cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР тераса

clock-img

07.06.2012, 12:34

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Добар ден и од мене. Еве сум на работа, од сабајле немав ни време да јадам. Ме спопаднаа од сите страни со преводи, ни цигарче асално не запалив.
Еве сега малку одмор, па да ѕирнам како сте.
Ние на големо се спремаме за роденденот на Филип, деновиве ќе делам покани user posted image . Едвај чекам да дојде денот!

Live and let live

clock-img

07.06.2012, 12:46

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Блазе си ти Анамоли, user posted image и ние се спремаме полека за крштевката и венчавката, и најдов еден фустан дечки, не е многу скап, до колена е должината, крем боја со брош на рамето, само така малку страв ми е теткински да не изгледа, па се пишманив и ќе почекам уште малку да разгледам, ако најдам некој поинтересен, ако не здравје, ќе видам што ќе правам....
За М купивме исто фустанче, само треба да ми го донесе мајка ми од Грција. Во црква ми кажаа што се треба да се однесе, бурми ќе земеме наредната недела, и трпеливо го чекаме денотuser posted image

clock-img

07.06.2012, 14:13

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Дечки добро утро и од мене.....како сте што има ново? Поздравче до РР ките на море, Андријанче фала на поздрав, и најубав помин!!!
Даси кажам јас, вчера ни мм не заврши работа за тоа што бев нервозна, му измислиле нешто и пак ја требаше да одам....а бе ужас, ужас....кај ги наоѓаат дибециве не знам!!!

Леле Икана ти верувам,само морони по институцииве,и јас незнам кај ги наоѓаат,да ги бараш намерно нема такви да ги најдешuser posted image

clock-img

07.06.2012, 14:41

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Zenski ajde da vi se pofalam,denes ja zemav poslednata ocenka i me ceka uste diplomskata ,se nadevam kraj na mesecov ke zavrsam i so toa.....konecno,se nadevam deka mojot makotrpen trud ke se isplati,gorda sum na sebe sto vo rekordno vreme si zavrsiv so 300 obvsri po domauser posted image user posted image

clock-img

07.06.2012, 14:49

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Zenski ajde da vi se pofalam,denes ja zemav poslednata ocenka i me ceka uste diplomskata ,se nadevam kraj na mesecov ke zavrsam i so toa.....konecno,se nadevam deka mojot makotrpen trud ke se isplati,gorda sum na sebe sto vo rekordno vreme si zavrsiv so 300 obvsri po domauser posted image user posted image

Cestitki Mihaela 2012, pa da si ja realiziras soodvetno diplomata, i mnogu paricinja da ti nosi user posted image

clock-img

07.06.2012, 14:55

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image На чекор до диплома. Супер! Ај една частовка мани, или да чекаме до крај на месец, хи,хи..

clock-img

07.06.2012, 14:55

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

user posted image Михаела, честитки,таквите како тебе треба да се мотив за сите , и дома со дете и на работа, па пак ќе дипломираш , а не некој со години се влече оти го мрзи user posted image .

Честитки уште еднаш па чекаме виртуелна дипломска забаваuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

07.06.2012, 15:21

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Vi blagodaram na site...ke pocekate da diplomiram pa posle castenka..inaku nema problem,koj e za zurka neka poveli kaj mene u dvor...pa i skaricka ke svrtimeuser posted image user posted image

clock-img

07.06.2012, 15:39

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Бравос бе жеМскиuser posted image значи јуни полн со убави дешавки ќе ни биде што ќе рече од кога се ќе си испославите со најблиските мора да направиме една фејс ту фејс збиранка и да се напиеме како луѓеuser posted image

clock-img

07.06.2012, 15:49

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Bravo be Mihaela, ajde i diplomskata da ja smackas nabrzinka!!!

clock-img

07.06.2012, 17:35

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Леле луѓе кај сте алоооооооuser posted image

clock-img

07.06.2012, 19:44

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Луѓе бе што ве нема! Никој ни попладневно кафе да тури. ЈАс уште не знам кај сум, станувам ептен рано, ептен рано и си легнувам и за ништо немам време. Сега се спремам за на девојачка кај другарка, ни се мажи во недела.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

07.06.2012, 19:58

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Јас би ставила попладневно/ вечерно кафе ама некако не ми успеваuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

07.06.2012, 20:00

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

http://farm5.static.flickr.com/4100/4874044770_1f901c3195.jpg

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

07.06.2012, 20:16

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

еве јас ќе ви ставам кафенце,и мене ми се пие многу ама гледам дома немам да си сварам,а како ми треба мирис на едно јако кафе после напорен денuser posted image

clock-img

07.06.2012, 20:21

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

clock-img

07.06.2012, 20:22

clock-img

Gardenia

pencil-img

682

изгледа не сака нешто кафетоuser posted image

clock-img

07.06.2012, 20:23

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Маца ма што направи, како иде посао? Ние сега се вративме од прошетка, баш беше пријатно, се видов со едни пријатели стари, онака баш ги немав видено сто години...

clock-img

07.06.2012, 20:37

clock-img

vanessa30

pencil-img

663

Cestitki Michaela 2010, za istrajnosta i uspehot.

clock-img

07.06.2012, 22:14

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Дечки само што ја отворив страната за матуранти, не ми се верува си го најдов алманахот хахахахах се згазив од смеење!!!!

clock-img

07.06.2012, 22:45

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Која е таа страна Икана?

Ние бевме на полуматура во кафана и Мартин маста ми ја извади, се скапа од трчање, минута не запре, само што дојдовме дома испи млеко и заспа како закланuser posted image
Мене ме убива алергијава од полен и цутови од липи веќе аман , не можам да дишам и само ми се спие а син ми како за инат станува во 8 и дури во 2 заспива пакuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

08.06.2012, 00:18

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

maturanti.com.mk mislam deka bese Pepelaska, ajde odam jas da legnuvam, bebe naraneto, zaspano i samo uste da mozev da se odlepam jas od lap topuser posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 8.6.2012 0:19:10 >

clock-img

08.06.2012, 09:16

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Ајјј изгледа сите на одмор отидовме деновиве нешто слабо на тераса луѓеuser posted image Ајде добро утро девојчици убави, да ве потсетам доколку некоја заборавила денеска е ПЕТОККККК. Аххх дочекав уште еден а кога ќе се вратам назад во неделата ништо ама баш ништо продуктивно не направив, семинарската како ја оставив преде 2 недели така си стои ниту желба имам ниту памет за да ја поправамuser posted image Убав ден ви посакувам user posted image user posted image

clock-img

08.06.2012, 09:23

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Ah, Temjana, kakov odmor.....user posted image Samo najgalamdziite od terasava se na odmor, pa zatoa izgleda e potivkouser posted image Jas dzirnav preeska za kafe, ama gleam nema nikoj i se frliv na rabota-a oci mi pagjaat....user posted image stana od 5ipol sabajle,me izdiga i mene,i sea se chudam kako ke preziveam do 16h user posted image . Se tesham so faktot-PETOK e, a utre mi e nerabotna sabotauser posted image

clock-img

08.06.2012, 09:23

clock-img

libra.n

pencil-img

645

Zdravo i od mene zenski user posted image Vcera bev Prilep super si pominav, Srna padna nekolku pati na glava (veke ne znam dali i e od guma glavata), posle poslednoto paganje spiese 14 saati, ne znam dali od paganjeto ili od sto bese premorena, cel den site ja igraa...u toa se od prilika najnovite nastani. Ama mislam deka zivotot mi se skratuva po 10 godini so sekoe nejzino paganje.
Inaku na odmor odime od 03 avgust, samo prvo da go pomineme rodendenot- 19.07 odvaj cekaaaam user posted image

Последни статии

article-img