за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Еве јас сум тука улетувам од време на време , колку што ме оставаат бебушиве. Едвај чекам да ми стигне количката и излегуваме покрај езеро, нити гледам 40 дена нити ништо. Да знаете редовно ве цитам само со бебе во рака не можам да напишам ништо. Поздрав до сите.
15.06.2012, 12:08
vezilka RR
4931
Абе да беше со едно, некако ќе пишуваше со другата рака, ама вака, едно во едната, друго во другата, ептен тешко Поздрав, AneLove и гушки за бебињата..
15.06.2012, 12:23
AneLav RR
1110
Фала ке ги изгушкам бебињата поздрав до сите и морам да одам дужност зове.
15.06.2012, 15:17
kikicka
4218
Добра денте госпожи! Кумата весела шта да ти причам ,се изнапив дури уште од сабајле и се испофалиле на мајка ми каква била кумата,ама најако што рекле дека мнг вино пиела тоа прва импресија
Инаку мнг бе тука сите кој на свадба кој матури бре бре,Гарденија да не сме на иста свадба ако сме ке се запознаеме. Нека ви е наздравје кафето што ке го пиете а со мене здравје кога ке дојам пак некогаш у Скто!
15.06.2012, 15:38
Gardenia
682
Кикичко мори ме изнасмеа,секако дека сме на иста свадба ,да ти се претставам сакаш или ќе ме погодиш ,а инаку за кумата не ни сумљам дека била спешн селекшан.
16.06.2012, 07:41
Beatris
3116
Хелоу хелоу, рајз енд шајн, станувајте!!! Викенд, треба да се шетка!
16.06.2012, 07:46
Maca25
7558
Јас сум од 6,30 тука. Мислев дека е некаде 9,30 и си станав наспана, одморена, кафе си направив и гледам 6,30
16.06.2012, 09:41
TeacherMom
33
Добро утро на сите, конечно да излезам и јас малку на терасава се заборавивме И јас ранобудна, завршив некои работи низ град уште од сабајле додека не фатила жештината па сега дома на ладовина.
16.06.2012, 09:49
sandriana RR
2924
Охооо, викенд е-ама за кого за шеткање, за кого на работа Ајде, имајте убав провод денес по кафиња и дружби,ја ке си преседам денес на работа.... Ај, еве, кафе да ви остаам бар-бујрум
16.06.2012, 10:42
Annet
2404
uff kakvo ubavo kafeee lelee se me boliiii ,see sinoka se iznaripav iznaigrav,se po red,ubavo si ja pominav 10 godisninata od matura sega se me boliii uff imajte ubav vikendd kikickeeeee kaj siiiiiiiiiiiiiiiii ajde na raport ;-)))))
16.06.2012, 11:24
kikicka
4218
офф ОФФ ДОБРО УТРО 2 утро без дете дома,синока поминав убаво за денес еве почнувам да се спремам и тоа уште од сабајле сум расчистена,синока кога се вративме во 3 почнав да чистам како улава дека не ми се спиеше досадно без дете.Сега кофицата ке ја испијам и ке одам детето да си го видам. Немам нозе ама за вечер покомотни штикли здравје како си гинајдов ,ми се погодија. Инаку слики кога ке имам ке видете етака да не мемислите,незнам што е подобро 3 деца дома да расправаш или 3 дена по свадби
16.06.2012, 12:08
Maca25
7558
Браво бе кикичке, си се изнаиграла и ослободила од негативна енергија. не да ми треба нешто такво...а ти го видов мажето на ТВ. Да не беше и ти со него во СК?
16.06.2012, 12:31
Ikana
3780
Дечки добро утро, јас со усусисивачот уште од сабајле, па бањав бебе, и конечно се средив па да одморам малце.....штета што не е договоривме ништо за кафето, ама ај нареден пат!
17.06.2012, 00:04
Natuska85
3613
Женски да ве гушнам на брзинка и одам на нанање.Конечно да кажам дека сум подобра малку.Мислам дека пишав пред некој дека дека имам гнојна ангина,поради која примав инекции.Само што матичната ми препишала многу слаба терапија,па ангината ненормано се проширила а и некоја бактерија сум фатила.Во средата се нафрлив по телото и директ упат за на инфективно каде сакаа да ме задржат ама само за да примам инфузија еднаш дневно за ништо друго(10 дена ).И јас фино лепо не се согласив да останам да лежам, туку да си ја купувам приватно терапијата и приватно да ја примам.Па само средата вечерта ја примив приватно во неуромедика,а овие два дена ми ја стават во домашни услови,нормално матичната со сестра бидејќи по нејзина вина стигнав до тука.А сега мора баба Натушка да оди да си ги испие милионите апчиња од фрижидерот(да плачам ил се смеам)
17.06.2012, 14:35
kikicka
4218
АА да мажето беше само,кумата тогаш фризура си правеше,среќа макс тв е мнг напредно па и јас си го изгледав покасно.Инаку супер поминав на свадбата,денес се ме боли.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
Браво бе кикичке, си се изнаиграла и ослободила од негативна енергија. не да ми треба нешто такво...а ти го видов мажето на ТВ. Да не беше и ти со него во СК?
17.06.2012, 15:43
Ikana
3780
Аман бе Натушке?! Фала богу подобро си, држи се ајде, ќе помине!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Женски да ве гушнам на брзинка и одам на нанање.Конечно да кажам дека сум подобра малку.Мислам дека пишав пред некој дека дека имам гнојна ангина,поради која примав инекции.Само што матичната ми препишала многу слаба терапија,па ангината ненормано се проширила а и некоја бактерија сум фатила.Во средата се нафрлив по телото и директ упат за на инфективно каде сакаа да ме задржат ама само за да примам инфузија еднаш дневно за ништо друго(10 дена ).И јас фино лепо не се согласив да останам да лежам, туку да си ја купувам приватно терапијата и приватно да ја примам.Па само средата вечерта ја примив приватно во неуромедика,а овие два дена ми ја стават во домашни услови,нормално матичната со сестра бидејќи по нејзина вина стигнав до тука.А сега мора баба Натушка да оди да си ги испие милионите апчиња од фрижидерот(да плачам ил се смеам)
17.06.2012, 16:22
temjana
1159
Офф добар ден лепојки, ние денеска мало стресче си доживеавме со кутрето. Почна да повраќа и да пени од устето, веднаш на ветеринар па еден куп инекции му дадоа и еве дури сега е подобра. Јас се изнаплакав, ја стискав силно додека возевме накај докторот и милион мисли низ глава ми поминаа Сега си ја галиме малку отпојке и знам дека тоа ќе го користи уште долго ама само да ми е здрава и жива, љубовче наше најубаво е
17.06.2012, 16:30
Ikana
3780
Lele aman lugje! Temjanke, ne se stresuvaj, bilo pominalo! Galite si ja sega i uzivajte! Te gushkam'!
17.06.2012, 16:36
Maca25
7558
А што и стана Темјана? Нешто што изела или? Ајде галкајте си се, ама и бебчо во мешко галкајте го
17.06.2012, 17:01
Snowhite RR
5042
Ај добар ден. Цела недела на работа со инспекции се расправаме, луѓе не знаете каков стрес доживаевме, некни 20 инспектори наеднаш дојдоа, сите можни инспекции што постојат беа кај нас и плус полиција, сите објекти ни ги затворија, хаос, а бај д веј, и претходните 3 дена секој ден идеа по неколку инспекции, не знам. Цел град е со жолти лепенки „Затворено од УЈП“. До каде мислат да одат овие не знам. Секој ден до 17, до 18 часот на работа, а еден ден до 23 часот вечерта останавме. Катастрофа, ни маж, ни дете не видов цела недела, уште малку и од дома ќе ме избркаа, вртата ќе ми ја заклучеа
17.06.2012, 18:23
kikicka
4218
Аман бе Нато сега прочитав,ти дефинитвно си ја утнала докторката за лечење да сум на твое местно ни инфузија не и давам да ми стави ,а инспекциите мора сега малку да го ујачаат буџетот како иначе . Темјана можам да замислам како ти било,греота колку е жално така кога си приврзан за некој.
17.06.2012, 18:47
temjana
1159
А што и стана Темјана? Нешто што изела или? Ајде галкајте си се, ама и бебчо во мешко галкајте го
Изгледа само лизнала од надвор нешто зошто ако изела дефинитивно ќе беше многу погадна ситуацијата, ова беа на докторот зборови. Абе секакви луѓе има по светов а кај нас мислам најлошите се збрани, фрлаат отрови без да размислуваат за последиците
17.06.2012, 18:59
kikicka
4218
ААА оти ма не ме задена ма гардение??? Сега треба да погодувам а?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia
Кикичко мори ме изнасмеа,секако дека сме на иста свадба ,да ти се претставам сакаш или ќе ме погодиш ,а инаку за кумата не ни сумљам дека била спешн селекшан.
17.06.2012, 19:12
AneLav RR
1110
Кај сте бе женички? замислите бебињава попладнево ми се мирни па имам повеќе време да пишам по нешто. Ама кога ќе се разбудат во исто време тогаш е лудило, ама се снаоѓам, што да праам. Леле ќе полудам, страшно ми се излегува надвор. А што е убаво сега ова време покрај езеро. Едвај чекам количката да ми стигне. Поздрав до сите ве гушкам.
17.06.2012, 21:40
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
Изгледа само лизнала од надвор нешто зошто ако изела дефинитивно ќе беше многу погадна ситуацијата, ова беа на докторот зборови. Абе секакви луѓе има по светов а кај нас мислам најлошите се збрани, фрлаат отрови без да размислуваат за последиците
Страшно бе... зар тоа е решение за кучињата скитници? Па и деца си играат во тревите.. Нас ни ја отруја Сара наша, сестрата на маж ми. Доберман прекрасен, издресиран пеперутки да брка. Сите ја плачевме. Таа умре наредниот ден. Изела отров некој, на ветеринар кажаа дека нема спас. Среќа вие сте се спасиле... Ние ја гледавме како умира...