за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Добар ден и од мене, кај нас дува еден ветер катастрофа неможеме асално да се прошетаме. Аааа рр-ки сигурно стигнале поздрав до нив и убав помин. Честит празник на сите што слават
03.06.2012, 12:53
AnnaMolly RR
6409
Добар ден, девојки. Јас сум си викендов дежурна на работа, ќе ми се фатат 12 дена без ниеден слободен ден. Ама среќа полабаво е преку викенд. Ми е криво што не сум дома со мм и со Филип, од сабајле се утепале од шетање, си јаделе, си се дружеле во град. Попладне кога ќе дојдам може ќе одиме на Баскерфест.
03.06.2012, 15:58
Pepelaska *
3820
ОО, ни заминале женските на плажа, убав помин на сите. Времево е супер , само да слушнам некој да се жали дека е жешко тешко него
03.06.2012, 16:17
AnnaMolly RR
6409
Пепелашка, јас уживам на жешково! Да можам цел ден би се печела на сонце како змија.
Туку, слабо луѓе на терасава, сите си шетаат изгледа.
03.06.2012, 16:22
Pepelaska *
3820
сигурно, убаво е а и убав ден денес празничен.Ние бевме до еден манастир, сега спие Мартин па после пак ќе шетаме, ич не ми се седи дома ,
03.06.2012, 16:28
AnnaMolly RR
6409
Блазеси ви! Јас сум дежурна викендов, едвај чекам 5 да дојде да си одам да одморам малку, па вчеер има да го терам мм да шетаме на Баскерфест, па што сака нека биде! И од утре ајде уште 5 дена на работа... Тешко било да си новинар. За викенд не ставам англиски вести туку обични, од светот и регионот. А другите ги гледам околу мене како работат за викенд и си викам алал нека им е, јас не би можела. Затоа и не сум одбрала тоа, нели Луѓе, девојчињата се утепаааааааааааа од работа, едвај време за во ве-це имаат.
И ми се јаде ми се плаче!
03.06.2012, 16:31
Felly RR
7977
И јас сум тука. Матеа спие, па кога ќе стане може и ние ќе шетнеме некаде.
03.06.2012, 16:35
Pepelaska *
3820
ИЗВОРНА ПОРАКА: Dimana
Mamicki gledam ovde ste najaktivni,a i nemozam da najdam soodvetna tema pa tuka ke pisam koj moze da mi pomogne mi treba majstor za parno ama nekoj profesionalno sto se zanimava ne nekoj samouk masjtor se proteraa nekolkumina i kaj skapo naplakaat tuku ne se ni razbiraat ,ako imal nekoj iskustvo ili vasite sopruzi poznavaaat nekoj pisete mi vo poraka brojce. Nazdravje neka vi e kafenceto uzivajte i za mene .
ти пратив пп
03.06.2012, 16:39
Maca25
7558
Еве сум и јас. Ние се спремавме за на водно сабајле и не отидовме...испуштивме 2 автобуси, башка што веќе беше ептен топло. Затоа кај моите во дворче си бевме. Сега си додјов дома и не знам од каде да почнам со работа. Утре и мм почнува со (денска) работа, па дома ќе се гледаме само попладне. Битно да се работи.
04.06.2012, 09:06
arh_diz
7198
Dobro utro , imajte ubava nedela Jas i M se spremame za doaganje vo M da se posoncame malku
04.06.2012, 09:13
Tanjat7880
1256
OOO Arh-Diz,prekrasna vest,eve vo toa ime kafe turam:)pozdrav zenski
04.06.2012, 09:30
Mihaela 2010
4230
Zdravo i od mene,imajte ubava nedela..mene ubavo mi dojde prodolzeniov vikend,posteno sum se iznaodmorila i iznauzivala,bukvalno mozokot go pustiv na pasenje i taka...ke se druzime ovaa nedela..
04.06.2012, 09:33
libra.n
645
Ej, decki, mislam deka Srna proode I toa na mojot imenden, vcera, napravi 5-6 cekorcinja vo trcanje. Posle toa pak si pocna da lazi i da se pridrzuva za nesto ama bitno gi napravi prvite cekorcinja. Ako ova se vika prooduvanje, cestam dorucek a postapalki vo soodvetnata tema ke si dadam
04.06.2012, 09:38
Felly RR
7977
Честитки либра! Што убаво сте спремиле, кафенце, појадоче
04.06.2012, 09:47
dostickage
2181
Denes Viktor polni 2 godinki. Mama casti torta
04.06.2012, 10:09
Tanjat7880
1256
ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage
Denes Viktor polni 2 godinki. Mama casti torta
SREKJEN RODENDEN VIKTOR Bogami,dve godini se ozbilna brojka,cestitki do mama i tato
04.06.2012, 10:13
Mihaela 2010
4230
Srekjen Rodenden Viktor,imaj ubavo detstvo,se sto ke posakas da ti se ispolni,i mama i tato da te slusaat
04.06.2012, 10:20
JovanaJ
911
Dobro Utro na site. Sreken rodenden na Viktor, imaj veselo i srekno detstvo!
04.06.2012, 10:38
Yummy Mammy
1690
Dobro utro. Sreken rodenden Viktor, imas prekrasno ime. Moja Mihaela da bese masko ke se vikase Viktor. Pa posle mm rece, ako tolku sakas da ja krstime Viktorija, ama nekako Viktor mi bese poubavo od Viktorija, i resiv da si go cuvam za ponatamu, ako se pogodi treto pa masko Jas denes sum srekna sto mm odi pak na pat, site mi se cudat, ama iskreno jas odvaj cekam nekade da otide, da se odmoram malku. Barem edno dete pomalku ke imam denovive. E sega ne znam sabajle kako ke se organizirame za nosenje vo gradinka (zasto obicno tato dur spie jas go ostavam bebeto so nego, i ja nosam golemava vo gradinka, sega ke treba ili da go budam bebevo da go spremam i nego, ili dolemava da ne ja nosam... a ako ne ja nosam vo gradinka, cel den ke me sekne, ke mi propadne se sto imam planirano da zavrsam denovive...) ahhh...
04.06.2012, 10:52
Yummy Mammy
1690
Zenski, aj ve molam dzirnete "Kade da najdam?"... moeto prasanje e poveke sto da kupam, otkolku kade da go najdam, ama da ne razvrzuvam tuka muabet, mozebi nekoja od vas ke mi pomogne vo izborot.
Thanx!!!
04.06.2012, 10:55
temjana
1159
Викторче Среќен Роденден Да си жив и здрав а мама и тато да ти подарат едно сестриче во најбрзо време Честитки и за Срничка и нека чекори силно низ животот Што убаво понеделнички со славење ни тргна
04.06.2012, 11:02
AnnaMolly RR
6409
Честитки за проодувањето на Срничката најубава! Сега и мама да си набави нови патики, од трчање по дома нема да куртулите
Среќен роденден, Виктор! Да си среќен, здрав и опкружен со многу љубов!
04.06.2012, 11:25
arh_diz
7198
Cestitki za prooduvanjeto na Srna Viktor skrenen rodenden da si ziv i zdrav
04.06.2012, 11:34
Felly RR
7977
Нека му е среќен роденденот на Виктор!
04.06.2012, 11:34
libra.n
645
Fala vi na site za ubavite zelbi, na Viktor sreken rodenden, zdrav i ziv golem da rasti