за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ikance lele srcka najubavi ke bidete,ajde cestitki,da e so sreka se, se najubavko;-)))))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Фала женски, обавезно паѓа частенка Темјанче!!! Натушке, да, свадбата во недела е сега, цуца е дотерана, јас исто....Се надевам дека нема да врне многу или долго, колку да освежи супер би било ама ако затера, тешко нас, мада има терасата тенда кај што ќе правиме и плус поголемиот дел од масите се под стреа....па здравје ако треба и на дожд ќе играме баш романтично
21.06.2012, 12:20
Annet
2404
aaa bravos natuskeeee ;-))))))))) mnjammmmmm
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Женички и јас да ве поздравам,не ми текнува мамичка77 како се викаше за да видам дали и мене ме избришала,ама тое најмалку битно нали тука сме за тие што сакаат да се дружат . Да ве почастам сакам, вчера добив огрооомен бонус на работа за успешно завршен предмет,што досега немаше се случено во нашата канцеларија,ама ете .Така да повелете освежете се .Се мислам што да си се подновам,вака непредвидени пари кога ќе дојдат убаво е ептен
21.06.2012, 12:22
arh_diz
7198
Cestitki za site Mamicka77 znam deka pisa ke dogala Sk , i posle naednas ja snema .Na mene ne mi bese prijatelka na Fb
21.06.2012, 13:57
AnnaMolly RR
6409
Честитки за Икана и Натушка! Да си поминете најубаво на свет, па чекаме слики да видиме како сте се провеселиле!
И јас да се пофалам дека КОНЕЧНО по четири години пауза ќе одиме ова лето на одмор Свеки се понуди да ни земе приколка во Градиште од работа и да ни ја плати, а ние само за трошок пари да си понесеме. И нормално, прифативме. Одиме од 30 јули до 8 август! Едвај чекам, како мало дете некое се радувам.
Слаби сме финансиски периодов, па мислев дека нема шанси да успееме да отидеме некаде да се одмориме, ама еве свеки не израдува
21.06.2012, 14:12
penelopa
3419
Аууу Натушке блазе тебе- пуштај се во шопинг или чекај распродажби кај и да е ќе почнат Икана убава да си поминете во Недела па и да врне не е страшно. АнаМоли ви посакувам убав одмор и Ф. да се изнавања во езерото . Ние еве полека одбројуваме- Сабота е блиску - само да не чекаме на граница многу тоа најмногу ме плаши. Инаку кај нас е пекол -добро што утре малку ке попуштиа читав во СК температура од 39- вистина ли е? Луѓе како преживувате?
21.06.2012, 14:32
Annet
2404
leleee subavkoo,blaze si vi i alal da i e na tvojata svekrva,bravo;-)))) da se izbanjate i za nas ;-)))
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Честитки за Икана и Натушка! Да си поминете најубаво на свет, па чекаме слики да видиме како сте се провеселиле!
И јас да се пофалам дека КОНЕЧНО по четири години пауза ќе одиме ова лето на одмор Свеки се понуди да ни земе приколка во Градиште од работа и да ни ја плати, а ние само за трошок пари да си понесеме. И нормално, прифативме. Одиме од 30 јули до 8 август! Едвај чекам, како мало дете некое се радувам.
Слаби сме финансиски периодов, па мислев дека нема шанси да успееме да отидеме некаде да се одмориме, ама еве свеки не израдува
21.06.2012, 14:35
Viktori
5329
Izbrisav nekolku mislenja vo vrska so mamicka 77. Nejzin profil na fb, nejzino pravo bre. Nema potreba na 3 strani da ima komentari, ako nekoj saka da i postavi prasanje nekoe ili po privatna poraka ili poraka na fb. Temite na RR ne se za ispravanje licni krivi drini
Mamicka 77, bezrazlika na kogo i kolku i da si luta, bezrazlika kogo i da si izbrisala od FB, toa si e tvoe pravo. RR e spremna na druzba so site sto sakaat da se druzat so nea.
21.06.2012, 14:52
blond
1268
Добар ден жени мажени! Јас и бебуш цел ден спиеме. Сабајле станавме во 12.30, кутриот пак заспа во 13.30 и уште спие. Навистина не знам што му е. И тоа сам заспива бев моја помош Роденденот се ближи, јас мака немам. Едвај се договоривме со маже да идеме да направеме после покани. Се извинувам кој се "лизна" на изјавата дека сме сестри со Калипсо .
Натушке, ајде со лесно да си ги трошиш парите, наскоро пак да добиеш неочекуван прилив , Икана чекаме после слики
21.06.2012, 14:58
AnnaMolly RR
6409
За Везилка:
Ако сте слободни со Никола ајде во дворче кај моите на кафе околу 19-19:30. Ќе бидам таму, па поминете да се видиме.
За останатите:
Кога КОНЕЧНО ќе се прави РР-кафе собиранка, бре, луѓе? Се оттуѓивме веќе
21.06.2012, 15:04
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
За Везилка:
Ако сте слободни со Никола ајде во дворче кај моите на кафе околу 19-19:30. Ќе бидам таму, па поминете да се видиме.
О.К. се гледаме, хи, хи Никола секој ден кога минуваме покрај вашите порти вика а каде Иипче?
21.06.2012, 15:05
Viktori
5329
Iipche be
21.06.2012, 15:10
Natuska85
3613
Ај недела сакате????Јас до сабота примам инфузија и неможам нигде да мрднам,2 саати ми тече,оправена сум скроз само мора цела до крај да ја испримам.Ако сакате недела може од поручек кај 7 негде во парк да прошетаме,а?
Или без деца ако сакате може Клауз на сладолед???
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 21.6.2012 15:12:10 >
21.06.2012, 15:12
AnnaMolly RR
6409
Ај, златен тој! Го барал Иипче!
А Филип него го вика „новиот Никола“. Новиот му значи „другиот“ оти двајца Николи има на улица Ајде вечер ќе се дружат малку.
21.06.2012, 15:42
temjana
1159
Ајде недела може да се оди и да се лапне по некоја топка сладолед Јас сум за другите изјаснувајте се па да падне договор ако не па
21.06.2012, 18:13
Viktori
5329
На работа сум во недела јас. Туку темјана,а натака некаде саботно да јадеме сладолед? Како си во сабота со време?
21.06.2012, 18:28
Andriance
2140
Друшки мои кај сте?? Натушкее аууу ајде посвети се максимално за себе сега со бонусчето... Икана чекаме слики оф корс...
јас кај мама, вечер ќе излеваме со мм, а сабота ќе му ја дувнеме за Солун... за шетња и јас сум....таман слобдни денови од диета...иначе ептен сум задоволна како ми иде
21.06.2012, 18:56
Maca25
7558
Браво бе Натке, со здравје да си ги трошиш парите!!! Иканче, чекаме слики наредна недела од свадбата. Мора да се собереме на едно кафе пак.
Мене ми дадоа една недела одмор во јули, па се мислиме каде да одиме.
21.06.2012, 18:58
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance
Друшки мои кај сте?? Натушкее аууу ајде посвети се максимално за себе сега со бонусчето... Икана чекаме слики оф корс...
јас кај мама, вечер ќе излеваме со мм, а сабота ќе му ја дувнеме за Солун... за шетња и јас сум....таман слобдни денови од диета...иначе ептен сум задоволна како ми иде
андријанче, накај икеја ќе се спикате?
21.06.2012, 19:10
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR
јок....идеме со другарка и дечко и...он по работа па мм да му помогне ( поѓто се работи за кола) а јас и другарка ми кафенце на моренце хиихихи
21.06.2012, 19:13
Andriance
2140
јок...ќе идеме со другарка и дечко и, оти имаа работа таму..( а мм да му помоне пошто се работи за кола носење) а ја и другарка ми кафенце на моренце
21.06.2012, 20:17
temjana
1159
На работа сум во недела јас. Туку темјана,а натака некаде саботно да јадеме сладолед? Како си во сабота со време?
Може и сабота з“ш да неможит, за сладолед и во 2 на полноќ идам ајде лапачи кој е друг за дружба пријавување до утре зошто бројот е ограничен
21.06.2012, 23:48
kikicka
4218
Да ве остават вас кај мене ????
јок...ќе идеме со другарка и дечко и, оти имаа работа таму..( а мм да му помоне пошто се работи за кола носење) а ја и другарка ми кафенце на моренце
22.06.2012, 09:48
sandriana RR
2924
Decki, kakva kreativnost imaat lugjevo, a? Aj, birajte si po edno covece, za sabajlecko osvezuvanje...mhmhmhmhhhh
22.06.2012, 10:16
Ikana
3780
AAAA Сандриана, браво за сладоледов, уф лиги ми потекоа!!! Здраво дечки, што има ново? Ние еве по домче, се криеме од топлово, се мислев дали да чистам, ама пошто мм утре ќе си дојде дома, си викам може и до утре да почека работата, па да биде цакум пакум се.
22.06.2012, 11:39
maki1
321
Ete nie se pribravme,ama mi fali skopje mnogu.Ovde e pekol do sega bev so M na lulaski i posto vo Mk.,ja naucija da kasa,sega kasna edno dete ama krv mu pusti.Neznam kako upea ,sirota dadilka sto go cuvase dr.dete se ispanici,a mozam da zamislam i kako i e,to ke i kaze na majkata.I da vi kazam takam sum se usramila,ama sto i da kazam na mojava koga i onaka nisto ne razbira.kako za pocetok epten dobro trgna.Natuske,cestito bonus,mozam da zamislam koja motivacija za rabota si ja dobila,Ikana so sreka svadbata i vencavkata da si pominete ubavo.ZA site dr. ,i se gledame naskoro.