за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Фалааа ви уште еднаш девојки мили. Јас си бев на нокти правење,мм ми демек ке ја причува му испадна работа и ми ја тупи,среќа мирна е се заигрува па на раат ми ги средија ноктите,па кафе и нормало се успа по пат. Вечер мм изгледа ке ме носи некаде а пошто со брат ми сме еден ден разлика со годишнините заедно ке прославиме сите. И то
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 30.5.2012 16:11:34 >
30.05.2012, 18:09
Maca25
7558
Кикичке честито!! Златна свадба да си дочекате и да не викнете, нели!!!
30.05.2012, 20:32
mamicki
1111
На К му препишаа Сумамед... Нели е тоа доста силен лек, со бројни контраиндикации? Некое искуство?
30.05.2012, 20:43
Ikana
3780
Baraj zamena mamicki, ne e bezbeden, imasenekoi novi informacii vo vrska so negovata bezbednost!
30.05.2012, 23:42
kikicka
4218
Добра ви вечер госпожи! Јас се вратив од вечерата се пукнавме од смеење,по некоја солза плус имаше ама јбг кога ке ти текне на некоја случна од детството со брат ти нема излез. Како и да е стомак ме боли,јадев салата нели де уште демек диета ама десертот е неизбежно нешто. Сега да си го добијам делот што следува и може да спавам како бебе Инаку мажле аков е интересира што ми даде за годишнина,одбрал цвеќе во саксијаи тоа дрво на животот дека убаво музвучело и мислеше дека незнам кое цвеќе е ,дури се изненади кога го погодив и сега ке мора да го пазам од сушење. Ајде една тура од мене пиење...
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 31.5.2012 8:58:37 >
30.05.2012, 23:53
nadica
4381
dobro me nasmea pred legnuvajne srekna godisnina i od mene ...i martinito e za mene op-stop
31.05.2012, 00:00
Natuska85
3613
ооо мартини,лајк,лајк,лајк...Андрианче ја нема она е по мартинито . И јас сум тука се вратив од мазнаење ,па се туширав сега уште петагите да ги средам малку ,ги релаксирам во топла купка и легнувам .
Туку кико ајде трк до маж ти да дадете завршница како што личи не тука дремуцкај тука
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 31.5.2012 0:01:30 >
31.05.2012, 08:29
Luci
2250
Женски добро утро од мене, како сте? Јас еве кафенце да ставам па да се фатам за работа Кикичка среќна годишница
31.05.2012, 08:36
AnnaMolly RR
6409
Добро утро и од мене! Да не има некој во близина на Универзална да ме дружи од 16 до 17 часот?
До 16 сум на работа, па треба да ја чекам сестра ми до 17. Ајде ако е некој во близина ќе пиеме кафе!
31.05.2012, 08:40
arh_diz
7198
Dobro utro Jas go ispiv kafenceto i se spremame so M za na rabota:)
31.05.2012, 09:03
Pepelaska *
3820
Добро утро, и јас мислев раат ќе се напијам кафе денес, ама М се разбуди
31.05.2012, 09:04
kikicka
4218
Е денес богами е баш Добро утро. Не само мм туку и Л не почасти со сон и тоа целаа вечер. Ни млако ,ни чај,ни пелена вадење мераци.Денес ке се клештам само Нато и јас одам за некој саат петагите да ми ги средат нема да си само ти со лични петагички
31.05.2012, 09:26
JovanaJ
911
kikicka, srekna godisnina so zadocnuvanje Uste 101 godina da slavite, pa ponatamu...sto bide bide Dobro Utro na site! Vi posakuvam prijaten den... Denes nekako guzva ama ke probam da ve citkam pocesto
31.05.2012, 09:28
Felly RR
7977
Добро утро и од мене! Ние двете со М сме дома, пак не оди во градинка
31.05.2012, 09:33
Mihaela 2010
4230
Dobro utro ...jas dva dena doma bev,mrtva bolna pa denes na rabota....vremevo utepuvacno,neznam vise do koga vaka ke tera
31.05.2012, 09:35
Natuska85
3613
Добро утроо женииии...........И јас расположена бајаааги сум денес . Кико знаеш Блаже Клаус шо вика за петагите????
31.05.2012, 10:06
vanessa30
663
Dobro utro i od mene zenicki. Kako ste utrovo se naspavte? Jas od sabajle se zafativ so peglanje mantili i uniformi na maz mi za rab. I sega da ispijam kafence i da procitkam sto se desava. Denes Ovosen den, pa da ve pocastam utrinski za site trudnicki i dietalki.
31.05.2012, 10:06
kikicka
4218
Знамммм знамм ама и ти дека ке гледаш??? Изгледа и двете синока во лалецето сме гледале
31.05.2012, 11:15
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
Знамммм знамм ама и ти дека ке гледаш??? Изгледа и двете синока во лалецето сме гледале
kako ste zeniiiiiiiiii , jas od nokeska navamu samo belji pravam, nokeska ja polevav plotnata od rabotnata masa so mleko mesto vo siseto da sipam jas na plotnata,od sabajle stojam pred kujnata i se mislam od akde da pocnam i se zavrtev nekako i jas ne znam kako i samo slusam nesto trassssssssssssssss.......... se vrtam i gledam na mila siseto za mleko na milion parcinja i sega sto? ... ama taka e koga so edno oko mizes so edno gledas,i sega kako da odam do grad samo za edno sise me fati mrza,a i treba da pravam rucek nesto posaglm si ide maze denes ne sme se videle 8 dena pa mora nesto posaglm rucece da ima pa i ke padne nesto.Ama za siseto srediv mu se javiv i mu kazav da ne planira vednas spalnata da ja fati da odi na M sise da kupi
Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
31.05.2012, 12:16
temjana
1159
Ајде јас само да ве поздрав на брзака, денес напорен ден ми е колоквиумска недела и од 8 сабајле до крај на работно време ќе заглавам со децава. Инаку чекам да ми јават другарка ми се пораѓа денес во 8ипол сабајле ја однеле во сала, може веќе е породена ама да не досаѓам бидејќи од вчера на 5 мин и се јавував и сега си велам ајде ќе бидам трпелива и ќе чекам. Ама не идеееее ахххх само да не се мачела многу душа моја најубава Ај сеа чаоссс па ќе ви пишам кога ќе дојде на свет јунакот на тета
31.05.2012, 12:23
maki1
321
Dragi moi RR prijatelki, Pred tocno 1 godina na denesen den me ogrea najubavoto sonce koe nekogas sum go videla...Se rodi mojata Mariastela.Neka i e sreken prviot rodenden i eve za site vas po edno parce od nasata rodendenska torta.
31.05.2012, 12:32
mamicka77
1280
ИЗВОРНА ПОРАКА: maki1
Dragi moi RR prijatelki, Pred tocno 1 godina na denesen den me ogrea najubavoto sonce koe nekogas sum go videla...Se rodi mojata Mariastela.Neka i e sreken prviot rodenden i eve za site vas po edno parce od nasata rodendenska torta.
neka i e sreken rodendenot na lepoticata,da e ziva i zdrava i cel zivot ubavi raboti da ja sledat
31.05.2012, 12:44
penelopa
3419
Здраво и од мене, ние си се вративме порано од Скопје- така кога имаш двајца алергични на се и сешто ич не им одговараше воздухот плус времето не ни се погоди ништо не прошетавме повеќе среќа следниот пат Со задоцнување среќна годишнина кикичке а на Маријастела нека и е среќен роденденот