за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ДАндрианче сега шеглај 4 машини што дремеше цела недела маа?
Pa vikam aj sve da bide taze ama mama da mi ja pozivee godpod site 4 gi sotre ahahha..ama lugje glava me zdobole od pakovanje i mislenje uste shto????
eve sega sednav malku da iskuliram, imam uste nekoi sitnici da gi stavime u kola...i gotovo... za zal srce ne ideme negotino...smena na plan...mm treba da ide Gevgelija..ako bebe bide ok ideme i nie ako ne kje go cekame u valandovo...
drushki moi ja kje nosam laptop...ama kako sto mi prenesoa drugarive sega u Greece wireless mnooogu tesko...tapanarija ziva bile...
ama ako ima nesto od pravime upload na slikice nekoe
< Поракaта ја уредил Andriance -- 1.6.2012 23:15:16 >
02.06.2012, 08:43
sandriana RR
2924
Ajde, ubav provod na kompanija RR-ki i RR-cinja na more- uzivajte za site nas shto ostanuvame koj po domite koj po firmite, pa pocastete po nekoja slika ili info kako teche druzbata tamu Ajde, koj e za kafe, pogodeno e vremence posabajlecki za na terasa, pa da se staam u pogon- rabotna sabota, jbg
02.06.2012, 09:45
kikicka
4218
ее фала за кафето Сандриана ,јас уште од сабајле станав ,зверката ме разбуди па сум земала терасата сум ја средила и сега уживам надвор.
02.06.2012, 11:09
Maca25
7558
Како сте? Се спремивте за на одмор? Што убаво, па и времето ви се погоди! Ние до пред малку спиевме, да надокнадам јас за деновиве станување во 5,45 за на работа. Да не оди некој накај парк попладне, да се дружиме малце?
02.06.2012, 12:17
vanessa30
663
Zdravo i od mene, fala za kafencevo ubavo izgleda. Andriance, ubav pomin na odmor, pa posle ke barame da pises kako ste si pominale, ili na kafe ke preraskazes i kritika i pofalba za mestoto kaj sto ke odite. Oti nie bi odela kraj na avgust pocetok na Sep, ama neznaeme uste tocno kade.
02.06.2012, 13:13
Ikana
3780
Дечки лепо се проведите на одмор, среќен пат и напрајте едно живели и едно бањање во море за нас!!!!
Конечно времево се опраи, ауууу колку сум радосна, сега маваме на шлаење максимално!!! Ве гушкам женски имајте убав ден!!!!
02.06.2012, 14:24
Martins mom
3342
Еј колку било глупо после неработен петок, во сабота на работа да одиш и тоа втора смена Дај бувнете по едно кафе и кажувајте шо има ново. Сите што ќе одат на одмор-среќен да им е патот и убаво да си поминат, нека не се фалат ништо, оти ќе умрам од љубомора Јас на одмор дури од септември натаму и никако да се сретнеме со мм и да се договориме дали ќе одиме некаде
02.06.2012, 14:28
Annet
2404
macinja najubavo da si pominete na odmor,i za nas po ednas da se "slapnete" uffffff posle cekame slikca;-)) imajte ubav vikend site nie sega se pribravme zakazavme restoran za krstenka uste nedela da dojde ,narednata i da ni pomine taa misla;-)))))))))))))
02.06.2012, 17:06
temjana
1159
ајде вечер кој е за Баскер фест и по едно ладно пивце мфмфмфффф Ние со мм и со едно жгуљаво бело кутре ќе се шлаеме низ плоштад, ако не видите застанете да се напоеме по едно
02.06.2012, 17:11
Maca25
7558
Ние ќе одиме вечер. Додуша и вчера бевме, ама ништо не видовме посебно. Може да мавнеме по некое пивце вечер.
02.06.2012, 19:57
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Дечки лепо се проведите на одмор, среќен пат и напрајте едно живели и едно бањање во море за нас!!!!
Конечно времево се опраи, ауууу колку сум радосна, сега маваме на шлаење максимално!!! Ве гушкам женски имајте убав ден!!!!
И од мене убаво да си поминете! Гледате како за Рингерајки одма времето се оправи. Ние денес на прошетка малце во планина бевме.
02.06.2012, 20:56
Ikana
3780
Како не видов порано дека си пишала, досега се шлаевме по плоштад, ул.Макеоднија, и Трговски....па и по едно ладно падна во Барселона....е баш ми е криво!!!!!!!
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
ајде вечер кој е за Баскер фест и по едно ладно пивце мфмфмфффф Ние со мм и со едно жгуљаво бело кутре ќе се шлаеме низ плоштад, ако не видите застанете да се напоеме по едно
02.06.2012, 22:57
kikicka
4218
Ејј добро вечер госпожи!! Цел ден скитам значи и доста ми е од утре на ОДМОР Фала ви ,ке поминеме сигурно убаво,спремни како пушки сме за утре.Ајде Добра ви ноќ ,па ако начекаме вирелес ке се уклучиме во живо од ГРЕКОС МЕКОС!!!
02.06.2012, 23:06
Natuska85
3613
Женскии еве јас да ве поздравам набрзинка,додека ми се суши лакот на ноктите .Готово спремни сме,времето на наша страна .Да ни ја чувате терасава чиста,секогаш богата трпеза да си има да не ве мислиме ,а ние ќе се пробањаме сигурно по еднаш и за вас .Ве гушкам сите и се читаме за едно 7-8 дена
02.06.2012, 23:11
Maca25
7558
Срцки, убаво да си поминете!! Да се испобањате и за нас!!!
02.06.2012, 23:43
nadica
4381
i na plaza da izedete po edni krofni za mene
02.06.2012, 23:55
kikicka
4218
НАдице само за тебе...... Лоооооооооо КУМАДЕССССССССС
03.06.2012, 00:04
Џесика
2036
Пи*ди едни бањајте се, сончајте се, децата со татковците нека трчаат... и од мене попливајте... а ќе ви ѕвонам малку да ве реметам на роаминг хахаха.... Инаку јас од немање работа, моментално сум на две места паралелно, на старото во Рамстор и на ново на обука, па нека изгинам, ама ова нека е конечна одлука... денес од 9 сабајле до 22 вечерва бев турбо, детето и мажот не си ги видов, они си уживаат кој ко нив, ја ќе папам...
03.06.2012, 00:09
nadica
4381
ete vakvi sakam
03.06.2012, 09:24
Maca25
7558
Јас изгледа прва овде сум утрово а?!?! Ние се спремаме за на Водно, кој знае дали ќе стигнеме до таму ко што сме тргнале.
03.06.2012, 09:49
lilicka
866
Добро утро и од мене....јас сум будна од 7h Женски убаво да си поминете на одмор да знаете љубоморна сум ви Пријатен неделен ден.....одиме на шетањеее!!!!
03.06.2012, 10:22
Tanjat7880
1256
Dobro utro i od mene devojki,uzivajte koj na asfalt koj na pesok,kafe nudam za site koi sme tuka da gi spomneme onie shto ni otidoa na neboto,neka im se najde.
03.06.2012, 10:59
mami2
417
Добро утро, ние се спремаме за дневна прослава на именден на две близначиња.
Среќен именден на сите кои слават денес, денес е Свети Елена и Константин
03.06.2012, 11:36
arh_diz
7198
Dobro utro Sreken imenden na slavenicite Nie go nosevme M na pretstava, kaj nas e prava zima 5-6 stepeni Zenski ubavi da si pominete , mnogu mi e zal sto nedojdov so vas
< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 3.6.2012 11:37:12 >
03.06.2012, 11:57
Dimana
119
Mamicki gledam ovde ste najaktivni,a i nemozam da najdam soodvetna tema pa tuka ke pisam koj moze da mi pomogne mi treba majstor za parno ama nekoj profesionalno sto se zanimava ne nekoj samouk masjtor se proteraa nekolkumina i kaj skapo naplakaat tuku ne se ni razbiraat ,ako imal nekoj iskustvo ili vasite sopruzi poznavaaat nekoj pisete mi vo poraka brojce. Nazdravje neka vi e kafenceto uzivajte i za mene .