за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Dobro utro,kafenceeeeeeeeee Eve konecno stigna pekolot i kaj nas,uzivajte vo topliot vikend!
08.06.2012, 09:36
Mihaela 2010
4230
Dojde pekolot a boga mi i petokot ,pa malku odmor eden vikend,pa ako e pekol ke go staime bazenceto u dvor da se slapkame
08.06.2012, 09:43
Felly RR
7977
Ајде кој е за кафенце, и малце да се заблажиме.
08.06.2012, 09:45
Felly RR
7977
Jaс дури да го сварам моето кафе, стасало од Тања.
08.06.2012, 09:52
Mihaela 2010
4230
hi hi Felly,ne ti cini sporetot izgleda,tanja e so plinsko
08.06.2012, 10:00
Melanija RR
7052
Јас ќе ги земам шољичките од Тања и колачето од Фели Леле конечно петок уствари што оти е петок,кога одмор дури во недела Има некој нов абер од Фурка,каво е времето и морето?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
08.06.2012, 10:02
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
hi hi Felly,ne ti cini sporetot izgleda,tanja e so plinsko
Малце ми е бавен, ама плус и мафини правев.
08.06.2012, 11:52
arh_diz
7198
Kako ste zenski? Jas kaj sveki malku uzivam ,lele ama bilo toplo jas sum se naviknala na ladno kako vo pustina da sum
08.06.2012, 11:58
temjana
1159
arh_diz добре дојде во земјата на сонцето, патлиџаните и пиперките Ќе се навикнеш на топлото ни временце, време е да згреете коските Ајде адаптирајте се малку па да се видиме
08.06.2012, 12:03
Calypso
1386
Здраво женски, само да ви посакам пријатен викенд на сите, уживајте во сонцето! Арх_диз, добредојдовте во Македонија, не се секирај, одма ќе се навикнеш на топлово Само да ви посакам пријатен викенд, ние ќе бидеме зафатени деновиве со крштевката и со гости, па се читаме некаде од понеделник.
08.06.2012, 12:35
Ikana
3780
Hello!!! Како сте женски се спремате ли за викенд? Уф јас како би ја дувнала негде, онака без глас да ми се чуе!
08.06.2012, 13:38
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Јас ќе ги земам шољичките од Тања и колачето од Фели Леле конечно петок уствари што оти е петок,кога одмор дури во недела Има некој нов абер од Фурка,каво е времето и морето?
Женските во Фурка уживаат, добив порака дека, цитирам „времето е убаво, водата милина, топла и чиста како солза“ Ве поздравуваат многу сите, па кога ќе дојдат ќе слушаме и читаме директни впечатоци...
08.06.2012, 15:25
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Hello!!! Како сте женски се спремате ли за викенд? Уф јас како би ја дувнала негде, онака без глас да ми се чуе!
Ти невесто седи си таму мадро треба да се спремаш за големиот ден, нема да те праиме невеста бегалка!
08.06.2012, 15:57
Snowhite RR
5042
Ех петок, меток, на мм роденден, ќе правев торта, ама Михаил сношти повраќаше, сабајлево малку пролив имаше и после уште еднаш поврати, така обилно, сега спие, па кога ќе стани да го носам на доктор, изгледа некој вирус е, јас не отидов на работа денеска. Аман веќе, да не си рает
08.06.2012, 16:13
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR
Kako ste zenski? Jas kaj sveki malku uzivam ,lele ama bilo toplo jas sum se naviknala na ladno kako vo pustina da sum
Добредојде дома..хе, хе, абе ние ти рековме пред некој ден да не го носиш ладното навака, ама не ти рековме да ни донесеш милјарда степени Ајде некој ден збиранка, да се видиме..А кога сме кај кидањето, и мене ми се кида..
08.06.2012, 21:15
Ikana
3780
Hahahha ne ne si sedam mirna, do Mavrovo samo na vikend, i posle standard kje meram ulici so kolickata
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Ти невесто седи си таму мадро треба да се спремаш за големиот ден, нема да те праиме невеста бегалка!
08.06.2012, 22:49
Viktori
5329
Жени, шо праите? Арни ли сте?
Јас на работа од јутра до сутра, преку недела тапа времеза ништо неам како што треба, ама викендов планирам турбо да го искористам. Кафица мафица има некаде викендов или?
08.06.2012, 23:39
Pepelaska *
3820
Каква е таа работа од јутра до сутра ?
А како да има нешто поарно во државава ни ама тоа е.Баш прееска мислев кај ја снеам Виктори а таа ринтала.
Икана кога е свадбата?
08.06.2012, 23:41
Martins mom
3342
И мене кафе ми се пие, ама ме мрзи да ставам...има некоја така пољубезна од мене?!
08.06.2012, 23:59
Melanija RR
7052
Џесика фала за инфото директ од Фурка Може вака петочки со нешто да залееме
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
09.06.2012, 12:04
Ikana
3780
Дечки, поздравче!!!! М денес прави 6 месеци, не ми се верува како летнаа пу машала!!! Ние уживкаме во Маврово, ама и тука е топло, скаричка се врти, јас жива ненаспана, пак почна да ме зеза со јадење М, и до 3 сум ја ранела на 20 минути буквално!!! Уживкајте во викендот, се читкаме!!!!
09.06.2012, 12:26
Maca25
7558
Леле икана, се би дала да сум сега во маврово на ладничко и на чист воздух. Се угушив више во Скопјево. Само се копа, гради, сенка нема, катастрофа. Ние се спремаме за крштевка на внук ми, утре сме на свадба во св. Јован Бигорски, цел ден сме таму, а баш мислев викендов да лежам и одмарам. На работа турбо, од 7 до 4, цел ден да верглаш на телефон, досадно, ама колегите ми се ок битно.
09.06.2012, 12:32
penelopa
3419
Епа не е фер таман викенд ќе испалнираш нешто и еве времево ќе реши да врне. Значи денес вријам ќе треба цел викенд да се преседи дома а детво ќе збсне а и јас со него Денес сите бродови ми се потонати
09.06.2012, 12:38
Maca25
7558
ах пенелопа, не се нервирај
09.06.2012, 12:42
Ikana
3780
Леле икана, се би дала да сум сега во маврово на ладничко и на чист воздух.