за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Gledav sliki na Fb na kikicka super ste si pominale
12.06.2012, 12:32
penelopa
3419
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR
Gledav sliki na Fb na kikicka super ste si pominale
i jas- се гледа дека било весело Уф се надевам дека и нас ќе ни се погоди времето следниот викен одиме на одмор а моментално имаме Есенско време 4 дена врне без да престане- ср мрднав од досада
12.06.2012, 13:14
Ikana
3780
Беатрисче, добро ни дојде домче!!!
Дечки јас пак по топлово се мрцварев, и завршував некои работи, и еве саат време не можам да си дојдам на себе, ама ако, си го сакам топлово, подобро отколку она дождовине, глава ме болеше без престан! Имајте убав ден!
12.06.2012, 13:19
Calypso
1386
Добредојдовте дома РР, се надевам дека убаво се одморивте и се изнауживавте, па сега со нови сили во нови победи (ова многу пролетерски звучеше ). Ние денес дома си уживкаме, малку посвежичко ни е во дневна, ама кај и да е, ќе запече сонцето... лека полека почнувам да правам списоци за пакување... уф... јас уште си мислам први јуни е, еве го 12... лета месецов...
12.06.2012, 13:21
Annet
2404
denes za mene e specijalen den,3 godini od nasata svadba ;-))))))))))))))))
12.06.2012, 13:40
Ikana
3780
Среќна годишнина Анет, секој ден да ви е исполнет со радост!!!
12.06.2012, 13:41
stela
279
Oooo Annet, cestitki za godisninata, da vi se mnozat godinite zaedno!
12.06.2012, 16:07
vezilka RR
4931
здраво девојки, како сте? Јас се најдов во тесно денес. У ствари сестра ми ама нејзиниот проблем и и мој Се спремавме за внукот за крштевка и роденден за сега на 20, договаравме за во кафана некаде, арно ама кумот им откажа, итно мораше да замине во странство и сега решивме да го правиме на 20 само роденденот, кафана нормално отпадна сега во игра е игротека. И итно ми требаат игротеки со двор, нали овај касниме на велико со подготовките. Кој знае такви, нека ми пише во ПП за да не биде реклама нели, и ако имате контакти уште поубаво. ФАЛААААА!!
12.06.2012, 16:55
kikicka
4218
Анет мила среќна годишнина со мажле и уште мнг братчиња и сестричиња за И.
Инаку кумата си ги среди ноктите за во Сабота уште сега,а тоа другите обврски ЈОк ,ама утре ке среедам и тоа.Ај кој знае обврски накумата за време на свадба да ми каже што и како треба да однесам
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 12.6.2012 16:58:58 >
12.06.2012, 18:57
Ikana
3780
Дечки помош!!!! Каде да најдам дуќан за декорирање бонбони и свеќи за свадба, ми кажаа еден ама заборавив кај се наоѓа и им пишав ама не ми вратија за локација!
12.06.2012, 19:24
Ikana
3780
Се снајдов
12.06.2012, 19:42
Luci
2250
Анет среќна годишница....да си дочекате дијамантска свадба со мажле Женски јас сум сама дома и уживам увелико. Мм е трета смена на работа, М. го однесе кај мајка ми на спиење за да можам јас да се одморам. Ноќеска се разбуди ѕверотијава моја во 01:45 и заспа дури во 08:30 Јас не можев да функционирам ко што треба на работа ама битно он си стана фино лепо расположен за играње и цело време скокаше по спалната и ме плескаше мене кај стигнеше, дал по лице, дал по нога, кај му беше кеиф таму Туку пијам и супер ќе биде ако некој ми стави кафенце
< Поракaта ја уредил luci -- 12.6.2012 19:43:43 >
12.06.2012, 19:46
Maca25
7558
Добар ден! Како сте? Рингерајкиве ни се вратија од одмор а? Сите прекрасни на сликите на фб! Убаво се одмориле! Јас оваа година немам одмор, освен ако не излажам нешто и земам боледување На работа досадно, не поминува време, отупев, само верглам едно те исто....али тоа е, мора да се работи нешто додека не се најде нешто подобро.
12.06.2012, 19:47
Maca25
7558
Повелеле кафица!
13.06.2012, 01:16
Natuska85
3613
Женски јас да ве поздравам во овие касни саати.Се вративме од одморче топ си поминавме,ќе ставам сега и јас на фб некое сликиче .Туку како се вративме три дена сум со температура 39 изгорев за денес да ми шибнат инекција и да ми препишат уште 3 за до петок.Сум закачила гнојна ангина,грлото го осеќам тапан отечено . .Утре ќе си одморам домче,веќе се осеќам подобро од инекцијата,само ми е страв на да не му се пренесе,докторката ми кажа да не седам во близина на него,а он се пика во мене,цела вечер ми беше кенкав дека бегав од него
13.06.2012, 08:33
kikicka
4218
Добро утро! Кој е за кофи он д бич??
Јас не сум наспана ,едвај 4ч. И уште од сабајле се изнарикав онака се ми со собра и башка ПМС ми е,па после се префлив на пеење песни и играње на ех тој Тоше со Л. До вечер кој знае какви матни ке ме мавнат
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 13.6.2012 8:43:50 >
13.06.2012, 08:50
mmbucko
363
Kikicka ne me nerviraj po sabajle so on the bich, ne mi cckaj jari. Sega trebase da se spremam za na more i vo nedela da odime :(. Sega sme zaglaveni vo Skopjishtevo do doaganje na bebco. Mani drugo nego i muz i decive gi zaglaviv vo Sk. Ah sto bi dala da se brcnam vo morenceto sega..... A kafe moze. Pieme zaedno dur nepocnal tel da mi drnda od rabota :)
13.06.2012, 08:53
mmbucko
363
Mada sekoja cest za fotkata
13.06.2012, 08:57
kikicka
4218
ООО да знаеш како јас пак би отишлаа,ич не ми се седи тука.Било каде само тука НЕ
13.06.2012, 09:48
temjana
1159
Ајде добро утро и од мене. Ние спремаме завршна изложба и вчера цел ден го утепав во галерија ама да ви кажам што убаво било да си излезен надвор, со флексибилно работно време милина една Денес во 11 пак ќе ја киднам да доместам што ми остана и вечер во 20часот отварањето
13.06.2012, 11:13
Ikana
3780
Дечки добар ден и од мене....еве се спремам да зачистам по дома, сум ја ангажирала мајка ми после одмор максимално, да нарачува торти, да купува бонбони, материјали и сл., женава мислам ќе ме убие, ама сега тоа е
13.06.2012, 12:13
AnnaMolly RR
6409
Добро утро, добар ден! Како сте ми?
Јас денес сум многу расположена! Ем втор роденден на Филип, ем зедов прва плата!
Денес нема да имаме гости освен кумашините. Во сабота ќе славиме во игротека, се надевам убаво ќе поминеме.
13.06.2012, 12:18
kikicka
4218
Икана ти е гајле,зошто е мајка нека работи и она малку .И јас мајка ми ке а ангажирам овој викенд со Л на 3 дена ке ја преселам кај неа,и што сакат нека прават .Не мие сеедно ама морам.
13.06.2012, 13:04
Ikana
3780
Еј Кикичка да знаеш како сакам и ја да ја однесам М малце да се наспијам, ама не можам да ја оставам скроз сама со нив, едно ќе ги полуди, второ, уште е мала Викам за помош ако ми требаат свеки или мајка ми да ја почуваат, ако треба јас нешто итно да излезам, иначе јас си ја чувам.....башка што уште немам излезено фустан да си купам, а М е спремна, мајка ми се и донесе од Грција.....
13.06.2012, 13:51
AnnaMolly RR
6409
Икана, однеси ја и ич око да не ти трепне. Не е мала, па и нека ги полуди! Што друго им е работа на баба и дедо? Да трчаат по внуците Излези си како човек разгледај си се што ти треба, па за 2-3 саати ќе си ја земеш.