cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: РР тераса

clock-img

16.04.2012, 23:59

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Ај да не ни прегладнеш многу еве да си апнеш малку, баш ми е жал за мт, знаеш има една поговорка , кој нема во главата има во нозетеuser posted image user posted image user posted image
user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

17.04.2012, 00:22

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ahahahhaha e taka e bogami...ostaj vika zaljuben - izguben...user posted image user posted image si k'snav da ti kazam ova praznicive me dotepaa znachi..aj neka pominat ahahha

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

17.04.2012, 08:41

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Dobro utro devojki,CESTIT VELIGDEN neka ni e!!!Si bevme na jugot vo Gevgelija i se pribravme,se beshe dobro no vremeto bash vrnezlivo ko za tamu,ocekuvav sonce no nemauser posted image

clock-img

17.04.2012, 08:42

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

user posted image
Gledam vredni ste bile,miena ova terasata pa zatoa eve nagrada KAFEEEEuser posted image

clock-img

17.04.2012, 08:47

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Добро утро Тања, што убаво сте биле во најтоплиот град, јас еве пијам кафе, овде има сонце и не ми се верува, се надевам ќе постои додека стане М. дапрошетаме.А инаку да знаете дека кога врне мм не е на работа.Откако се префрли сега кај што е слободен за викенд нема викенд а да не врне.Му викам што судбина ќе имаше ти само дома да седиш поарно оди печали user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

17.04.2012, 08:47

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

Dobro utro zenici,Hristos Voskrese,za mnogu godini praznikot..Eve prv den na rabota pa da vi posakam srekjna i ubava nedela

clock-img

17.04.2012, 08:53

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Dobro utro
Jas gi ispiv kafenceto , pa da vidam kako ste.Konecno i kaj nas doaga proletta

Биди тоа што си

clock-img

17.04.2012, 09:19

clock-img

temjana

pencil-img

1159

охоохох добро утро на сите. Јас ќе се послужам со кафево додека чекам моето да ми го донесат. Повторно станав во никое време накај 5 и таман заспав ме разбуди алармотuser posted image ми се спие ми се плаче

clock-img

17.04.2012, 09:23

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Добро утро и од мене! Јас сум турбо по Филип, детево како во струја да ми е уклучено. Буквално секој ден се повеќе збори, посодржински, сега и со цели реченици со сврзници, со сите нишани. Од 6 сабајле сме станати и трча од кај моите во соба, кај баба ми и дедо ми, пее песни, скока, се фрла на земја, удира со играчки по ѕидови, по кревети, се качува по маси, се врти во круг додека не му се заврти паметот па паѓа на земја... user posted image

Сега си правам џиновско кафе и татко ми ќе го изнесе малку надвор да земам здив.

Live and let live

clock-img

17.04.2012, 09:25

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Добро утро женски, за многу години да ни е празникот, еве јас прв пат доаѓам на терасава, деновиве ѕиркав само од мобилен зошто со мм се договоривме компјутерите да ги скриеме за викендов, и да ви кажам право супер излезе така, мада јас не издржав и си читкав на рр скришно user posted image user posted image user posted image  Плус и дома не се прибравме, наместо одмор - умор излезе работава ама ај user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

17.04.2012, 09:28

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Има вишок на енергија Анамоли. user posted image А не го носиш во градинка сега?

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

17.04.2012, 09:30

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Добро утро! Денес имаме убав сончев ден. Само малце потопло да беше. Ние сабајле се успавме за во градинка, се разбудивме сите во 8,10, па брзо брзо спремање и стигнавме на време за доручек. Јас сега одам во завод да се пријавам, се припремам за гужвите таму и се надевам дека нема уште долго да бидам невработена.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

17.04.2012, 09:34

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

AnnaMolly ist e i Marako , pred nekoj den go odnesov na igraliste neznaese so koja grupa deca da si igra trcase nasekade , kako vo struja da e vklucen user posted image .I na kraj padna vo voda celiot bese mokar , edvaj go odnesov doma sakase sute da ostane

Биди тоа што си

clock-img

17.04.2012, 09:37

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Kafeeeeeee...uf kako kje drmnam edno ness sega..mislam deka u eden zdiv..nikako be da se naspijam A vadi zapcinjai mi se budi po 3-4 pati navecer..

kao ste vie? bravo za druzbata vo prilep, mislam deka imase i vo gevgelija ili ne? ajde neka se potstopli pa i nie skopjankive kje se zbereme i to u ZOO user posted image nie i denes kje set_neme,ne go ostavam vremevo da mi menja raspolozenie...

eve od mene edno domakjo ness user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Andriance -- 17.4.2012 9:38:41 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

17.04.2012, 09:40

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Добро утро! Денес имаме убав сончев ден. Само малце потопло да беше. Ние сабајле се успавме за во градинка, се разбудивме сите во 8,10, па брзо брзо спремање и стигнавме на време за доручек. Јас сега одам во завод да се пријавам, се припремам за гужвите таму и се надевам дека нема уште долго да бидам невработена.

Maco..zamisli ama posledno koga jas bev tamu nemase guzva..nesto demek organizirani se...

clock-img

17.04.2012, 09:43

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Јас имам забрана 1 година да се пријавам user posted image И тоа имав претходно исто така 1 година, па се пријавив откако ми истече забраната и после наредниот пат коа требаше, пак изветреав.
Таа тетката на шалтер ми вика, како така заборавате, а јас и викам па чоек ќе забораи дека воопшто постоите а не да заборави да се пријави. И таа се изнасмеа, и ми акна печатче на тоа книжулето и така, јас немам право да ми најдат работа бре. user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

17.04.2012, 09:54

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Јас имам забрана 1 година да се пријавам user posted image И тоа имав претходно исто така 1 година, па се пријавив откако ми истече забраната и после наредниот пат коа требаше, пак изветреав.
Таа тетката на шалтер ми вика, како така заборавате, а јас и викам па чоек ќе забораи дека воопшто постоите а не да заборави да се пријави. И таа се изнасмеа, и ми акна печатче на тоа книжулето и така, јас немам право да ми најдат работа бре. user posted image

Абе не знам што им е со тоа забраните. јес да ако не си прјавен како невработен не можеш да земеш сини картончиња за лечење. Не знам заводот за вработување дали на некој му нашол работа.
Мене тоа картончето ми е изгубено...мислите дека ќе ми дадат ново?!?!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

17.04.2012, 09:56

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Hahahahaha... ko za dobro utro, bas ubavo me iznasmea user posted image I jas imav ednas zabrana da se prijavuvam, ama iskreno posle toa veke ne se ni vrativ... sto ke mi e... nit rabota mi nasle nekogas, nit pa nesto sum koristela od niv... porano bev na majka mi osigurna, posle toa na mm... tie tetkite komotno mozat kafe da si pijat, ne gi zamaram jas veke... user posted image

Inace za tie sto ke brkaat rabota denes niz grad, pak najavile protesti niz centar, pa glejte da si zavrsite pred i posle toa. user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

17.04.2012, 09:56

clock-img

Annet

pencil-img

2404

хеј кај сте бре лепоти???
мене ме избришаа од биро за вработување,10 год се пријавувам,ама сега во јануар заборавив,последниве 3 год сум здравствено преку маж ми,а се пријавував за работа хахахахха е мн бев точна,ама ми ббило на 2 јануар и јас изумив.....тоа е..
ајде имајте убав ден,јас сум од 6 станата се сработив ми остана ручекот,ама има време......

clock-img

17.04.2012, 10:05

clock-img

Tanjat7880

pencil-img

1256

Agencijata za vrabotuvanje sredena i podredena?!Da vidish da neveruvash,no koga sme vekje kaj guzvite da ne znaete kakva e situacijata na klinika na mikrobiologija,ima guzvi ili sredeni se i oni?!

clock-img

17.04.2012, 10:26

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Добро утро и од мене,
Мацо и јас се спремам еве сега да идам накај завод, јас со моево одсуство од земјава непамтам кога сум се пријавила последен пат , сигурно сум имала еден куп казни, сега идам да видам дали ми завршиле па ако имам среќа да се пријавам пак!

< Поракaта ја уредил Olivia RR -- 17.4.2012 10:27:01 >

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

17.04.2012, 10:27

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Добро утро женски.
Баталете тоа заводот освен за плави картони за др.не го бидува ,и јас си имам искуство со заборавање ама кај нас дека мал град сите се знаеме гледаат низ прсти и то си продолжив ама после немораше мајка ми ме вработи user posted image на крај.

ВРЕМЕВОО ТАПАА досадно е веќе вакво кај нас сега ветре дуваа ама ке испаднеме да шетаме неможе вака пукнав дома од жешко и досада,вчера цел ден го поминав на нет. И то....

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

17.04.2012, 11:34

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

user posted image
Па кајст друшки?? Како после викендов?
Ние еве добри, се мислиме дали да шетаме, ама нешо времево пак се мурти па изгледа дома ќе си останеме.
Гушки за сите!

clock-img

17.04.2012, 12:13

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Добро утро и од мене! Јас сум турбо по Филип, детево како во струја да ми е уклучено. Буквално секој ден се повеќе збори, посодржински, сега и со цели реченици со сврзници, со сите нишани. Од 6 сабајле сме станати и трча од кај моите во соба, кај баба ми и дедо ми, пее песни, скока, се фрла на земја, удира со играчки по ѕидови, по кревети, се качува по маси, се врти во круг додека не му се заврти паметот па паѓа на земја... user posted image

Сега си правам џиновско кафе и татко ми ќе го изнесе малку надвор да земам здив.

Хе,хе, вчера го слушавме од кај нас во двор и Никола викаше Илип, Илип. Ајде добро утро и од мене. Се изодморивме 4 дена се исклучивме од се живо, а богами и се изнашетавме. Што убаво би било вака секој викенд да трае по 4 дена, хи,хи еве барем по 3 нека биде.

clock-img

17.04.2012, 12:25

clock-img

kuklicka26

pencil-img

220

како сте женски.Еве јас на работа треба од денес да почнам ми помина боловањето,иако морав да се вратам порано на работа.(јас веке одам ама денес цела смена).
user posted image еве по некое јајце за велигден user posted image и по едно кафе.Имајте сите пријатен ден.

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 17.4.2012 14:57:20 >

Последни статии

article-img