den
26.05.2012, 23:20
kikicka
4218
Аууу Руските бабички што се убави
27.05.2012, 00:14
nadica
4381
eeee kako ste ima li nekoj tuka da posluzi so nesto slatko za pred spienje? gledase li nekoj evrovizija kako bese jas se bezdelnicev ama zaboraviv deka na kliopi i treba poddrska, kao pominavme?
27.05.2012, 00:23
Melanija RR
7052
Да наздравиме за Калиопи,завршивме 13ти
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
27.05.2012, 00:34
nadica
4381
bravo za nasata Kaliopi
27.05.2012, 00:50
Maca25
7558
Завршивме на среќниот број 13 Добра беше Калиопи, ама оној Зелко не го можам више!! Ај нека се повлече више од Евровизија, досаден стана веќе! Све исти жалопојќи!!
27.05.2012, 14:11
Ikana
3780
Јас и мм се потресовме од настапот на Калиопи...нормално не следиме евровизија, ама ај од љубопитност гледавме, и навистина беше одлична....Нема потреба од други зборови. Е сега народов наш ме нервира, ама па тоа отсекогаш било така....Останува само да ги едуцираме луѓево....задача која ни ВМРО, ни Латас, ни цело население да го вратиме во основно нема да заврши работа
27.05.2012, 15:07
temjana
1159
Шо бе не победивме вчера??? Калиопи беше супер си отпеа за сите пари, ама заспав за гласањето и еве сеа дознавам дека не сме победиле Може и подобро кај ќе правевме сала ќе требаше некој споменик да срушиме за да направиме место, па трошок пак, па пак ќе пееја оние од хорот на Соња Исмаил па тууу многу заебанции Туку шала на страна кажете некој лек за болки во желудник и вртоглавица, ова времево ме уништи ти е мајов
27.05.2012, 15:13
Ikana
3780
Железо за главоболките земај и магнезиум помага многу....друго не знам што смееш, јас за киселини пиев едни за џвакање таблети како рупурут беа нешто, а за болки, чај од нане.
27.05.2012, 15:25
Ikana
3780
Уствари ни нане не знам дали е дозволено, мислам дека не е
27.05.2012, 15:33
temjana
1159
Фала миличка, рупурут пиев на времето пред да останам бремена , незнаев дека можат бремени да ги конзумираат ајде ќе видам дали ми остнало некое. А за нането мислам дека смее да се пие ама незнаев дека смирува болки
27.05.2012, 15:40
Ikana
3780
Рутацид се викаа таблтите за киселини сега ми текна
27.05.2012, 19:30
mamicka77
1280
dobar den konecno i jas na rr,samo sto si dojdovme od gosti od kaj moite ,kako sam se odmorila M celo vreme so baba i i tetkite a mama samo kafe i noga preko noga ...... i i izleze prvoto zapce na M pa ajde da pocas_tam
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 27.5.2012 23:56:17 >