за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Jas od koga znam za sebe mnogu cesto sonuvam i za nekoe cudo mi se ispolnuvaat sonistata.Moze da se smeete no jas preku sonot doznav deka ke ostanam bremena so masko dete dva meseca pred da se sluci toa, potoa pred da vlezam vo devetiot mesec od bremenosta sonuvav deka ke so porodam na 16 mart i toa se sluci.Krajniot termin mi bese 23 mart i eve kako dojdov do zaklucok deka ke se porodam na 16.Sonuvam kako sum vo bolnicka soba vo koja ima 31 krevet i vo koja ima zeni koi cekaat da se porodat mene me nosat vo taa soba i mi go davaat krevetot so broj 15 no jas pred da legnam vo toj krevet mi vika eden covek deka toj broj ne e za mene i deka e zafaten i deka jas treba da si go zemam br16.Sabajleto mu go kazuvam sonot na mm i toj taka slatko mi se iznasmea bez da iskomentira nisto.
20.04.2011, 06:21
Палешка РР
7505
Синоќа ја сонував свеки Каква неволја ќе ме снајде денес
20.04.2011, 11:25
Pepelaska *
3820
не многу често ама кога сонувам толку е јасно и реално дури и страшно ноќеска мнногу чуден сон сонував,
20.04.2011, 11:41
rina13
1147
nz zasto ama jas vo edna nok po 5 6 sona sonuvam mn cesto se budam i sekoe budenje nov son izgleda imam bujna fantazija
21.04.2011, 09:50
strelec 8
420
pogolem sonuvac od neme nema.izgleda oti se zamaram nogo.koga ke sonuvam nekoj los son ke se razbudam ,pa i ke odan do wc i koga ke legnam istiot son prodolzuva.a koga ke sonuvam nekoj ubav son ,od merak son,miren ,ubav,ke se razbudam i nikako da prodolzi istiort son.koga bev pomlada sekoja vecer sonuvav germanci kako me trckaat da me fata bidejki sum bila evrejka.so godini sonuvav takvi sonovi oti bev preokupirana za toj period.
22.04.2011, 16:50
mama26
3977
sonuvav sekoj den dodeka ne se omaziv..od togas prekinaa sonistata ili kosmarite..mm me zafrkava mi vika oti sega sum srekna so nego i zatoa i tocno taka
25.06.2011, 21:16
Bogdancanka
5422
vo posledno vreme mnogu cesto sonuvam i se budam prestrasena neznam sto mi stana,navecer koga se budam duri mi e strav povtorno za zatvoram oci
25.06.2011, 21:25
kapina
4327
da da i jas sonuvam cestoi obavezno potoa citam sonovnikda vidam sto znaci sonot
25.06.2011, 22:47
Тања РР
2029
Сонувам секоја вечер, всушност како и секој од нас, но чудното е во тоа што во последно време постојано сонувам една иста личност. Што би можело да значи тоа
26.06.2011, 20:54
anedespo
940
Bi mozelo da znaci deka posakuvas nekoja nejzina osobina.
30.11.2014, 19:45
caciana
863
Sekoja nok sonuvam... i mi smeta toa nesto zatoa sto sekoj den sum preokupirana so nekoj son
30.11.2014, 19:48
scared RR
1349
Многу премногу, откако знам за себе се сонувам, секогаш различни сонови, повеќето грди и искрено веќе смачено ми е