cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР тераса

clock-img

06.06.2012, 08:23

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Dobro utro devojcinja,dobri ste?!user posted image
Eve utrinsko kafe za nas tuka a i za onie tamu na moreto shto se,za site ima!!!

clock-img

06.06.2012, 08:32

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Добро утро и од мене, Тања фала за кафенцето баш добро ќе ми дојдеuser posted image

Рани куче да те лае!!!

clock-img

06.06.2012, 08:45

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Zdravo zenski....ehh nekoj na more nekoj ke rinta,ja tek kraj na avgust sum na odmor ..sto da pravam moram da ja adaptiram M vo gradinka pa da fatam i od septemvri...ke si verglam celo leto na rabotauser posted image

clock-img

06.06.2012, 09:17

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Не си сама Михаела. И мм може да земе одмор дури во август, а јас пак тогаш ќе ми заврши. И не знам како ќе биде летово, ќе си го преседиме дома изгледа.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

06.06.2012, 09:33

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Tanja faka za kafencetouser posted image , nemozam da si sveram bar vaka da se napijamuser posted image

Биди тоа што си

clock-img

06.06.2012, 10:06

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Dobro utro-ustavri dobar den-eve, da ve zirnam dur iam malku lufta na pauza user posted image Ajde, ako nema klasicen odmor -ke padne nekoj vikend-i kaj nas e ista situacija-samo shto pocnavme u gradinka, a ne se znae koga ke ni dadat odmor na mm i na mene. Al to nije razlog da ne popijemouser posted image Eve nesto osvezitelno od mene
user posted image

clock-img

06.06.2012, 10:07

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Здраво дечки еве ме мене се породив на 30.05.2012 иродив две прекрасни ангелчиња, Петар и Анастасија.Ве частам мекици, ома сме уште од неделата. Поздрав

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

06.06.2012, 10:16

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Честитки Анелав! Убавите вести брзо се шират! Еве тука се и честитките и од другите Рингерајки! user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

06.06.2012, 10:17

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

Cetitki AneLav. Da se zdravi i zivi Petar i Anastasijauser posted image user posted image user posted image

Kako pomina na poroduvanjeto, kolku se rodija. Daj ajde nekoe detalce user posted image

clock-img

06.06.2012, 10:23

clock-img

Ljubovce

pencil-img

377

Cestitki AneLav da ti se zdravi i zivi soncata :)

clock-img

06.06.2012, 10:42

clock-img

AneLav RR

pencil-img

1110

Се породив со царски. Анастасија се роди прва 2750гр., а Петар 2450гр.Не беа во инкубатор се си беше во ред и затоа не пуштија за 4 дена.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

clock-img

06.06.2012, 11:52

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Честитки миличкаuser posted image user posted image нека ти се здрави и живи сонцињата малиuser posted image user posted image

clock-img

06.06.2012, 14:09

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Cestitki, cestitki, srekni i nasmeani da rastat!

Luge poglednete go vieovo http://boza.mk/2012/najslatkoto-i-najmiloto-prvo-banjanje-na-bebe-shto-nekogash-ste-go-videle/ banjaat novorodence, ama ne ste videle nesto tolku slatko, sirototo sigurno se oseka kako se uste da e vo meseto na mama, maksimalno opustacki

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

06.06.2012, 14:20

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Дечки, здраво! Прво да кажам, дека така сум се измрцварила за една проста работа сабајлево тоа е страшно, не знам дали вработените во таа установа ги бираат по лепота или по способностuser posted image
Такво ниво на некомпетентност е нешто ново и недостижно во денешно време....Треба талент да си толку глуп јас мислам, клиент да ти кажува како да завршиш работа!!!!
Нејсе, бидна што бидна и една работ акоја за 5 минути се завршува, ја завршив за два дена и тоа нецелосно, па ајде сега мм отиде да трча.....глупак до глупак, ја не знам како ги вработиле тие луѓе.

clock-img

06.06.2012, 15:35

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Јас како најснаодлива се докопав до нет и само ќе ве поздравам од името на рингерајките што уживаат максимално бацкииии

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

06.06.2012, 15:58

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Бацки и од нас до вас!!!! И продолжете да си уживкате..поздравче до сите рингерајки на морето!! user posted image

clock-img

07.06.2012, 08:55

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Andriance, поздравче и до вас. Видовме некое сликче на ФБ. Уживајте!

Еве кој е за кафе повелете, имајте убав ден.
user posted image

clock-img

07.06.2012, 09:26

clock-img

temjana

pencil-img

1159

добро утро госпоѓици како сВе ова топло утроuser posted image Јас конечно синоќа ја преспав целата вечер, од кога останав бремена се будам во сред ноќ и како мисир дремам до 6 сабајлеuser posted image Ајде нека ни е убав денов башка уште еден ден до викенд јухухухухuser posted image

clock-img

07.06.2012, 09:31

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Dobro utro lepotici.....Felly ke si se napijam od tvoevo kafence,ubavo ke mi dojde.Ahh temjana koristi go vremencevo vo spienje iti posle i da sakas nema srcka,lele jas koga ke se setam pa edno 1.5 god bev ziva nenaspanauser posted image

clock-img

07.06.2012, 09:39

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Темјана, убаво ти вели Михаела. Да не те плашиме пред време, ама и јас до 1,5 година бев хронично ненаспана.user posted image

clock-img

07.06.2012, 09:39

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro devojki
Jas i M se spremame da fakame avionot , se nadevam nema da vi go doneseme ovdesnoto ladno i dozdlivo vremeuser posted image

Биди тоа што си

clock-img

07.06.2012, 09:44

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Само да ве ѕирнам зошто немам многу време деновиве ,ми се спие ми се плаче,ама ќе издржам уште идната недела на работа па на одмор user posted image
arh_diz RR гледајте пред авион да го оставите времето оти мисли му ја ти после user posted image

Чаоссс

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

07.06.2012, 10:19

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

Добар ден женски,ви посакувам убав ден да си имате.Јас не сум била досега на оваа терасава,па се надевам дека ќе ме дружете и мене user posted image ,инаку ве ѕиркам понекогаш шпиунскиuser posted image ,ама морам да ви признаам дека ептен е весела и позитивна тераса,ми го разубавувате денот кога ве читам.Ајде ќе ве почастам свежо цеден сок user posted image

Туку сакав да ве прашам дали знае некоја колку чини оној тестот TORCH и дали може со плаво картонче да се направи,оти по се изгледа треба да правам такво испитување после спонтаниот

clock-img

07.06.2012, 10:39

clock-img

Calypso

pencil-img

1386

Hello ladies!
Гардениа, слободно дружи не тука, што повеќе, тоа повеселоuser posted image

Арх_диз, конечно во Македонија? Супер, ама и јас се надевам дека нема времето да ни го донесете овде user posted image
Јас кафенцето да го испијам на раат, па да фатам по дома што треба да се досреди, викендов правиме крштевка на малиот, некако многу набрзина ни дојде, од денес за утре, ама ете кумата реши да дојде во Мк, па и тоа да го завршиме сега.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

clock-img

07.06.2012, 12:31

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Дечки добро утро и од мене.....како сте што има ново? Поздравче до РР ките на море, Андријанче фала на поздрав, и најубав помин!!!
Даси кажам јас, вчера ни мм не заврши работа за тоа што бев нервозна, му измислиле нешто и пак ја требаше да одам....а бе ужас, ужас....кај ги наоѓаат дибециве не знам!!!

Последни статии

article-img