за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
јас попрво би патувала со авион..со брод мислам дека не би издржала, имам хроничен страв од вода....
i jas imam strav od voda ama pak 2 godini rabotev na brod, osven koga ke fatese bura ili epten ako e nemirno moreto se custvuvase deka sme na voda inace ne
08.10.2010, 20:26
AnnaMolly RR
6409
Нема шанси некој мене на брод да ме качи! Имам не хроничен, ПРЕхроничен страв од вода. Мене не може на педалинка да ме натераат да се качам, а не па на брод. Искрено, не знам ни добро да пливам од што ми е страв. А во авион сум се возела и не е баш страшно.
20.12.2010, 10:25
baby mama
679
Pred 3-4 godini koga bevme na odmor, imavme krstarenje so brod okolu ostrovot. JAs vecerta nemozev da zaspijam pred poaganje, a sabajleto mi se povrakjase,mi se vrtese umrev od strav ama nekako izdrzav, se kaciv na brodot. E posle vo camce koga se vozevme vistinska drama, pocna da mi se vrti,losi i se piknav vo mm da ne gledam. Dnoto na camceto bese prozirno, i se gledaa silesti karpi odozdola. E koga si napraviv film, uzas. Sramota pocnaa site da prasuvaat sto mi e, dali sum dobro . Uf mislam srcev udar ke dobiev tie 2 dena
< Поракaта ја уредил baby mama -- 20.12.2010 10:26:33 >
10.06.2013, 09:35
Mihaela 2010
4230
ufff koga bi mozela samo so kola ,avtobus...so avion ednas i se uprpav epten,ama i so brod mi e zanikade sepak valjda so avion bi odbrala
10.06.2013, 09:36
Bethany
4534
јас и со едно и со друго, само да се оди некаде Само не со автобус, тоа ми е крш.
10.06.2013, 09:37
bebence19
291
jas so brod si vikam pak ima nadez pogolema da se spasis odkolku so avion, kaj ke begas ako avionot pocne da paga????? a site vikaat deka so avion e prubavo, jas nemam letano so avion :) a so brod se imam vozeno poveke pati i toa i na pogolem brod ...prekrasno :)
10.06.2013, 09:39
Malecka23
1175
Samo da se seta so se bi patuvala makar i so bus..haha
10.06.2013, 09:41
bucko mal
1431
Od brod nemam strav valda deka sum dobar plivac no od avion da se plashev prv pat koga vlegov I toa mnogu, a sega ne se naviknav
10.06.2013, 09:41
elenak
2004
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR
јас и со едно и со друго, само да се оди некаде Само не со автобус, тоа ми е крш.
Исто. Во автобус не ми се влегува ни на кратка релација.
10.06.2013, 09:42
rina13
1147
Ма јас би и пешки по цел свет
10.06.2013, 09:47
niki
4299
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama
Pred 3-4 godini koga bevme na odmor, imavme krstarenje so brod okolu ostrovot. JAs vecerta nemozev da zaspijam pred poaganje, a sabajleto mi se povrakjase,mi se vrtese umrev od strav ama nekako izdrzav, se kaciv na brodot. E posle vo camce koga se vozevme vistinska drama, pocna da mi se vrti,losi i se piknav vo mm da ne gledam. Dnoto na camceto bese prozirno, i se gledaa silesti karpi odozdola. E koga si napraviv film, uzas. Sramota pocnaa site da prasuvaat sto mi e, dali sum dobro . Uf mislam srcev udar ke dobiev tie 2 dena
brod so stakleno dno e edna od atrakciite ovde, koja ja imam propusteno, no mi e vo agenda za ostvaruvanje se vozam so se jas nemam maka, samo da se odi nekade najavanturisticno vozenje mi bese zimovo koga ja prefrlaa kerka mi so malo avionce na drug ostrov vo bolnica, kaj sto bev ispanicena od celata situacija pa uste i avionot mal i koga se krevase na momenti bevme kako vo bestezinska sostojba koga taa voznja ja preziveav, nemam strav za nisto
10.06.2013, 09:53
Tanjicka
475
so avion, so brod mi e stravvvv, ne sum nekoj plivac zatoa :)
10.06.2013, 09:59
AnnaMolly RR
6409
Со авион сум патувала и ок беше, не беше многу страшно, ама со брод никогаш не би патувала ќе умрам од страв
26.05.2014, 12:34
Mila mamicka
387
Би патувала и сум патувала и со авион и со брод, не ми е проблем, само да се патува некаде. Сепак, би одбрала авион затоа што побрзо се стигнува на одредената дестинација.
30.05.2014, 08:27
princessa
1056
So avion, pobezbedna varijanta i pobrzo se stiga, barem tamu kaj sto sum sakala da odam avionot bil porazumna varijanta. Nemozam na brod, strav mi e od dlaboki vodi, ne se cuvstvuvam sigurno. Pa i nekoja morska oluja ako me fati
30.05.2014, 08:54
LoveableMe RR
5035
Во авион сум патувала еден куп пати и немам гајле, ама со брод богами ниеднаш и мислам дека никогаш нема да се качам , многу ми е страв од вода
11.06.2014, 14:47
Kvisko
1325
Јас би патувала со се само да го шетам светот. Со авион сум патувала милион пати, а и со брод редовно по еднаш секој летен одмор. Би сакала да пробам и крстарење со големите бродови за да го доживеам и тоа искуство.
12.06.2014, 10:28
miana
6152
Би патувала и сум патувала и со авион и со брод, ама со авио тешко дека ке го натерам мм..Во последно време на ТВ гледа емисии за авионски несреки и вика - јас веке во авион - НЕ