за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Koj toa vika deka mene me nema da turam kafe,eve vtora tura od mene,pa devojki,zavrshiF prvo pa treba li sega malku da pospijam?! Cestitki na site koj slavea,krshtevaa i se taka,samo ubavini da ne sledat
11.06.2012, 11:56
sandriana RR
2924
Koj toa vika deka mene me nema da turam kafe,eve vtora tura od mene,pa devojki,zavrshiF prvo pa treba li sega malku da pospijam?!
Ne te kritikuvav, samo te odmeniv malku, veruvam deka ti trebal zasluzen odmor. A 2rovo kafe taman na vreme, ke si dadam pauza malku...
11.06.2012, 12:16
Tanjat7880
1256
Eve Sandrina,vo toa ime, od mene za tebe eden KUP sladoleed,ostaj i za drugive da se osvezat i fala za pomoshta
11.06.2012, 12:42
sandriana RR
2924
Oooooooooo, e ova ne ti trebase Tanja Sea ke treba da prakam nekoj da mi kupi sladoled navistina E pa ajde devojcinja, da podelime od sladoledov....da ne go mavnam sama
11.06.2012, 13:19
Felly RR
7977
Охоооо, што убаво. ЈАс ќе си земам сладоледче, кафе веќе се напив. А еве и лимонада од мене.
11.06.2012, 14:08
kikicka
4218
Хелоууу и од мене,ние денес стигнавме да се средам па се вракам на терасава ..кис ту Оллл Бичиссссссс
11.06.2012, 14:24
Ikana
3780
Добродошли Кикичкаааааа!!!! Како си поминавте, пишувај импресии!!!! Гушкииии!!!
11.06.2012, 14:51
kikicka
4218
Офф импресии ЖЕШКОО у ПМ Убаво поминавме со жениве и децата оф скроз,мажите не гимислете оти тие ептен се удружија,мислевме дека ни 5 збора нема да паднат ама ептен муабетџии. Поцрнавме и јас и Л ,не изгоревме,Фурка убаво местенце по мирно здравје и то! За другото нека кажат и другите.
Live and let live
11.06.2012, 15:41
Andriance
2140
А мор кај сте???? еве ме и мене да ве испоздравам...кафе веќе испив со Фиао во ред кафе...морав А да го однесам да го види докторка ми се раскашла последниот ден на одмор...
иначе мојот заклучок - повеќе се изморив одколку што се одморив...па и ова распакувањево сега низ нос ми излезе... дома ми е како да паднале 3 бомби..
капак на се беше што денес требаше да ми биде прв работен ден how yes no!!! си извадив боледување бар уште 10 дена бре да си поседам....
ете сега за сега толку...
11.06.2012, 16:33
Ikana
3780
Кај на топлово ќе идеш Андријанче, седи си дома трај си, и добредојдовте дома!!!
11.06.2012, 16:42
kikicka
4218
Андрианчее ај ај мене да знаеш штоме чека овие 2 недели леле мајко,е сега сакам да избегам некаде Свадби,учење,испити,вакцина на Л и оф корс пеглање ,перење ама ова пеглањево пак на свеки ке и го препуштам
11.06.2012, 16:50
Ikana
3780
Па ела на гости уште еден одмор од одморот истерај....црногорски одмор овој нека биде хахахахах
12.06.2012, 09:08
Pepelaska *
3820
ајде девојки станувајте, доста е спиење.Денес од мене кафе, кој сака нека повели, денес од сабајле пекол ама мене ми годи
12.06.2012, 09:13
AnnaMolly RR
6409
Ќе се напијам јас едно кафе. И мене ми годи жешкото, обожавам да се печам на сонце како змија!
12.06.2012, 09:20
sandriana RR
2924
Op, kafence-taman na vreme-tenkju veke pretenkju .Ova za dobredojde na odmorashkite, neli? Ajde,moze na terasava ke bide poladno denes, pa ke zirkam,zs ofisov mi e sauna....Koj ke go prezivee letovoooooooooo...Ај
12.06.2012, 09:20
kikicka
4218
Ај Добро Утро и од мене. Ние се размрсолавивме малку ама ке помине.
12.06.2012, 09:29
Beatris
3116
Добро утро, добро утро. Бреее што фино вака да се вратиш на тераса после одреден период, сега не знам од кај да фатам да читам
Ај стајте едно кафе, јас денес тргнав на работа па уште не знам кај се наоѓам
12.06.2012, 09:48
Mihaela 2010
4230
Добро утро, добро утро. Бреее што фино вака да се вратиш на тераса после одреден период, сега не знам од кај да фатам да читам
Ај стајте едно кафе, јас денес тргнав на работа па уште не знам кај се наоѓам
E aj dobre dojde na nasava polu prazna terasa...odmorena orna za rabota sega,nemas gajle,pa cekame raskazuvanje i sliki
12.06.2012, 10:10
Felly RR
7977
Oooooooo добредојдовте! Се наполни одма терасава, инаку полупразна ни беше.
Еве јас честам ладно кафе, а вие пишете ни како си поминавте, и да видиме слики. Видов кикичка ставила, ама сега седнав, уште не ми се разгледани. Ама не се сомневам дека сте си поминале преубаво.
12.06.2012, 10:12
nadica
4381
ooooooooo kako ste mi devojki? kako pominavte? ajde raskazuvajte i sliki cekame
12.06.2012, 10:20
Beatris
3116
Поминавме супер, е сега дека сум баш орна за работа не сум ама тоа ми е Сликите си ги заборавив дома, мозокот уште ми е на пасење, па здравје утре или вечер