за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Среќен роденден на Мариастела!!!!! Леле луѓе, страв ми е да речам, ама сонце огреа оујеааааа!!!! Блазе си ви што си се спремате за одмор, ние сега тек треба да почнеме за свадба и крштевка да се спремаме, јас поим немам што ќе носам, некоја завеса да ми замотаат, ваљда ќе ме збере ММ дома ми вади некои брилијантни идеи, да идел на пат, да одел ваму да одел таму, и на крај знам што ќе испадне, јас сама цела венчавка ќе ја организирам....што ми требаше близнак ама ајде...... пак си го сакам!
31.05.2012, 13:13
arh_diz
7198
Sreken rodnden na Mariastela golema da raste. Sto e ova denes kako da e zimo se smrznavme so M
31.05.2012, 13:16
Calypso
1386
Здраво женски, да ве поздравам набрзинка... добри сте ми?
Ние по вчерашната целодневна шетња одмараме денес... не знам што му е на малиов, само по мене се тегне, се влече, раат не можам кафево да го испијам, го лижам од 10 саат.
Е Икана... што не сакаш, тоа ќе си добиеш и јас така
Маки, нека и е среќен роденденот на Мариастела, да има среќно и безгрижно детство!!!
31.05.2012, 13:46
Calypso
1386
Ај да си прашам јас (ми помина времето за уредување на претходното мислење, па морав ново да пишам), дали може да се отвори нова тема за помош на некого, или пак веќе постои некоја општа тема?
Луѓе, се надевам нема да врне, денес имам мисија цел град да го прошетам. Филип е со свекрва ми, а јас со систерот ќе шетам. Треба да купам нешто подарок за јатрва ми, да праќам по нејзините за Америка. Сакав да земам неколку боди со македонски натписи и радосница. Едвај чекам да се породи да си имам внук, по 8-9 години конечно остана бремена!
И ќе купувам нешто за роденденот на Филип, па и до Џамбо ќе тркнам. Не ми се верува дека поминаа 2 години, ееееееј!
31.05.2012, 18:51
temjana
1159
Ајде да ви се пофалам се породи другарка мииии момче си роди и рече дека поминала одлично без епидурална без ништо. Персоналот во државна бил феноменален, милион доктори околу неа, па дури и доктор ја шиел а не сестра. Она е презадоволна иако вели дека имало над 30 пораѓаи од сабајле па до кај 14 часот, немало место во собите но и покрај се персоналот бил цело време покрај нив Да ви кажам ме окуражи ама ептен се надевам дека сите ние што си чекаме ќе имаме таков прекрасен пороѓај и грижлив персонал Ајде нека ни е жив и здрав новиот граѓанин на Р.Македонија
31.05.2012, 19:21
Ikana
3780
Честитки за другарка ти Темјанче, се најдобро и што побрзо дома да си дојдат со бебето!!!!
31.05.2012, 21:53
Melanija RR
7052
Честитки до родителите на новиот граѓанин
Денес нема никој за частење?Да измислиме некој повод?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
31.05.2012, 22:24
Maca25
7558
Хелоу женски! Како е? Среќен роденден на Мариастела, живо и здраво бебенце на другарката на темјана! јас и утре работам (бљак) и ич немам време да ве дружам овде.
31.05.2012, 22:37
nadica
4381
eve me i mene pred legnuvanje samo da ve pozdravam i da ve prasam da ne znaete nekoj vkusen recept za pecurki bukovka mm kupil pa da mu gi spremam utre???a?
31.05.2012, 22:51
Andriance
2140
zenickiii, eve me mene posle 2 dena...reshiv da go odmoram mm od nas zasto da go prasas kako se vika, kje se podzamisli od shto ne znae kaj mu e glavata od posao..
abe pocnaaaaaaaaaaa da me fakja panika....4 mashini za peglanje, pa pakuvanje, pa eden kup..ustavri eden milion stvari...pa ova pa ona....uf..kje se izmoram psihicki
eve sega zemam od martinito
01.06.2012, 00:21
Felly RR
7977
Има ли некој на терасава, или сите сте по собите??? Јас чекам да дојде 1, треба сируп на М да и давам, па да си легнам и јас.
01.06.2012, 09:34
Џесика
2036
Ај жени добро утро, се докопав до компјутер уз кавица... денес втора смена ќе гинам на работа, мм не работи, нели како сите нормални фирми... а и денес сум и на разговор во една фирма што многу ми ја фалат, голема и јака била, па ако ми се угоде, супер.... инаку по законот на Марфи, работа нема се дур не почнам некаде. Првиот момент кога негде ќе почнам да работам, одма ме контактираат и за друго место, ко некое проклетие, таман ќе фатам ритам, да искочи нешто да ме двоуми и да ме мачи... ај денес ставам кафе јас, задушница е, нека се најде кај тие што не гледаат од некаде
01.06.2012, 09:49
vanessa30
663
Zdravo zenski i od mene. Fala za kafica, Dzesika definitivno si ni najranobudna. I kaj mene bese taka koga barav rab samo sto se vrabotiv, pocnaa da mi se javuvaat za rab uste od 2-3 mesta kade sto konkurirav. Inaku denes super vremence za setkanje, se nadevam vikendov ke setneme nadvor od gradot,ama maz mi pak na rab denes, ama ako se podoslobodi utre ke go teram na Velesko ezero da odime.
01.06.2012, 10:08
vezilka RR
4931
Хе,хе еве има уште некоја ненормална фирма што работи. Нас ни се уарни секој празник на работа нешто. додуше ние со колешкиве самоиницијативно се договоривме денес да си дојдеме оти имаме нешто да сработиме со рок до понеделник па да не ни се случи у понеделник да рмбаме до 12 вечер решивме и денес да си дојдеме! И сега јас како најранобудна прва се појавив и ги чекам да дојдат и тие!! И тоа замислете денес си дојдов со точак на работа. Прв пат возам точак поле скоро три години!!!!! И супер ми е, можно е да зачестам со праксава
01.06.2012, 11:24
Ikana
3780
Добро утро женски, како сте ми? Ние денес се окозивме да дознаеме дали е работен ден или не, требаше по пасоши да одиме, ама ништо, до понеделник ќе си почекаат Мајка ми си кидна на одмор во Грција, блазе си и, ние ќе си чмаеме во СК
01.06.2012, 11:41
temjana
1159
Иканче ако ти е некаква утеха не си сама во Скопјево а најтрагично е што може и цело лето да си преседам овдеееее ах ќе си умрам од мака Ајде добро утро сега
01.06.2012, 12:53
Cipi Ripi
1010
Zdravo devojki. Eve i jas gledam na fb skoro site drugarki zaminale Grcija ili Ohrid, i mene mi paga malku krivo Ikana, i socuvstvuvam so tebe temjana posto i jas celo leto ke si presedam vo Skopjevo.
01.06.2012, 12:56
Felly RR
7977
Тешете се со времево, ако нема со друго - па што ќе прават ако им врне?!?
01.06.2012, 13:00
Ikana
3780
Eh jas i minatoto leto bidejki bev trudna osven 2 pati do Struga sto bevme, si gi presedev vo SK, a ova izgleda pak ne mi bega Struga, kako nea, nema druga
01.06.2012, 13:19
kikicka
4218
ДААА беее ке врне,види како е окезено сонцето ке врнело,па и да врне ни е гајле ,ние битно жените си се договоривме а мажите дај боже да се погодат за дружење . Спремам и јас сега уште ситници останаа.Туку денес се пере ли? Морам да исперам уш нешто,Андрианче сега шеглај 4 машини што дремеше цела недела маа? Јас арно свеки ја спотерав со пеглањето,и сега и тие заминаа на одмор на планина,цела куказа нас јееееееееееееее
01.06.2012, 13:44
penelopa
3419
Времево мора да се опраи инаку не за друго туку рр- ки да фатат боја Имајте убав ден- ние малку ќе шеткаме и малку ќе шопингираме освен ако дождот ни ни ги смени плановите
01.06.2012, 16:16
kikicka
4218
Макии Среќен Роденден на малата лепотица а Темјана на френдицата твоја нека и е златно мажулето мало!
01.06.2012, 21:30
maki1
321
Falavi devojcinja,epten ubavo si pominavme, M izdrza duri i poveke od sto mislevme,ke stavam sliki i ke ne vidite.