за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
море денови сум поарно бегај од мене на никого не му правам муабет се собирам во себе и после по цели денови си Значи ептен лош период ме затерал
09.06.2012, 13:47
Olivia
1961
Koga nema nema rabota a koga ima nema odmor...izginav nemam vreme da sednam asalno da ve iscitam se sto sum propustila,se nadevam site ste dobri i se spremate za odmori. Uste sum pod impresii od sinokesnata svadba na Elena Risteska na koja jas bev prisutna...mnogu bese veselo i prekrasno si pominav so mnogu estradni lica okolu mene. Pozdrav Dami
09.06.2012, 23:43
Melanija RR
7052
Одкога се затопли никој на тераса Ај да ве примамам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
10.06.2012, 09:16
Felly RR
7977
Леле, кажувајте што да правам - ми прсна Арис одмастувач, она што е за дамки вадење во око. Прскалката беше расипана, и јас да ја поправам, кога ја завртив право во око ми прсна.
10.06.2012, 09:38
Annet
2404
dobro utro na site.Nie eve za 1 cas odime da ja krstime I;-)) spremni kako puska sme ihiihihh felly neznam jas lek za toa mij se so mnogu voda,prasaj ne lekar podobro;-((of leleee se nadevam nema nisto da ti bide
10.06.2012, 09:55
Viktori
5329
Фели, одмиј го окото со мноооогу вода. Така пишува на повеќето етикети.
10.06.2012, 10:08
Felly RR
7977
Го измив јас со многу вода уште веднаш, па ставив и облога од камилица. Бев сега и до аптека, зедов прокулин капки, и ми се смири црвенилото, само на моменти ме пецка. Туку дајте сега едно кафе и нешто да се освежиме.
10.06.2012, 10:11
Viktori
5329
еве кафица ладна, по повод пеколов надвор
10.06.2012, 10:22
Felly RR
7977
Таман Виктори, како си го погодила. Туку, дај кажи, што велиш - ќе преживеам јас или.... црно ми се пишува Леле, ме фати паника, ми се смири црвенилото, ама си велам - око е, не е прст.
10.06.2012, 12:02
Ikana
3780
Дечки како сте....? Ние еве се печеме и тука е 30 степени, не ми се ни јаде од топлово, само ладно кафе мавам и пијам вода.... Жива ненаспана сум, бебето уште од 6 и 30 ме пречека со отворени очи и огромна насмевка, и си ја земав до мене и си ја заспав, па после јас си продолжив до 10 и 30
10.06.2012, 15:16
Calypso
1386
Здраво девојки, еве ме и мене... малку напорен викенд поминавме, ама се издржа и в оовие пеколни горештини. Не се жалам, мене ми е супер што е жешко, ама малиов ми е с'клетчија ќе биде ова жешко и долго лето, предосеќам... ако ништо друго, може и ќе се симне некое кило отповеќе Крштевката си беше и помина целата со плачки, си знам за наредното, здравје Боже или на 40 дена ќе го крштевам, или па кога ќе порасне повеќе (3-4 годинки). Детево се уби од плачење, не можев ни да го додржам од што се буташе во мене... ама помина... и да, фала на препораката за Рагуза, прекрасно си поминавме, и ние таму ја прославивме крштевката
10.06.2012, 18:18
Ikana
3780
Како изненади времево, си доаѓаме дома и ги гледам комшиите на тераса изезени, пред заврнување, ми викаат се ладиме
Калипсо честито крштевка!!!!
10.06.2012, 18:39
blond
1268
Калипсо, честито крштевка. Јас сум на работа денес... Ајде уште еден саат и ќе патувам кон дома... Давајте кафе, со колешката што сме на работа не разговараме, немам со кој кафенце да пијам
11.06.2012, 01:43
majka na tri deca
140
Utre sum na rabota no nemozam da spijam a nikoj na terasa na ladovina nema da me druzi
Крштевката си беше и помина целата со плачки, си знам за наредното, здравје Боже или на 40 дена ќе го крштевам, или па кога ќе порасне повеќе (3-4 годинки). Детево се уби од плачење, не можев ни да го додржам од што се буташе во мене... ама помина... и да, фала на препораката за Рагуза, прекрасно си поминавме, и ние таму ја прославивме крштевката
Честитки за крштевката! И нас ова истото ни се случи, цело време во плачење го поминавме, кумот не ни стигна да го држи, исто како јас да сум го крстела :) Попот од што плачеше детево мислам дека за 5 минути цела церемонија ја заврши. Сите слики ми се со плачење, а снимката од црква не се слуша ништо освен детево што се корне од плачење.
11.06.2012, 09:19
arh_diz
7198
Calypso cestita krstevka na I
11.06.2012, 09:25
sandriana RR
2924
Calypso, честитки за крштевката, нека ви е вечно името Тања7880 ја нема да стави кафе посабајле , ај да ја одменам-да се оладиме со ајс кафе, па да се фрлам да средување биро-долг бил викендов
< Поракaта ја уредил sandriana -- 11.6.2012 9:26:19 >
11.06.2012, 09:30
Mihaela 2010
4230
Calypso cestotki za krstevkata,znam kako ti bilo,i nie cela krstevka ja isteravme so placenje do besvest,i jas mnogu bev iznervirana bidejki popot sto li bese sto ja krstevase ne ni dozvoli jas da ja drzam,tuku moralo celo vreme kumot,i cela ceremonija detevo se ubi od placenje...i baska kaj sto sme idele po drugi krstevki skratuvale ovoj ja istera cela....ama ako vikaat ubavo bilo da placat ,nasevo bese rikanje.... Uste edna nedela pekolna,zenicki ke ispocrkame nie sto sme na rabota
11.06.2012, 09:35
Calypso
1386
Благодарам на сите за честитките, честење ве чека во соодветната тема Имајте убава работна недела!
П.С. Ќе пишам после пак
11.06.2012, 09:53
Ikana
3780
Добро утро девојки, како сте ми? Спремни за пеколна недела?? Туку јас примети дека по дома кајмене, кој како стигне му збори различен јазик на детево....мм англиски, баба ми влашки, свеки ќе дојде сега да ја почува, а им бевме на гости прошла недела, и она и секор ми на француски....го испобунија бебево!!! Страв ми е да не се помеша, па сега им кажав на мк да и зборат сите!!!
11.06.2012, 10:23
Џесика
2036
Зашто бе, баш убаво... и мајка ми на Борјан на влашки му зборува, ама некако не ја рецка, а некогаш знае да повтори некој влашки збор од нас и тоа добро ги изговара
11.06.2012, 10:26
Calypso
1386
Еве ме пак, како што ветив малиов заспа, па јас сега кафето раат да си го испијам со РР
Икана ич да не се секираш, ние мислиме дека децата се бунат, ама не... еве на син ми, по дома мк, татко му често на англиски збори, исто и баба му (наставничка е по англиски), золвата и ќерка и српски... ама малиов гајле си нема, дури ми се чини дека забележува кога има разлика во јазиците... е сеа колку разбира.... исто и со М, нема да и се испомеша ништо, полиглот ќе биде од мала децата најлесно учат јазици
11.06.2012, 10:49
Ikana
3780
Хахаха и мене ме учеа влашки како мала, уште знам по некој збор, а баба ми и на маж ми му вика....и ти си Влав, само уште не знаеш!!!
11.06.2012, 10:58
Џесика
2036
Хахаааааааааааааа закон е баба ти, се изнасмеав... Инаку денес пошто успеав да најдам време да седнам пред пц и бар да си ги истурпијам ноктиве, во позадина ми ечи прекрасно певливо песниче, ќе го споделам со вас и ви посакувам цело лето да ни е вака весело како луѓево на песната http://www.youtube.com/watch?v=9Y4mOaflm-4&feature=player_embedded