за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Офф Виктори знам како е и да загубиш куче, ни отруја едно бул мастив, мм една година неможеше да ја прежали. А не да беше златна абе најголемото сонце само да се гали сакаше, ама проклет народ Ова денеска ни беше повторување на кошмарот но за среќа заврши добро, душичка мила се изнамачи ептен беспомошно те гледа уфф на никој да не му се случи
17.06.2012, 22:10
Gardenia
682
ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR
ААА оти ма не ме задена ма гардение??? Сега треба да погодувам а?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia
Кикичко мори ме изнасмеа,секако дека сме на иста свадба ,да ти се претставам сакаш или ќе ме погодиш ,а инаку за кумата не ни сумљам дека била спешн селекшан.
Аха, да погодуваш
17.06.2012, 22:22
Џесика
2036
Значи жени добра вечер.... јас после две недели макотрпни турбуленции и одење дома само за спиење, денес ете слободен ден... трудот ми се исплатеше и после мое максимално давање на обуката, конечно влегов во првите 5 и од утре си одам регуларно на работа... оној Рамсторон моја нога не го стапнува нареден месец дена, поштено се измачив и со работата и со обуката, ама сега сум супер среќна и дај боже да остане вака... ми фалевте многу, премногу, и пошто сега имам нормална работа ќе ве посакам да ве видам некое фино попладне, што викате, м?
17.06.2012, 22:42
Ikana
3780
Lele lugje kako sum se isplasila! Se set_av po ulica so bebeto i koga gledam eden nenormalen od maalo se vrtka na edna klupa, i jas si pominav, i toj pocna da me sledi! Me pratese edno dobri 2 bloka, jas kje se svrtam, toj se pravi demek na druga strana odi, a ustvari celo vreme po mene!!! Stignav do mesto kaj sto imase mnogu narod, tuka gledaa mnogu lugje fudbal, i sednav malce da vidam dali kje dojde do tamu budalava, i edni cickovci do mene sedea i gi zamoliv do doma da me ispratat....me ispratija do doma, i sega strav mi e....lele od takt se izvadiv
< Поракaта ја уредил Ikana -- 17.6.2012 22:43:22 >
18.06.2012, 08:59
temjana
1159
Ајде радни народе станувајте доста беше излежавање до ниедно време Јас сум денес како пијано коковче сите ќошиња ги поздравив, се мавам во ѕидови и решив да не станувам од стол до 16 часот Не спиев синоќа имав главоболка и денска сум у пм убав почеток на работната недела Ајде некоја помлада снајка нека тури по едно турско, колега ми ми донесе колач со бисквити и овошје правел вчера и таман со кафенцето ќе ми дојде
18.06.2012, 09:14
Gardenia
682
Добро утро,ајде еве јас ќе ви ставам кафенце и сладолед да се разладите уште рано оти денес ќе биде пекол
18.06.2012, 09:23
Mihaela 2010
4230
Ajde dobro vi utro,mene vikendov mi letna,u sabotata mm se vrati od germanija,pa cekanje na aerodrom,kasnese,pa doma edno drugo,pustaj masina,vcera cel den go ubiv u cistenje i ne vidov asalen vikend,zgora na toa ja spremam i diplomskata,pocetok na juli ke ja branam,temava mi e za razvod na brak ,pa si baram nekoi materijali po internet...
18.06.2012, 09:37
Andriance
2140
Bozeeee da se nemalo 5 min vreme se me boli... vcera koga sme udrile edna generalka so majka mi i tetka mi..abe se ostaivme..ajde sega koj e za gosti neka poveli
inace ja trebase minatata nedela da trgnam na rabota ama uspeav da se dokopam do edno boleduvanje od 15 dena i sega so gospod napred na 26...uf breee uste sega me boli glava shto kje oblecam
lelel koga ja kje mrdna od mrtva tocka na temata "magisterska" nema smisla bre ja zavlekov 1,5 ajde na zdravje kafe, ja pijam i cajce,..idam da uspijam bebe pa se citame opet
< Поракaта ја уредил Andriance -- 18.6.2012 9:39:42 >
18.06.2012, 10:16
Ikana
3780
Добро утро и од мене женички! На мм му е роденден, па се мислам што да му купам, ноќеска едвај заспав, ама бебево ме остави да поспијам до 9, па некако се извадив Еве тортичка за роденденот на мојот прекрасен сопруг!!!!
18.06.2012, 10:46
temjana
1159
Иканке ајде нека е здрав и жив да си славите уште 100 години заедно за тортево палачинк немам зборови ептен ти се погодило Андријанче мила не ме потсетувај за магистерска ми се блуе кога ќе ми текне колку работа ме чека, башка што мојата тема е теренска и стварно незнам како ќе го изведам тоа со бебе и шетање по градови и музеи Ајде ќе биде ваљда некој сончев ден ако не заминеме од државата претходно
18.06.2012, 12:17
mmbucko
363
Aj neka mu e sreken rodendenot i uste mnogu godini da te usrekuva...
< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 18.6.2012 14:46:08 >
18.06.2012, 13:20
penelopa
3419
Добар ден и од мене, Понеделнички ни тргна пеколно топло- добро е не се жалам Викендов летна бевме малку на планина се изнатрча а и ние со него Сега пак ќе чекаме викенд - одиме на заслужен одмор на морееееее Пријатен ден на сите.
18.06.2012, 14:15
Felly RR
7977
Браво за твоите ќеркички ммбуцко. Мислам дека вакво нешто заслужува да стои и ТУКА. Навистина е за пофалба.
18.06.2012, 20:08
Ikana
3780
Е па дечки конечно се стокмивме за свадба и крштевка! Си прошетав денес со мајка ми низ град и најдов фустан, земавме бурми и неизбежниот додаток, памперс премиум пеленки со кесите од шопинг Исто, си ја сретнав Луци на кафе, и го видов конечно М, таков лепотан јас не сум видела, пу пу машала!!!
19.06.2012, 01:17
Melanija RR
7052
Хелоу и јас да се пожалам еве трета недела немам време за ништо,неможам се да стигнам па само се туфкам де ова де она не ми е средено,куп работа на ком,малку на пат...... а во петок треба да пакуваме куфери леле леле едвај чекам. Се надевам до тогаш малку поредовно ќе ве читам и во попристојно време од денот
buonanotte
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
19.06.2012, 08:56
temjana
1159
И што јас пак најранобудна испаднав тууууу спанки едни. Ајде добро утро и убав жежок ден ви посакувам Јас денеска ќе одам да се расправам со инспектори за пасошот у пм осеќам дека ќе биде големата и дека ќе се испукам за сите пари Него друг ми беше муабетов абе девојки дај кажете кај може да се најдат поевтинки клими, овие откачиле од жешкото изгледа со цениве ако лани за некои си 15000 ден можеше со се монтажа да најдеш сега тоа е научна фантастика под 18 нема шанса. И ме фати инает ќе си купам вентилатор ама не давам толку пари само зошто е сезона, еба македонштилукот скапан
19.06.2012, 09:10
Mihaela 2010
4230
Dobro utro.... Ah temjana pa zar ne nauci kako funkcionira nasava drzavicka?? Za veligden cenite na jajcata ripaat,zimno vreme grealkite ripaat,letno vreme klimite i taka se po red za zal...
19.06.2012, 09:33
Luci
2250
Женски добро утро, еве јас ќе ставам кафе Вчера во Пелистер си ја упознав Икана и ептен се израдував, срцка е и мноооооогу е мила
19.06.2012, 09:40
sandriana RR
2924
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
И што јас пак најранобудна испаднав тууууу спанки едни. Ајде добро утро и убав жежок ден ви посакувам Јас денеска ќе одам да се расправам со инспектори за пасошот у пм осеќам дека ќе биде големата и дека ќе се испукам за сите пари Него друг ми беше муабетов абе девојки дај кажете кај може да се најдат поевтинки клими, овие откачиле од жешкото изгледа со цениве ако лани за некои си 15000 ден можеше со се монтажа да најдеш сега тоа е научна фантастика под 18 нема шанса. И ме фати инает ќе си купам вентилатор ама не давам толку пари само зошто е сезона, еба македонштилукот скапан
E, Temjance,aj eve i jas trgam nakaj MVR da se raspravam so inspektori za pasos....da vidam kako ke pominam... A shto se klima tice, eve mm denes ke zima preku firma-na rati-zs tocno-pod 18000 nema-te, ima za 15000, ama mora i montaza oni da praat za da imas garancija i ete ti 3000 plus trosok. Imas u Tehnomarket nekoja opcija so Dajners kartici da ide bez kamata i so grejs period od 6 meseci,na nekolku rati...ako ti vrsi rabota Aj da idam, da vidam so ke napraam u mvr....
19.06.2012, 09:56
Luci
2250
Денес во МВР кај инспекторите ќе има изгледа бран на РР дружење а? Таму ќе биде и Мила28 со бебенцето па ај ќе кажете после дали сте се сретнале
19.06.2012, 11:09
sandriana RR
2924
Si dojdoFFFFFFFFFF i si pominav bez prekrsocna prijava, jeeeeeeeeeeeeeee , zs nemav patuvano van MKD otkako se omuziv , pa sea sao da si go cekam noviot pasos i gotovo- site dokumenti mi se regulirani (osven soobrakajna-ama ne se broi za licen dokument taa ) Aj, eve nesto ladno da pocastam deka so lesno pominav kaj tetkite
19.06.2012, 11:36
Mihaela 2010
4230
Abee zenski ic ne mi se raboti,nemozam vise ,i ova toplovo me ubiva,aj da si poplacam tuka.....koj ke ceka kraj na avgust za odmor breeeeeeee
19.06.2012, 12:14
Ikana
3780
Е Луци Луци како се упецавме вчера а?? Хехехе многу ми е драго што конечно те запонав, прекрасни сте сите!!! Инаку јас сум убиена, чистев, бањав бебе, па јас се средив, и отидов да закажам на фризер, и ми бараат 2000 за шминка и фризура, и некако многу ми се виде, ама ај си викам еднаш е, ќе платам!
19.06.2012, 12:36
Andriance
2140
Ахаха значи оваа Луци се така не начекува...мене у аптека ахаххаха ај и јас да ве поздравам, уште се опоравувам од генералката...битно нокти средив вчера мора да му направам на А крвна слика..најмногу заради боледувањето ама некако и уште не ми опраен ајде бе некое кафесито рано по сабајлечки да праиме...не за друго, уште само една недела имам додека почнам на посао и тогаш јок сетњи..
сега на ред по мени имам кафе без шеќер па ќе земам некое да се почастам
< Поракaта ја уредил Andriance -- 19.6.2012 12:43:42 >
19.06.2012, 14:03
Maca25
7558
Хелоу! Како е? Иканче, со мало закаснување - нека му е среќен роденденот на мт, голем да расте!
Јас си дојдов сега од работа, немавме интернет, па не пуштија да си одиме 4 саати порано, со тоа што ќе си одработиме, нели. Денес на работа имав и тестирање за нов проект, па ми е мило што имам панси за напредок во фирмата. Може ќе треба на некој месец да се одделам од семејството и да одам надвор од МК на обука, ама тоа не е проблем.