за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
da za skromna sum skromna taka me ucele mojte roditeli.so mm se poznavame 7 godini i nikogas ne mi se slucilo da mu pobaram nsto ili da mu vikam ahj sega treba da mi kupis ova ili ona osven za nekoj raboti sto stavrno mi se potrebni.za ona ostanatono on ako saka neka kupi ako nejke nemora.ali sepak nikogas ne me zaboravil.nitu pak od mojrte sum p[obarale nesto.ako saka a kupi ke kupi ona samata nema potreba jas da i recam.iako vo ova denesnoi vreme tesko covek moze da ostane skromen sepakk sum .no sepak ova nekogas si go smetam kako mana zosto sum pocuvstvuvala deka covek ponekogas treba da bide i skromen.
16.01.2011, 16:46
mosa
546
skromen.
sakav da recam sebicen.
17.01.2011, 13:17
baby_bump
351
Па што знам, мислам дека не сум скромна и дека нескромност, (но не себичност), не е некоја лоша особина. Сакам да уживам во животот, не сакам да се лишам од ништо материјално, а што се однесува до односите со другите луѓе, не давам да ми се соли памет, можам на секој секогаш да му го покажам местото, иако на прв поглед оние што не ме познаваат нема тоа да го забележат, паметам, враќам, не дозволувам некој да ме прави будала, денес луѓето се многу лоши, ако не им покажеш заби ќе те изедат за доручек. Таква сум и приватно и професионално. Да себична сум, сакам да имам се што ќе посакам, да биде по мое, но знам да ценам кога некој е човек. А најмногу мразам прикриени маски, кога некој ми “глумата“ дека е светец, а само чека грбот да ти е свртен, е поради такви не треба човек да е скромен, туку “око за око, заб за заб..........“
17.01.2011, 14:13
strelec 8
420
zaradi taa skromnost znam, deka ke patam vo zivotot.vo takvo semejstvo sum izrasnala duri sega mazena sum mnogu skromna ako ima ima ako nema nema.ali mm e sebicen ,negovite roditeli go razligavile.ama sega sme vo takva sostojba koga bas nemame se i pocnuvam da go ucam na skromnost a ne na ura ura a utre....
17.01.2011, 14:21
Olivia
1961
I jas i mm se klasifiirame vo skromni luge duri nekogas ni preci toa, no ne i sekogas normalno ima iskljucoci koga se raboti za patuvanje ne razmisluvame na skromnost, a za se drugo si terame skromno ic ne azdisuvame taka sme vospitani, se raduvame na mali raboti!
03.06.2014, 13:29
Mila mamicka
387
Се сметам себеси за скромна личност, така ме воспитувале родителите, а како таква ме гледаат и моите најблиски. Сметам дека скромноста е една многу убава карактерна црта, и дефинитивно ја ценам многу кај луѓето кои ја посеуваат истата.
03.06.2014, 17:23
Defne90 RR
1991
И јас можам да се ставам во категоријата на скромни луѓе.И исто и мене ме гладаат како такава сите пријатели и познајници.Така сум воспитана и јас така се трудам да ги воспитувам моите деца.Се согласувам дека тоа е една од најубавуте особини кои човек може да ги поседува.