за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Dobro utro I kaj nas nema sonce ,ama vazno temperaturata e vo +
Кај вас зимата уште не се предава а?!?!
16.04.2012, 12:19
penelopa
3419
Добар ден и од мене, Честит празник, нека ни е за многу години! И кај нас времево катастрофа врне ли врне еве веќе две недели а и оваа изгледа ќе бид иста више ќе се мрднам од дома седење а и на му е досадно. Ехе кој може нека шета и за мене
16.04.2012, 12:31
Maca25
7558
тука те има те нема сонце.. сега почна и да роси. а со мм се мислевме да одиме да шетаме малце сами, ако заврне изгледа дома ќе си преседиме.
16.04.2012, 12:36
kikicka
4218
Ма јас чекам сонце малку таман да затопли па ако идете да се видеме на убаво време,а и на Јарун ми се оди таму ми енајубаво на сонце
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
Добар ден и од мене, Честит празник, нека ни е за многу години! И кај нас времево катастрофа врне ли врне еве веќе две недели а и оваа изгледа ќе бид иста више ќе се мрднам од дома седење а и на му е досадно. Ехе кој може нека шета и за мене
16.04.2012, 12:45
arh_diz
7198
Penelopa jas mislam deka se mrdnav veke od sedenje doma , ili oblekuvanje i soblekuvanje za nadvor jakni salovi kapi uzas.A decata se vo taa vozrast koga ne im se sedi doma , sakaat da si igraat so drugi decinja.Ama uste malku pa ke setame i za toa sto sme sedele doma
16.04.2012, 14:27
kikicka
4218
Кај сте бре? Кај сте БРЕЕЕ ееее уште празници терате после дебели биле
16.04.2012, 14:41
Maca25
7558
Еве јас сум тука...читам што има ново и чекам да се спреми мм па да одиме на ручек. само да не ни заврне по пат
16.04.2012, 14:47
Pepelaska *
3820
Не бе кикичке не јадеме толку .Јас барем пробувам да се воздржам и покрај сите кифли меса торти и колачи јас си кркам јаболчиња , е сега ќе ручам мевце ама малку со усул . А од утре и јас строго ама на ОН. Инаку цел ден си се легачиме по дома , М. спие, надвор врне, ова времево е тапа тапосана, после ќе одиме до кај кумот и од утре иста песна. Сегаве напуштам мм ќе ми го земе лаптопов ќе рабвотел нешто три дена се токми чека последен миг
16.04.2012, 15:55
AnnaMolly RR
6409
zenski, kako ste? jas od denes do cetvrtok sum na gosti kaj moite, malku na odmor. vcera kumasinite ni donesoa srekna vest, ke imame uste edno kumasince! tolku ne sum se izraduvala odamna! neka pocasti nekoj od moe ime, jas ne mozam od mobilen. pozdrav, zenski, se citame denovive na latinica dodek ne se izboram za laptopot.
16.04.2012, 16:37
Kockicka
302
Zenski moram da ve pocastam imate ovosna salata od mene dosta vi e torti i kaloricni bombi (samo neznam kako ) moeto denes prv pat piese sokce od jabolko koe mu go napravi mama i mnogu go sakase da mu dadev uste ke piese no za pocetok mislam dosta mu bese
16.04.2012, 16:47
kikicka
4218
Kоцкичка еве Тука можеш да научиш како да поставишслика на рр.
Коктеливе се од Ана Моли
16.04.2012, 17:23
Annet
2404
SE "IZNALAPAV" SE I SESTO NE MOZMA DA DISAMM UFF OD UTRE VODA I KAFE SAMO HEHEHEH I TUKA VRNE LELE AMAN VEKE AJDEE ODMORETE USTE VECERVA OD UTRE SE PO STARO
16.04.2012, 17:24
Annet
2404
AA I OD KOKTELOV KE SMRKNAM IMAM MESTO USTE ZA TOLKU IIHIHIHIH
16.04.2012, 17:28
Maca25
7558
Ана Моли убава вест ви кажале денес!! Ќе се шмркнам и јас од коктелчињата!! Ние излеговме на ручек, само што решивме да прошетаме по ручекот дожд не фати и правец дома.
16.04.2012, 17:49
Olivia
1961
Ана Моли честитки за приновата што е на пат, само за вакви убави работи да слушаме и да си се частиме.
16.04.2012, 18:15
Bogdancanka
5422
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet
SE "IZNALAPAV" SE I SESTO NE MOZMA DA DISAMM UFF OD UTRE VODA I KAFE SAMO HEHEHEH
isto edvaj disam,nadoknadiv za site denovi sto postev
16.04.2012, 18:33
Lalence
55
Женски ајде нешто почастете затоа што прв пат доаѓам на терасава,нека биде нешто благо (не сум јас на диета)
16.04.2012, 18:49
mamicki
1111
Девојченца, ај честито тераса , еве нешто и да почестам
16.04.2012, 20:30
temjana
1159
Добра вечер девојки, за многу години празникот. Ние сега се прибравме бевме во Дојран и се изнауживав, ама ич не ми се враќаше назад Ајде сега повторно јово на ново куча-посо и се така до јули кога ме очекува еден доооолг одмор Упс ќе заборавев ајде на тераса сите излегувајте
16.04.2012, 21:11
moni teo
351
јас сум од дојран
16.04.2012, 22:42
Melanija RR
7052
Temjana ,комшике па кај си ти некако се изгуби или така ми се чини?
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
16.04.2012, 22:48
temjana
1159
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
Temjana ,комшике па кај си ти некако се изгуби или така ми се чини?
хихихи се губам па ме има па повторно ме снемува... се шегувам тука сум само ретко одам во продавница мм е задолжен за смоките ајде ќе правиме едно комшиско кафе кажи кога си слободна
16.04.2012, 23:07
Bogdancanka
5422
mmmmmmm mamicki bas si se izmacila...inaku Temjana od koja stana si odevte od kaj Bogdanci ili?
16.04.2012, 23:09
Melanija RR
7052
Слободна сум секој ден после 17 часот,до тогаш хонораризирам Еве виртуелно сокче барем да се напиеме
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
16.04.2012, 23:48
Andriance
2140
Eteee i nie se pribravme po doma...breee izlezeni od 12 popladne...da ti se smuci vekje od setnja..pa sto se sobravme edna klapa...pa i deca...A se iznaigra se iznaraduva i nazad ustre u kola zaspavantus..ama zatoa pa samo sto stignavme od gostivar mm gleda na drugar mu klucevite od kola kaj nas...sirot eve sega se vrakja nazad...bas mi e zal tolku mu se spiese a ja pa reshiv da napisham porodilna prikazna,,pf pf...inace vreme cela nedela kje bide nikakvo..ama nie go za**** vekje isplaniravme kaj kje setame po gosti
ajde dajte hrana zivo gladno sum