cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР тераса

clock-img

21.06.2012, 12:19

clock-img

Annet

pencil-img

2404

ikance lele srcka najubavi ke bidete,ajde cestitki,da e so sreka se, se najubavko;-)))))

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Фала женски, обавезно паѓа частенка Темјанче!!! Натушке, да, свадбата во недела е сега, цуца е дотерана, јас исто....Се надевам дека нема да врне многу или долго, колку да освежи супер би било ама ако затера, тешко нас, мада има терасата тенда кај што ќе правиме и плус поголемиот дел од масите се под стреа....па здравје ако треба и на дожд ќе играме баш романтичноuser posted image

clock-img

21.06.2012, 12:20

clock-img

Annet

pencil-img

2404

aaa bravos natuskeeee ;-))))))))) mnjammmmmm

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Женички и јас да ве поздравам,не ми текнува мамичка77 како се викаше за да видам дали и мене ме избришала,ама тое најмалку битно нали тука сме за тие што сакаат да се дружатuser posted image user posted image user posted image . Да ве почастам сакам, вчера добив огрооомен бонус на работа за успешно завршен предмет,што досега немаше се случено во нашата канцеларија,ама ете user posted image user posted image user posted image .Така да повелете освежете се user posted image .Се мислам што да си се подновам,вака непредвидени пари кога ќе дојдат убаво е ептенuser posted image

user posted image

clock-img

21.06.2012, 12:22

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Cestitki za site user posted image
Mamicka77 znam deka pisa ke dogala Sk , i posle naednas ja snema .Na mene ne mi bese prijatelka na Fb

Биди тоа што си

clock-img

21.06.2012, 13:57

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Честитки за Икана и Натушка! Да си поминете најубаво на свет, па чекаме слики да видиме како сте се провеселиле!

И јас да се пофалам дека КОНЕЧНО по четири години пауза ќе одиме ова лето на одмор user posted image
Свеки се понуди да ни земе приколка во Градиште од работа и да ни ја плати, а ние само за трошок пари да си понесеме. И нормално, прифативме. Одиме од 30 јули до 8 август! Едвај чекам, како мало дете некое се радувам.

Слаби сме финансиски периодов, па мислев дека нема шанси да успееме да отидеме некаде да се одмориме, ама еве свеки не израдува user posted image

Live and let live

clock-img

21.06.2012, 14:12

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Аууу Натушке блазе тебе- пуштај се во шопинг или чекај распродажби кај и да е ќе почнатuser posted image
Икана убава да си поминете во Недела па и да врне не е страшно.
АнаМоли user posted image ви посакувам убав одмор и Ф. да се изнавања во езеротоuser posted image .
Ние еве полека одбројуваме- Сабота е блиску - само да не чекаме на граница многу тоа најмногу ме плаши. Инаку кај нас е пекол -добро што утре малку ке попуштиа читав во СК температура од 39- вистина ли е? Луѓе како преживувате?

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

21.06.2012, 14:32

clock-img

Annet

pencil-img

2404

leleee subavkoo,blaze si vi i alal da i e na tvojata svekrva,bravo;-)))) da se izbanjate i za nas ;-)))

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Честитки за Икана и Натушка! Да си поминете најубаво на свет, па чекаме слики да видиме како сте се провеселиле!

И јас да се пофалам дека КОНЕЧНО по четири години пауза ќе одиме ова лето на одмор user posted image
Свеки се понуди да ни земе приколка во Градиште од работа и да ни ја плати, а ние само за трошок пари да си понесеме. И нормално, прифативме. Одиме од 30 јули до 8 август! Едвај чекам, како мало дете некое се радувам.

Слаби сме финансиски периодов, па мислев дека нема шанси да успееме да отидеме некаде да се одмориме, ама еве свеки не израдува user posted image

clock-img

21.06.2012, 14:35

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Izbrisav nekolku mislenja vo vrska so mamicka 77.
Nejzin profil na fb, nejzino pravo bre. user posted image
Nema potreba na 3 strani da ima komentari, ako nekoj saka da i postavi prasanje nekoe ili po privatna poraka ili poraka na fb.
Temite na RR ne se za ispravanje licni krivi drini user posted image

Mamicka 77, bezrazlika na kogo i kolku i da si luta, bezrazlika kogo i da si izbrisala od FB, toa si e tvoe pravo. RR e spremna na druzba so site sto sakaat da se druzat so nea.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

21.06.2012, 14:52

clock-img

blond

pencil-img

1268

Добар ден жени мажени!
Јас и бебуш цел ден спиеме. Сабајле станавме во 12.30, кутриот пак заспа во 13.30 и уште спие. Навистина не знам што му е. И тоа сам заспива бев моја помош user posted image
Роденденот се ближи, јас мака немам. Едвај се договоривме со маже да идеме да направеме после покани.
Се извинувам кој се "лизна" на изјавата дека сме сестри со Калипсо user posted image .

Натушке, ајде со лесно да си ги трошиш парите, наскоро пак да добиеш неочекуван прилив user posted image , Икана чекаме после слики user posted image

clock-img

21.06.2012, 14:58

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

За Везилка:

Ако сте слободни со Никола ајде во дворче кај моите на кафе околу 19-19:30. Ќе бидам таму, па поминете да се видиме.

За останатите:

Кога КОНЕЧНО ќе се прави РР-кафе собиранка, бре, луѓе? Се оттуѓивме веќе user posted image

Live and let live

clock-img

21.06.2012, 15:04

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

За Везилка:

Ако сте слободни со Никола ајде во дворче кај моите на кафе околу 19-19:30. Ќе бидам таму, па поминете да се видиме.

О.К. се гледаме, хи, хи Никола секој ден кога минуваме покрај вашите портиuser posted image вика а каде Иипче?

clock-img

21.06.2012, 15:05

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Iipche be user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2012, 15:10

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Ај недела сакате????Јас до сабота примам инфузија и неможам нигде да мрднам,2 саати ми тече,оправена сум скроз само мора цела до крај да ја испримам.Ако сакате недела може од поручек кај 7 негде во парк да прошетаме,а?

Или без деца ако сакате може Клауз на сладолед???user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 21.6.2012 15:12:10 >

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

21.06.2012, 15:12

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Ај, златен тој! Го барал Иипче! user posted image

А Филип него го вика „новиот Никола“. Новиот му значи „другиот“ оти двајца Николи има на улица user posted image
Ајде вечер ќе се дружат малку.

Live and let live

clock-img

21.06.2012, 15:42

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Ајде недела може да се оди и да се лапне по некоја топка сладоледuser posted image Јас сум за другите изјаснувајте се па да падне договор ако не паuser posted image

clock-img

21.06.2012, 18:13

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

На работа сум во недела јас. Туку темјана,а натака некаде саботно да јадеме сладолед? Како си во сабота со време?

clock-img

21.06.2012, 18:28

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Друшки мои кај сте?? Натушкее аууу ајде посвети се максимално за себе сега со бонусчето...
Икана чекаме слики оф корс...

јас кај мама, вечер ќе излеваме со мм, а сабота ќе му ја дувнеме за Солун...
за шетња и јас сум....таман слобдни денови од диета...иначе ептен сум задоволна како ми иде

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

21.06.2012, 18:56

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Браво бе Натке, со здравје да си ги трошиш парите!!!
Иканче, чекаме слики наредна недела од свадбата. Мора да се собереме на едно кафе пак.

Мене ми дадоа една недела одмор во јули, па се мислиме каде да одиме.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

21.06.2012, 18:58

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Друшки мои кај сте?? Натушкее аууу ајде посвети се максимално за себе сега со бонусчето...

за шетња и јас сум....таман слобдни денови од диета...иначе ептен сум задоволна како ми иде

андријанче, накај икеја ќе се спикате?

clock-img

21.06.2012, 19:10

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

јок....идеме со другарка и дечко и...он по работа па мм да му помогне ( поѓто се работи за кола) а јас и другарка ми кафенце на моренце хиихихи

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

21.06.2012, 19:13

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

јок...ќе идеме со другарка и дечко и, оти имаа работа таму..( а мм да му помоне пошто се работи за кола носење) а ја и другарка ми кафенце на моренце

clock-img

21.06.2012, 20:17

clock-img

temjana

pencil-img

1159

На работа сум во недела јас. Туку темјана,а натака некаде саботно да јадеме сладолед? Како си во сабота со време?

Може и сабота з“ш да неможит, за сладолед и во 2 на полноќ идамuser posted image ајде лапачи кој е друг за дружба пријавување до утре зошто бројот е ограниченuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2012, 23:48

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Да ве остават вас кај мене ????

јок...ќе идеме со другарка и дечко и, оти имаа работа таму..( а мм да му помоне пошто се работи за кола носење) а ја и другарка ми кафенце на моренце

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

22.06.2012, 09:48

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

user posted image
Decki, kakva kreativnost imaat lugjevo, a? user posted image Aj, birajte si po edno covece, za sabajlecko osvezuvanje...mhmhmhmhhhh

clock-img

22.06.2012, 10:16

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

AAAA Сандриана, браво за сладоледов, уф лиги ми потекоа!!!
Здраво дечки, што има ново?
Ние еве по домче, се криеме од топлово, се мислев дали да чистам, ама пошто мм утре ќе си дојде дома, си викам може и до утре да почека работата, па да биде цакум пакум се.

clock-img

22.06.2012, 11:39

clock-img

maki1

pencil-img

321

Ete nie se pribravme,ama mi fali skopje mnogu.Ovde e pekol do sega bev so M na lulaski i posto vo Mk.,ja naucija da kasa,sega kasna edno dete ama krv mu pusti.Neznam kako upea ,sirota dadilka sto go cuvase dr.dete se ispanici,a mozam da zamislam i kako i e,to ke i kaze na majkata.I da vi kazam takam sum se usramila,ama sto i da kazam na mojava koga i onaka nisto ne razbira.kako za pocetok epten dobro trgna.Natuske,cestito bonus,mozam da zamislam koja motivacija za rabota si ja dobila,Ikana so sreka svadbata i vencavkata da si pominete ubavo.ZA site dr.user posted image user posted image user posted image ,i se gledame naskoro.

Pantai Rai

-Heraclitus

Последни статии

article-img