за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Dobro utro devojcinja,dobri ste?! Eve utrinsko kafe za nas tuka a i za onie tamu na moreto shto se,za site ima!!!
06.06.2012, 08:32
Luci
2250
Добро утро и од мене, Тања фала за кафенцето баш добро ќе ми дојде
06.06.2012, 08:45
Mihaela 2010
4230
Zdravo zenski....ehh nekoj na more nekoj ke rinta,ja tek kraj na avgust sum na odmor ..sto da pravam moram da ja adaptiram M vo gradinka pa da fatam i od septemvri...ke si verglam celo leto na rabota
06.06.2012, 09:17
Felly RR
7977
Не си сама Михаела. И мм може да земе одмор дури во август, а јас пак тогаш ќе ми заврши. И не знам како ќе биде летово, ќе си го преседиме дома изгледа.
06.06.2012, 09:33
arh_diz
7198
Tanja faka za kafenceto , nemozam da si sveram bar vaka da se napijam
06.06.2012, 10:06
sandriana RR
2924
Dobro utro-ustavri dobar den-eve, da ve zirnam dur iam malku lufta na pauza Ajde, ako nema klasicen odmor -ke padne nekoj vikend-i kaj nas e ista situacija-samo shto pocnavme u gradinka, a ne se znae koga ke ni dadat odmor na mm i na mene. Al to nije razlog da ne popijemo Eve nesto osvezitelno od mene
06.06.2012, 10:07
AneLav RR
1110
Здраво дечки еве ме мене се породив на 30.05.2012 иродив две прекрасни ангелчиња, Петар и Анастасија.Ве частам мекици, ома сме уште од неделата. Поздрав
06.06.2012, 10:16
Felly RR
7977
Честитки Анелав! Убавите вести брзо се шират! Еветука се и честитките и од другите Рингерајки!
06.06.2012, 10:17
dostickage
2181
Cetitki AneLav. Da se zdravi i zivi Petar i Anastasija
Kako pomina na poroduvanjeto, kolku se rodija. Daj ajde nekoe detalce
06.06.2012, 10:23
Ljubovce
377
Cestitki AneLav da ti se zdravi i zivi soncata :)
06.06.2012, 10:42
AneLav RR
1110
Се породив со царски. Анастасија се роди прва 2750гр., а Петар 2450гр.Не беа во инкубатор се си беше во ред и затоа не пуштија за 4 дена.
06.06.2012, 11:52
temjana
1159
Честитки миличка нека ти се здрави и живи сонцињата мали
There are no strangers, just friends you haven''t met yet!
06.06.2012, 14:20
Ikana
3780
Дечки, здраво! Прво да кажам, дека така сум се измрцварила за една проста работа сабајлево тоа е страшно, не знам дали вработените во таа установа ги бираат по лепота или по способност Такво ниво на некомпетентност е нешто ново и недостижно во денешно време....Треба талент да си толку глуп јас мислам, клиент да ти кажува како да завршиш работа!!!! Нејсе, бидна што бидна и една работ акоја за 5 минути се завршува, ја завршив за два дена и тоа нецелосно, па ајде сега мм отиде да трча.....глупак до глупак, ја не знам како ги вработиле тие луѓе.
06.06.2012, 15:35
Andriance
2140
Јас како најснаодлива се докопав до нет и само ќе ве поздравам од името на рингерајките што уживаат максимално бацкииии
06.06.2012, 15:58
vezilka RR
4931
Бацки и од нас до вас!!!! И продолжете да си уживкате..поздравче до сите рингерајки на морето!!
07.06.2012, 08:55
Felly RR
7977
Andriance, поздравче и до вас. Видовме некое сликче на ФБ. Уживајте!
Еве кој е за кафе повелете, имајте убав ден.
07.06.2012, 09:26
temjana
1159
добро утро госпоѓици како сВе ова топло утро Јас конечно синоќа ја преспав целата вечер, од кога останав бремена се будам во сред ноќ и како мисир дремам до 6 сабајле Ајде нека ни е убав денов башка уште еден ден до викенд јухухухух
07.06.2012, 09:31
Mihaela 2010
4230
Dobro utro lepotici.....Felly ke si se napijam od tvoevo kafence,ubavo ke mi dojde.Ahh temjana koristi go vremencevo vo spienje iti posle i da sakas nema srcka,lele jas koga ke se setam pa edno 1.5 god bev ziva nenaspana
07.06.2012, 09:39
Felly RR
7977
Темјана, убаво ти вели Михаела. Да не те плашиме пред време, ама и јас до 1,5 година бев хронично ненаспана.
07.06.2012, 09:39
arh_diz
7198
Dobro utro devojki Jas i M se spremame da fakame avionot , se nadevam nema da vi go doneseme ovdesnoto ladno i dozdlivo vreme
07.06.2012, 09:44
Melanija RR
7052
Само да ве ѕирнам зошто немам многу време деновиве ,ми се спие ми се плаче,ама ќе издржам уште идната недела на работа па на одмор arh_diz RR гледајте пред авион да го оставите времето оти мисли му ја ти после
Чаоссс
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
07.06.2012, 10:19
Gardenia
682
Добар ден женски,ви посакувам убав ден да си имате.Јас не сум била досега на оваа терасава,па се надевам дека ќе ме дружете и мене ,инаку ве ѕиркам понекогаш шпиунски ,ама морам да ви признаам дека ептен е весела и позитивна тераса,ми го разубавувате денот кога ве читам.Ајде ќе ве почастам свежо цеден сок
Туку сакав да ве прашам дали знае некоја колку чини оној тестот TORCH и дали може со плаво картонче да се направи,оти по се изгледа треба да правам такво испитување после спонтаниот
07.06.2012, 10:39
Calypso
1386
Hello ladies! Гардениа, слободно дружи не тука, што повеќе, тоа повесело
Арх_диз, конечно во Македонија? Супер, ама и јас се надевам дека нема времето да ни го донесете овде Јас кафенцето да го испијам на раат, па да фатам по дома што треба да се досреди, викендов правиме крштевка на малиот, некако многу набрзина ни дојде, од денес за утре, ама ете кумата реши да дојде во Мк, па и тоа да го завршиме сега.
07.06.2012, 12:31
Ikana
3780
Дечки добро утро и од мене.....како сте што има ново? Поздравче до РР ките на море, Андријанче фала на поздрав, и најубав помин!!! Даси кажам јас, вчера ни мм не заврши работа за тоа што бев нервозна, му измислиле нешто и пак ја требаше да одам....а бе ужас, ужас....кај ги наоѓаат дибециве не знам!!!